Jump to content

Photo

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 replies to this topic

#2861 Gosc_lukassss3_*

Gosc_lukassss3_*
  • Gość

Posted 24 August 2011 - 14:54

W sumie może i ja bym, pojechał.. Na razie był bym chętny, zobaczymy tylko jak z pracą.

Jeśli pogoda by dopisała mogło by być fajnie.. :)

Też tak myślę. Tym bardziej, że to nie jest aż tak daleko od nas. trochę ponad 200 km to jeszcze nie tragedia. Można wracać nawet tego samego dnia po wyścigu.

#2862 Gosc_oscar_*

Gosc_oscar_*
  • Gość

Posted 24 August 2011 - 14:57

W sumie może i ja bym, pojechał.. Na razie był bym chętny, zobaczymy tylko jak z pracą.

Też tak myślę. Tym bardziej, że to nie jest aż tak daleko od nas. trochę ponad 200 km to jeszcze nie tragedia. Można wracać nawet tego samego dnia po wyścigu.

ja tak robiłem i spokojnie da radę bez zmiennika za sterami:) wyjazd - będzie jeszcze ciemno we wrześniu, ale da się wrócić za dnia:)

#2863 Gosc_lukassss3_*

Gosc_lukassss3_*
  • Gość

Posted 24 August 2011 - 15:03

ja tak robiłem i spokojnie da radę bez zmiennika za sterami:) wyjazd - będzie jeszcze ciemno we wrześniu, ale da się wrócić za dnia:)

My z Arkiem na pewno będziemy jechali w piątek żeby się chociaż trochę przespać.

#2864 Gosc_oscar_*

Gosc_oscar_*
  • Gość

Posted 24 August 2011 - 15:45

My z Arkiem na pewno będziemy jechali w piątek żeby się chociaż trochę przespać.

tak czy inaczje, jeśli nie pojadę na VELO CARPATHICA, powinniśmy się zobaczyć w Iławie:)

#2865 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 24 August 2011 - 16:20

Chłopaki a jak jest na miejscu z noclegiem? O której jest start maratonu w sobotę? Ja jeśli pogoda będzie ok to też jestem chętny :-) Do 17-go września jeszcze trochę można formę podkręcić :roll:

#2866 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 posts
  • SkądRacibory

Posted 24 August 2011 - 16:58

He he to widzę że zaczyna się rysować ekipa :-)

#2867 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 24 August 2011 - 19:06

To my tu (lub raczej tam ;-)) ciężko trenujemy a Wy sobie 2 już strony zapisaliście? :shock: :mrgreen: :lol:

#2868 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 24 August 2011 - 19:11

........HE HE no i git :-P Kto wie może wyjść całkiem fajny wypad, oby tylko pogoda dopisała ;-) Ja dziś sporo o tym myślałem i jestem mocno na tak. Wydaje mi się że dystans 150km jest dla mnie OK.

#2869 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 24 August 2011 - 19:12

Pafcio.........jak Wam udała się dzisiejsza dwusetka ?

#2870 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 24 August 2011 - 19:17

Zaje-biście :mrgreen: ...

Czy wiecie, że jeśli wpiszecie to słowo bez utrudnień dla automatów to debilny skrypt zmieni to na zajebiście????

Czy ktoś może to naprawić - wszak takie podejście jest infantylne...

Aha - słyszałem, że 17-go ma lać....

...żartowałem :mrgreen:

#2871 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 24 August 2011 - 19:26

a co ma być 17 ? :-)

#2872 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 24 August 2011 - 19:28

Aha - słyszałem, że 17-go ma lać....

......... :evil: ...............oj oby nie....... :-) Zły dziś chodziłem, bo nie dałem rady z Wami pojechać a wyobrażam sobie jak fajnie mieliście :-) Ale na to konto dołożyłem wczoraj wieczorem na Ośce w Powsinie :-P Fajnie było, szkoda ze już dzień krótszy :roll: Pafciu.........Jak robicie z sobotą ? Podbijasz do Grabowa do Krzyśka?

#2873 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 24 August 2011 - 19:36

.........Jak robicie z sobotą ? Podbijasz do Grabowa do Krzyśka?

Nie mam pomysłu... Ja na pewno nie dam rady utrzymać koła więcej niż 1, max 2 okrązenia. Dodatkowo, mój wóz serwisowy zabiera 5+5 a w Pruszkowie na pewno będzie nas więcej. Pierwszy pomysł miałem taki, żeby z Pruszkowa pojechać do Grabowa, zrobić 1-2 okrążenia z maratończykami (ja na kole oczywiście :mrgreen: ) i wrócić. Nie ja jednak decyduję i temat jest otwarty do dyskusji.

Trasa jest aksamitna... ;-)

Ma lać...

#2874 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 24 August 2011 - 19:53

trasa jest taka: http://www.bikemap.net/route/574107 :-)
asfalt jest genialnie równy :-)
napisałem do Kowalski_vp mam nadzieję że nam pomoże ;-)

#2875 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 posts
  • SkądRacibory

Posted 24 August 2011 - 20:28

1.) Condoor , dasz radę! pojedziemy dla przyjemności a nie wyniku, jak coś jesteś mile widziany u mnie na kole :-)

2.) Pafcio tak wiem o tym zajefajnie, idiotyzm i tyle....

3.) krzy1976 odpisałem ci ....

4.) Widzę że jakieś mity na mój temat zaczynają krążyć ;-)

#2876 Gosc_lukassss3_*

Gosc_lukassss3_*
  • Gość

Posted 24 August 2011 - 21:33

........HE HE no i git :-P Kto wie może wyjść całkiem fajny wypad, oby tylko pogoda dopisała ;-) Ja dziś sporo o tym myślałem i jestem mocno na tak. Wydaje mi się że dystans 150km jest dla mnie OK.

My też planujemy jechać na 150 a z noclegiem nie powinno być źle. Dzwoniłem dzisiaj nawet do jednego pensjonatu i są jeszcze wolne miejsca.

#2877 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 25 August 2011 - 08:02

Jeziorak tour......maraton na trzech dyst. :-) I tak se tutaj kombinujemy z chłopakami jakby pojechać :-)

#2878 Marcines

Marcines
  • Użytkownik
  • 168 posts
  • SkądPruszków

Posted 25 August 2011 - 09:08

Na tym maratonie w Iławie to sie w grupach po 15 osób jeździ, nie ?

#2879 Gosc_lukassss3_*

Gosc_lukassss3_*
  • Gość

Posted 25 August 2011 - 09:16

Z tego co czytałem w regulaminie to start jest w grupach 10-12 osób co 3 minuty, ale jak się wcześniej uzgodni z orgami to mogą nas ustawić w jednej grupie tak żebyśmy jechali wszyscy razem.

#2880 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 25 August 2011 - 09:54

A co z najbliższą sobotą? Czy wolicie wyruszyć z Pruszkowa do Grabowa, tam zrobić rundkę z maratończykami i powrót?

Dojazd to 70, + 45 runda, + 70 powrót czyli łącznie około 185km.

Reply to this topic