Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 wrz 2009 21:47
4326 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04 sierpień 2011 - 22:14
Nic się nie posypało - po prostu wakacje są. Przypomnij sobie jaka frekwencja była od kwietnia do czerwca. I tempo też nikogo raczej nie zniechęciło. Spoko ;-) .Szkoda, że u nas to się wszystko posypało bo było już momentami fajnie. Niby są wakacje, więc może we wrześniu się znowu pozbieramy.
... i nie rób mi tu scen :mrgreen: ...
Napisano 05 sierpień 2011 - 01:16
Nuuuudy, byliśmy ostatnio w sobotę przypadkowo całkiem bo qqx złapał flaka i się podłączyliśmy do wilanowa, ale ile można jeździć tą samą krótką rundę w dodatku przez cały rok...Co ja polecam? Ja polecam swój klub macierzysty, czyli KS Wilanów, start o 10:00 z ulicy Potułkały. Ja tam będę.
Napisano 05 sierpień 2011 - 06:51
Po pierwsze światek tam będzie pierwszy raz, więc na pewno się nie znudzi, a po drugie w jeden weekend wyrobi sobie zdanie o dwóch zbiórkach. Owszem jeśli w niedzielę nie jechałby z rondem, to może i sobota jest ciekawsza na rondzie, ale przepraszam bardzo, dwa dni pchać się modlińską itd., to również ociera się o masochizm, tudzież sadyzm
Napisano 05 sierpień 2011 - 07:07
Chłopaki spokojnie. Każde miejsce i trasa się nudzi po częstym jej pokonywaniu. Ja pewnie do Tarczyna to mógłym z zamkniętymi oczami każdą dziurę wskazać :-) .
No właśnie ta nieszczęsna Modlińska :-( Ja strasznie nie lubię jak pół metra ode mnie śmigają rozpędzone samochody.
No właśnie ta nieszczęsna Modlińska :-( Ja strasznie nie lubię jak pół metra ode mnie śmigają rozpędzone samochody.