Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 odpowiedzi w tym temacie

#2841 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 postów
  • SkądRacibory

Napisano 21 sierpień 2011 - 15:37

1.) Jak tam dojechaliście?

2.) Mnie w tedy taka biegunka złapała że to szok! Spędziłem w tym lesie ponad 10min, co najlepsze za raz po tym jak wy ruszyliście jakieś dwie dziewczyny mocno moim rowerem się zainteresowały :-) A jeszcze bardziej się zdziwiły na mój widok w krzakach:)

A później się zorientowałem że nie ma szans bym was doszedł, i sam trochę zmodyfikowaną trasą po pedałowałem do domu.

3.) Sorry za kumpla mówił że da radę, ale będzie miał chociaż teraz motywacje do treningów.

#2842 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 sierpień 2011 - 15:56

...biegunka złapała że to szok! Spędziłem w tym lesie ponad 10min,...

Tak to na kacu bywa ;-) .

A my zrobiliśmy swoje 140 wg. planu i wróciliśmy do domów na zajęcia w podgrupach :mrgreen: . Jak zwykle jazda w grupie pruszkowskiej pozostawia miłe wrażenia i pozytywne zmęczenie (spodnie kompresyjne znowu się przydały ;-) ). A i nagadać się można ;-). Dzięki za kolejny świetny trening Panowie!

... a kto nie był niech żałuje... :-P

#2843 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 21 sierpień 2011 - 16:49

a kto nie był niech żałuje.

....zgadza się.....dziś było suuuuper.... :-) No i ja też dziękuję Wszystkim za walkę z wiatrem...... ;-)

#2844 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 postów
  • SkądRacibory

Napisano 21 sierpień 2011 - 17:14

Condoor jakim wiatrem??

#2845 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 21 sierpień 2011 - 17:16

Coondor jakim wiatrem??

.....No potem troche wiało ;-) Ale i tak było fajnie :-P

#2846 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 sierpień 2011 - 17:34

no i dzisiejsza traska:
http://www.bikemap.net/route/1204825

...w sumie na 140 km było 620m podjazdów - jak na Mazowsze to całkiem znośnie.

#2847 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 21 sierpień 2011 - 22:22

....zgadza się.....dziś było suuuuper.... :-) No i ja też dziękuję Wszystkim za walkę z wiatrem...... ;-)

Cieszę się że jeździsz i że znalazłeś sobie ekipę do trenowania :-)

#2848 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 22 sierpień 2011 - 07:15

Cieszę się że jeździsz i że znalazłeś sobie ekipę do trenowania :-)

.....Witaj Krzyś :-) Dzięki, wprawdzie nie było mnie na forum jakis czas, wiadomo urlopy ale swoje jeździłem gdzie tylko mogłem......ale fakt.....bardzo lubię jeździć z chłopakami z ,,Pruszkowa,, 8-) No ale jak dam radę to może jutro do Powsina na Ośkę też podjadę :-) Pozdr.

#2849 Gosc_lukassss3_*

Gosc_lukassss3_*
  • Gość

Napisano 24 sierpień 2011 - 08:35

Koledzy wybieram się na maraton Jeziorak Tour w Iławie 17.09.2011 profil trasy w linku poniżej:
http://www.gpsies.co...errer=trackList

Jeśli jest ktoś chętny to zapraszam.

#2850 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 postów
  • SkądVarsovia

Napisano 24 sierpień 2011 - 08:38

Możliwe, że też będę chciał się tam wybrać.

#2851 Gosc_lukassss3_*

Gosc_lukassss3_*
  • Gość

Napisano 24 sierpień 2011 - 08:55

Wiem że Arek też się wybierał ale muszę się z nim skontaktować i to potwierdzić. To jest nas już trzech :-)

#2852 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 24 sierpień 2011 - 09:07

Na Jezioraku będzie 5 km po szutrze

#2853 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 24 sierpień 2011 - 10:36

Panowie co to jest za maraton ? Pytam w sensie poziomu.....Czy tam mam czego szukać, jeżdżąc naszym tempem Pruszkowskim ? Czy raczej chodzi już o poziom Ronda Babka ? Oczywiście chciałbym ukończyć na dyst. 150km i nie być ostatni :-P żeby nie nalepić se baledry :lol: A i jaka bywa ilość startujących ? Może i ja byłbym chętny na start :roll:

#2854 Gosc_lukassss3_*

Gosc_lukassss3_*
  • Gość

Napisano 24 sierpień 2011 - 11:05

Z moich zeszłorocznych doświadczeń w innych maratonach wynika, że tempo Pruszkowskie jest w zupełności wystarczające żeby nie przyjechać ostatnim(powiedzmy w połowie stawki). Natomiast żeby wygrać lub przyjechać w pierwszej 10 to już myślę że zdecydowanie bardziej poziom Ronda Babka. Jeśli chodzi o liczbę startujących to zazwyczaj jest to kilkaset osób powiedzmy 300-400. Akurat tego maratonu nie jechałem w zeszłym roku ale wydaje mi się że trasa może być fajna widokowo i profil też jest ciekawy:-)

#2855 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 24 sierpień 2011 - 11:18

W zeszłym roku Jeziorak Tour się nie odbył ze względu na remonty dróg. Trasa i widoki super. Gdybym miał na czym to chętnie bym z wami pojechał :-(

#2856 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 24 sierpień 2011 - 11:42

Gdybym miał na czym to chętnie bym z wami pojechał :-(

Swiatek....Jak to a co sie stało z twoim rowerem ?

#2857 Gosc_lukassss3_*

Gosc_lukassss3_*
  • Gość

Napisano 24 sierpień 2011 - 11:46

W zeszłym roku Jeziorak Tour się nie odbył ze względu na remonty dróg.

Na stronie organizatora jest napisane, że wszystkie remonty dróg na trasie maratonu już są zakończone więc bądźmy dobrej myśli. Są nawet zdjęcia z trasy przejechanej samochodem i asfalt poza kilkoma miejscami wygląda naprawdę nieźle.

https://picasaweb.go...feat=directlink

#2858 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 24 sierpień 2011 - 12:17

Gdybym miał na czym to chętnie bym z wami pojechał :-(

Swiatek....Jak to a co sie stało z twoim rowerem ?

Spaliłem dziada :evil:

#2859 Gosc_oscar_*

Gosc_oscar_*
  • Gość

Napisano 24 sierpień 2011 - 12:40

W zeszłym roku Jeziorak Tour się nie odbył ze względu na remonty dróg.

Na stronie organizatora jest napisane, że wszystkie remonty dróg na trasie maratonu już są zakończone więc bądźmy dobrej myśli. Są nawet zdjęcia z trasy przejechanej samochodem i asfalt poza kilkoma miejscami wygląda naprawdę nieźle.

https://picasaweb.go...feat=directlink

jechałem pierwszą edycję tego maratonu i poza szutrem, gdzie gumy padały jak muchy, było bardzo przyjemnie. za drugim razem zła była tylko pogoda. Orgowie mili i zaangażowani, trasa w dużym stopniu zalesiona, bardzo mało wzniesień i tylko chwilami trochę gorsze drogi. Może dziś wszystko jest już równe, ale to się okaże na miejscu. chyba tylko Iława może być 'spowalniaczem' i dobrze, jeśli będzie na początku (ruch zgodny ze wskazówkami). poza miastem jedzie się elegancko:) minus to pokrycie się z maratonem karpackim.
a średnie żeby wygrać - tu są wyniki ostatniej Iławy: http://www.kolarstwo...&nazwisko_imie=

#2860 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 postów
  • SkądRacibory

Napisano 24 sierpień 2011 - 12:43

W sumie może i ja bym, pojechał.. Na razie był bym chętny, zobaczymy tylko jak z pracą.

Jeśli pogoda by dopisała mogło by być fajnie.. :)

Dodaj odpowiedź