Jump to content

Photo

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 replies to this topic

#3281 Marcines

Marcines
  • Użytkownik
  • 168 posts
  • SkądPruszków

Posted 15 October 2011 - 18:33

To widzę zainteresowanie marne także chyba pojadę samemu koło południa jak już się cieplej zrobi. Co do maratonu w Sielpi może to był ktoś zwiażany z tą stroną http://www.zdrowy-rower.pl Też są z Pruszkowa, a do nich bardziej pasuje taka inicjatywa ;-)

#3282 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 15 October 2011 - 19:47

Krzysiek myślę, że to już najwyższy czas pojawić się na rondzie. W przyszłą sobotę powinienem pewnie już być. Jak się skończy ściganie to pewnie będę już pojawiał się regularnie na RB...

Fajnie, ale w soboty nie ma ścigania przez cały sezon, a jak jest szybko to i tak dużo wolniej niż w niedzielę bo najlepsi odpoczywają w soboty przed niedzielami ;-) Piotr, może pojedziemy na zakończenie sezonu ronda babka ? Będzie 30 października, po tym jest klasyk ale bardzo krótki bo na trasie: Palmiry (początek klasyka na po dojeździe do 7)-Stary Most-Jabłonna. Może więcej jest chętnych osób z Pruszkowa to byśmy razem pojechali ?

#3283 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 15 October 2011 - 20:49

Jasne chętnie pojadę i przypomnę sobie stare czasy. Myślę, że i w przyszłą sobotę dałbym radę pojechać. W niedziele to narazie nie mam co szukać na tej mojej stalówce. Co do reszty pruszkowiaków to nie mam pojęcia, bo jak pisałem wcześniej chyba większość już zakończyła sezon :-)

#3284 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 posts
  • SkądRacibory

Posted 16 October 2011 - 18:48

Holo, Halo , Panowie!

Kto skończył, to skończył :-) Ja jeżdżę cały czas, ale teraz głównie w tygodniu (coś mi strzeliło do głowy o poszedłem do szkoły zaocznie się edukować, tak że co 2 weekend mi wypada z życia), i jak jeżdżę, to typowo, odpoczynkowo, rekreacyjnie....

#3285 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 17 October 2011 - 09:24

Spoko,spoko ja też kręcę w weekendy niestety w samotności, bo reszta towarzystwa się wyłamała :-( W tygodniu to już niestety tylko coś pod dachem pozostaje. Nie nawidzę jeździć sam i w najbliższy weekend zmobilizuję się i podjadę z Krzyśkiem na RB. Oczywiście jak będzie chcial mnie ze sobą zabrać :-)

#3286 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 posts
  • SkądRacibory

Posted 17 October 2011 - 10:39

Jak cię nie zabierze to sam się na siłe wpychaj! :-) No a ja właśnie jakoś tak weekendy różnie z czasem, ale w tygodniu staram się co na mniej 3 razy na rower wyskoczyć. A od grudnia mam chytry plan włączyć do treningu siłownie, no i oczywiście basen. Tak że zobaczymy co z tego wyjdzie.

#3287 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 17 October 2011 - 12:52

Ja teraz w tygodniu to nie mam szans na jazdę w terenie. Szybko się już robi ciemno.
Jak Ty pracujesz, że dajesz radę pokręcić w tygodniu?

#3288 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 posts
  • SkądVarsovia

Posted 17 October 2011 - 15:46

A ja Panowie już w trybie biegowym, szybko, łatwo i przyjemnie o każdej porze dnia. Mam blisko i las i bieżnię, więc tym bardziej.

#3289 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 17 October 2011 - 17:42

To już nic nie kręcisz? Ja jakoś nie przepadam za bieganiem

#3290 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 posts
  • SkądVarsovia

Posted 17 October 2011 - 18:22

Już po sezonie, z biegiem lat wolę odpocząć od roweru, by na wiosnę mieć power :)

#3291 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 posts
  • SkądRacibory

Posted 17 October 2011 - 19:09

swiatek wiesz ja pracuję 10-18h, ale jak mogę to do pracy rowerkiem sobie jeżdżę, tak że przed i po staram się robić rundki 26-32km, czyli łącznie ok 60km. I tak to wygląda.

A co do biegania, też biegam, ale ja to tylko zimą raczej jak spadnie śnieg.

#3292 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 17 October 2011 - 19:38

W sumie bieganie jest ok. Ja za małolata w WTC to zimą miałem marszobiegi 7 min biegu i 1 min marszu, a buty miały być na gałdkiej podeszwie. Nogi na śniegu rozjeżdzały się w każdą stronę. A Wy jak biegacie?
Ja do roboty wstaję 5.20 :-P

#3293 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 posts
  • SkądRacibory

Posted 17 October 2011 - 20:21

Ja tam biegam tak 10-13km w większości w strefie tlenowej. I tyle tak naprawdę. A nawet jak masz gdzie biegać jakieś fajne lasy itp, to jest przyjemne.

#3294 Gosc_lukassss3_*

Gosc_lukassss3_*
  • Gość

Posted 17 October 2011 - 20:46

Czołem Panowie. No widzę, że faktycznie już większość przełączyła się w tryb zimowy podobnie jak ja. Teraz już tylko basenik dwa razy w tygodniu. Może za jakiś czas pomyślimy o siłowni. A co do biegania to lubię podobnie jak Kowalski_wp dopiero jak spadnie śnieg zabieram wtedy psa i uciekam do lasu. Co do najbliższego weekendu to zapowiadają ładną pogodę więc może również wybiorę się na babkę tak jak kiedyś planowałem ze świątkiem.

Pozdro :-D

#3295 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 18 October 2011 - 08:01

Witam Panowie........Nooo ładnie ładnie....myślałem że tylko ja se dałem na luz a tu widać że nie tylko ja :-) A tak serio to jakiś tydzień po Iławie złapałem infekcję i było pozamiatane. Cały czas miałem zamiar w tym roku odprowadzić jesień na rowerze najdalej ile sie da ale choroba pokrzyżowała mi plany i du------p-a. Także ja już tez sobie odpuściłem ale mam zamiar trochę odpocząć i jeśli zdrowie pozwoli to pod koniec listopada zacząć powoli sezon 2012 tj. trochę basen, rower mtb, jeśli spadnie śnieg to myślałem o nartach biegowych( łażą za mną już ze dwa lata i nigdy nie miałem czasu sobie kupić ) No i jak znajde czas to pokręcić na torze ( Jeśli prądu całkiem nie wyłączą ) Pozdrowienia dla Wszystkich i........i może jeszcze za wcześnie na takie życzenia ale dla Wszystkich słodkich snów......zimowych :mrgreen:

#3296 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 18 October 2011 - 12:49

Co do najbliższego weekendu to zapowiadają ładną pogodę więc może również wybiorę się na babkę tak jak kiedyś planowałem ze świątkiem.

Pozdro :-D

Lukassss3 super w takim razie skoczymy razem na RB. Będzie raźniej wracać jak się ujedziemy albo nie daj Boże nas pourywają :-)

#3297 Torik

Torik
  • Użytkownik
  • 18 posts
  • SkądPruszków

Posted 18 October 2011 - 17:52

Witam,
a na którą planowany jest wyjazd z Pruszkowa na RB w sobotę :?: Jeżeli byście Koledzy pozwolili to może zabrałbym się z wami, choć trasa RB nie wygląda zachęcająco.

#3298 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 18 October 2011 - 19:59

Torik godzina jeszcze nie jest potwierdzona,ale żeby tam być na 9:00 to z Prukszowa pewnie trzeba ruszyć koło 8:00. Po drodze jeszcze pewnie spotkamy się z stałym bywalcem RB krzy1976 i z nim pojedziemy dalej. Dlaczego trasa nie zachęca?
Za to towarzystwo wyborowe :-)

#3299 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 posts
  • SkądRacibory

Posted 18 October 2011 - 20:32

condoor ty chyba coś za dużo czegoś wypiłeś ;-) wymyślasz jakieś sny zimowe... :mrgreen: Ja tam spać nie zamierzam, a i pewnie rowerem się przejadę z parę razy.

swiatek

Lukassss3 super w takim razie skoczymy razem na RB. Będzie raźniej wracać jak się ujedziemy albo nie daj Boże nas pourywają

Kurcze chłopaki, wygląda to tak jak byście mieli jechali na jakieś stracenie kolarskie :-)
Trochę inne nastawienie! Ja wiem że dacie radę, naprawdę, ja nie raz też się obawiałem, gdy wiedziałem że będę jechał z ludźmi mocniejszymi od mnie, i jakoś zawsze dałem radę, lepiej lub gorzej, w większości na kole, ale dałem, a jaki potem człowiek zadowolony z siebie!

A ja dzisiaj rano patrzę mróz -4 u mnie, no to przy odziewam zimowe szaty, i ruszam, po 15km jak mi dupa potem ściekała, to głowa mała :shock: Tak że spocony, zmordowany ale 62km zrobione :mrgreen:

#3300 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 18 October 2011 - 20:43

Kowalski_vp ja się wcale nie obawiam i fajnie się jeździ z mocniejszymi. Coś źle to przeczytałeś. Bynajmniej nie miało to zabrzmieć, że pękam czy coś w tym stylu.

Reply to this topic