Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 01 luty 2012 - 23:50
frixfrot, A czemu nie przyjeżdżasz na tor? Świetna sprawa i towarzystwo zawsze doborowe :mrgreen: bo ten luty to na razie marnie się zapowiada, mróz aż trzeszczy
Nie mam doświadczenia, a żeby się wkręcić potrzeba paru sesji, więc wolę tradycyjnie - trenażer i rolki, plus siłka.
Napisano 02 luty 2012 - 18:41
A myślisz, że ja mam. Pierwszy raz bałem się wyjechać poza czarną linie, bo myślałem, że się zsunę.Nie mam doświadczenia
Nie wiesz co tracisz, choć jak jechałem pierwszy raz to miałem nadzieję, że mi się nie spodoba, bo dla domowego budżetu koszty są odczuwalne, niestety spodobało mi się i to bardzo :mrgreen:
Napisano 03 luty 2012 - 01:24
Większość z nas stawia pierwsze kroki na torze, pierwszy raz w życiu na ostrym kole i na torze jeździłem na początku stycznia. Niestety jest to impreza bardzo droga :-(A myślisz, że ja mam. Pierwszy raz bałem się wyjechać poza czarną linie, bo myślałem, że się zsunę.Nie mam doświadczenia
Nie wiesz co tracisz, choć jak jechałem pierwszy raz to miałem nadzieję, że mi się nie spodoba, bo dla domowego budżetu koszty są odczuwalne, niestety spodobało mi się i to bardzo :mrgreen:
Napisano 03 luty 2012 - 07:52
Napisano 04 luty 2012 - 01:28
Cześć Jacek :-) 40zł za 1.5godziny, nieraz się udaje 2 godziny pojeździć jak jest mniej ludzi
Czołem Panowie.......Krzyś a tak dokładniej to jakie są koszty kręcenia na torze ? Zimowe pozdrowienia dla Wszystkich ;-)pierwszy raz w życiu na ostrym kole i na torze jeździłem na początku stycznia. Niestety jest to impreza bardzo droga :-(
Napisano 04 luty 2012 - 23:06
Cześć Pafciu :-) Dzięki za słowa zachęty, niestety trochę sie pochorowałem i muszę jeszcze sie podreperować, całkiem dobrze trzymałem sie ze zdrowiem ale dorobiłem sie na nartach :-( Ale chętnie bym popróbował tylko nie chciałbym być zawalidrogą dla innych. Jeszcze nigdy nie jeździłem na torze :roll: A w jakie dni najlepiej sie ustawiać ? tzn raczej Wy w jakie dni się będziecie ustawiać ?Piotrek, Jacek - wpadajcie. Na torze jest naprawdę sympatycznie.
Napisano 05 luty 2012 - 19:06
Mróz mrozem może odpuszczać ale tor ogólnie o tej porze roku to chyba niezła myśl aby trochę się odkurzyć po dłuższej przerwie....co ??? Ja mam tylko problem z dojazdem bo ode mnie z Wawra to trochę daleko.......No i jeszcze ta choroba ale widzę postęp.....od dwóch dni przestawiłem sie na nalewkę 24volt z sokiem malinowym i zaczynam czuć poprawę :-) Albo wyzdrowieję albo wpadnę w nałóg :roll: A co tam najwyżej :-PWidzę, że lobby torowe rośnie
Pewnie w końcu spróbuję, ale ostatnio u mnie średnio z czasem i o wiele łatwiej mi podjechać na siłownię, czy wsiąść w domu na rolki, a i mróz w końcu odpuści i wrócę na zewnątrz.
Napisano 05 luty 2012 - 21:34
......oż kurde.....Pitruś faktycznie pamiętam.....ale to były jakieś chyba imieniny w rodzinie lub coś w tym guście ale fakt zdychałem nastepnego dnia jak kot ale za kołnierz nie wylewałem...... :mrgreen: No ale teraz to co innego :-Pcondoor ty uważaj :mrgreen: Ja pamiętam jak latem miałeś przyjechać na trening a też popłynąłeś... :mrgreen:
Napisano 06 luty 2012 - 10:57
Ja na nartach dorobiłem się 3 kg nadwagi :-P , ale tak to jest jak się pojedzie z pijakami.Cześć Pafciu :-) Dzięki za słowa zachęty, niestety trochę sie pochorowałem i muszę jeszcze sie podreperować, całkiem dobrze trzymałem sie ze zdrowiem ale dorobiłem sie na nartach :-(
Jutro mam samolot do PL, więc pewnie dzień na aklimatyzację i w środę lub czwartek wpadnę pokręcić. Dam znać.
Tan na codzień to Paweł, ale faktycznie pamiętliwy jest nasz koleżka... :mrgreen:......oż kurde.....Pitruś faktycznie pamiętam.....condoor ty uważaj :mrgreen: Ja pamiętam jak latem miałeś przyjechać na trening a też popłynąłeś... :mrgreen:
Kowalski_vp, a może Ty też wpadniesz?
Napisano 11 luty 2012 - 16:35
normalnie we wtorki ale nie wiem jak w tym tygodniu chłopaki jeździli bo ja tylko w środę jeździłem i to na szosie i nie wiem jak będzie w przyszłym. Mnie na pewno nie będzie bo muszę zacisnąć pasa i wracam znowu do przysiadów ze sztangą. No chyba że temperatura trochę wzrośnie to we wtorek rano mógłbym pojeździć na szosie.Panowie kiedy planujecie wypad na tor :?: Kiedy Ośka kręci na torze :?: