Jump to content

Photo

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 replies to this topic

#3581 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 posts
  • SkądPiaseczno/Sochaczew

Posted 01 February 2012 - 22:53

frixfrot, A czemu nie przyjeżdżasz na tor? Świetna sprawa i towarzystwo zawsze doborowe :mrgreen: bo ten luty to na razie marnie się zapowiada, mróz aż trzeszczy

#3582 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 posts
  • SkądVarsovia

Posted 01 February 2012 - 23:50

frixfrot, A czemu nie przyjeżdżasz na tor? Świetna sprawa i towarzystwo zawsze doborowe :mrgreen: bo ten luty to na razie marnie się zapowiada, mróz aż trzeszczy

Nie mam doświadczenia, a żeby się wkręcić potrzeba paru sesji, więc wolę tradycyjnie - trenażer i rolki, plus siłka.

#3583 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 posts
  • SkądPiaseczno/Sochaczew

Posted 02 February 2012 - 18:41

Nie mam doświadczenia

A myślisz, że ja mam. Pierwszy raz bałem się wyjechać poza czarną linie, bo myślałem, że się zsunę.
Nie wiesz co tracisz, choć jak jechałem pierwszy raz to miałem nadzieję, że mi się nie spodoba, bo dla domowego budżetu koszty są odczuwalne, niestety spodobało mi się i to bardzo :mrgreen:

#3584 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 03 February 2012 - 01:24

Nie mam doświadczenia

A myślisz, że ja mam. Pierwszy raz bałem się wyjechać poza czarną linie, bo myślałem, że się zsunę.
Nie wiesz co tracisz, choć jak jechałem pierwszy raz to miałem nadzieję, że mi się nie spodoba, bo dla domowego budżetu koszty są odczuwalne, niestety spodobało mi się i to bardzo :mrgreen:

Większość z nas stawia pierwsze kroki na torze, pierwszy raz w życiu na ostrym kole i na torze jeździłem na początku stycznia. Niestety jest to impreza bardzo droga :-(

#3585 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 03 February 2012 - 07:52

Piotrek nie ma się co negatywnie nastawiać. Jazda na torze jest specyficzna, pochyłość na łukach robi wrażenie, ale jak się zastosujesz do zasad fizyki to nic złego się nie stanie i po 30 minutach będziesz śmigał po niebieskiej. Warto chociaż raz spróbować jak się jeździ na obiekcie uznawanym za jeden z najszybszych na świecie.

#3586 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 04 February 2012 - 00:16

pierwszy raz w życiu na ostrym kole i na torze jeździłem na początku stycznia. Niestety jest to impreza bardzo droga :-(

Czołem Panowie.......Krzyś a tak dokładniej to jakie są koszty kręcenia na torze ? Zimowe pozdrowienia dla Wszystkich ;-)

#3587 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 04 February 2012 - 01:28

pierwszy raz w życiu na ostrym kole i na torze jeździłem na początku stycznia. Niestety jest to impreza bardzo droga :-(

Czołem Panowie.......Krzyś a tak dokładniej to jakie są koszty kręcenia na torze ? Zimowe pozdrowienia dla Wszystkich ;-)

Cześć Jacek :-) 40zł za 1.5godziny, nieraz się udaje 2 godziny pojeździć jak jest mniej ludzi

#3588 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 04 February 2012 - 16:51

Piotrek, Jacek - wpadajcie. Na torze jest naprawdę sympatycznie. Ja 7-go ląduję w Warszawie i też wpadnę pokręcić trochę na torze, bo przez ostatnie 3 tygodnie ani razu nie siedziałem nawet na rowerze.

#3589 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 04 February 2012 - 23:06

Piotrek, Jacek - wpadajcie. Na torze jest naprawdę sympatycznie.

Cześć Pafciu :-) Dzięki za słowa zachęty, niestety trochę sie pochorowałem i muszę jeszcze sie podreperować, całkiem dobrze trzymałem sie ze zdrowiem ale dorobiłem sie na nartach :-( Ale chętnie bym popróbował tylko nie chciałbym być zawalidrogą dla innych. Jeszcze nigdy nie jeździłem na torze :roll: A w jakie dni najlepiej sie ustawiać ? tzn raczej Wy w jakie dni się będziecie ustawiać ?

#3590 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 posts
  • SkądVarsovia

Posted 05 February 2012 - 08:31

Widzę, że lobby torowe rośnie :) Pewnie w końcu spróbuję, ale ostatnio u mnie średnio z czasem i o wiele łatwiej mi podjechać na siłownię, czy wsiąść w domu na rolki, a i mróz w końcu odpuści i wrócę na zewnątrz.

#3591 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 05 February 2012 - 19:06

Widzę, że lobby torowe rośnie :) Pewnie w końcu spróbuję, ale ostatnio u mnie średnio z czasem i o wiele łatwiej mi podjechać na siłownię, czy wsiąść w domu na rolki, a i mróz w końcu odpuści i wrócę na zewnątrz.

Mróz mrozem może odpuszczać ale tor ogólnie o tej porze roku to chyba niezła myśl aby trochę się odkurzyć po dłuższej przerwie....co ??? Ja mam tylko problem z dojazdem bo ode mnie z Wawra to trochę daleko.......No i jeszcze ta choroba ale widzę postęp.....od dwóch dni przestawiłem sie na nalewkę 24volt z sokiem malinowym i zaczynam czuć poprawę :-) Albo wyzdrowieję albo wpadnę w nałóg :roll: A co tam najwyżej :-P

#3592 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 05 February 2012 - 19:09

....Wiecie co.....ta nalewka malinowa to dobra rzecz......P.O.L.E.C.A.M.......gorąco :!: 8-) polecam

#3593 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 05 February 2012 - 19:40

....Wiecie co.....ta nalewka malinowa to dobra rzecz......P.O.L.E.C.A.M.......gorąco :!: 8-) polecam

:-)

#3594 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 posts
  • SkądRacibory

Posted 05 February 2012 - 21:05

condoor ty uważaj :mrgreen: Ja pamiętam jak latem miałeś przyjechać na trening a też popłynąłeś... :mrgreen:

#3595 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 05 February 2012 - 21:34

condoor ty uważaj :mrgreen: Ja pamiętam jak latem miałeś przyjechać na trening a też popłynąłeś... :mrgreen:

......oż kurde.....Pitruś faktycznie pamiętam.....ale to były jakieś chyba imieniny w rodzinie lub coś w tym guście ale fakt zdychałem nastepnego dnia jak kot ale za kołnierz nie wylewałem...... :mrgreen: No ale teraz to co innego :-P

#3596 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 06 February 2012 - 10:57

Cześć Pafciu :-) Dzięki za słowa zachęty, niestety trochę sie pochorowałem i muszę jeszcze sie podreperować, całkiem dobrze trzymałem sie ze zdrowiem ale dorobiłem sie na nartach :-(

Ja na nartach dorobiłem się 3 kg nadwagi :-P , ale tak to jest jak się pojedzie z pijakami.

Jutro mam samolot do PL, więc pewnie dzień na aklimatyzację i w środę lub czwartek wpadnę pokręcić. Dam znać.

......oż kurde.....Pitruś faktycznie pamiętam.....

Tan na codzień to Paweł, ale faktycznie pamiętliwy jest nasz koleżka... :mrgreen:

Kowalski_vp, a może Ty też wpadniesz?

#3597 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 11 February 2012 - 16:10

Panowie kiedy planujecie wypad na tor :?: Kiedy Ośka kręci na torze :?:

#3598 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 11 February 2012 - 16:35

Panowie kiedy planujecie wypad na tor :?: Kiedy Ośka kręci na torze :?:

normalnie we wtorki ale nie wiem jak w tym tygodniu chłopaki jeździli bo ja tylko w środę jeździłem i to na szosie i nie wiem jak będzie w przyszłym. Mnie na pewno nie będzie bo muszę zacisnąć pasa i wracam znowu do przysiadów ze sztangą. No chyba że temperatura trochę wzrośnie to we wtorek rano mógłbym pojeździć na szosie.

#3599 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 11 February 2012 - 19:23

normalnie we wtorki ale nie wiem jak w tym tygodniu chłopaki jeździli bo ja tylko w środę jeździłem i to na szosie i nie wiem jak będzie w przyszłym.

Krzyś a jak sie już ustawiali to w jakich godzinach ?

#3600 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 11 February 2012 - 19:51

condor we wtorki tor na 20

Reply to this topic