Jump to content

Photo

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 replies to this topic

#3601 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 13 February 2012 - 13:41

condor we wtorki tor na 20

Mi też już zaziębienie przechodzi więc może też dołączę.

#3602 marek93

marek93
  • Użytkownik
  • 3 posts
  • SkądWarszawa

Posted 13 February 2012 - 19:10

Witam wszystkich,
jestem z Ursusa, i chciałbym abyście polecili mi jakieś trasy, tak 50-100km. Chodzi mi głównie o mały ruch samochodowy, dobry asfalcik,
pozdrawiam Marek

#3603 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 13 February 2012 - 19:25

Witam wszystkich,
jestem z Ursusa, i chciałbym abyście polecili mi jakieś trasy, tak 50-100km. Chodzi mi głównie o mały ruch samochodowy, dobry asfalcik,
pozdrawiam Marek

na wschód:
http://www.bikemap.net/route/975260
albo
http://www.bikemap.net/route/802255
albo
http://www.bikemap.net/route/1371253
na południe:
http://www.bikemap.net/route/1208528
na południowy wschód trasy Pafcia z Pruszkowa na przykład taka:
http://www.bikemap.net/route/586162

#3604 marek93

marek93
  • Użytkownik
  • 3 posts
  • SkądWarszawa

Posted 13 February 2012 - 20:01

Wielkie dzięki, :-)

#3605 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 14 February 2012 - 21:27

condor we wtorki tor na 20

Mi też już zaziębienie przechodzi więc może też dołączę.

Ja jaszcze muszę .........mać jego :evil: poczekać........taki układ ale jak mi się co nowego nie przytrafi to się postaram dobić na tor za tydzień we wtorek na 20 tą :roll: Teraz już się pilnuję ze zdrowiem, żeby się nie rozpić do końca tą pieprz....ą nalewką i żeby nie było tak jak rok temu kiedy niedoleczony wyszedłem pokręcić w kwietniu i była awaria prawie do czerwca Artur QQX moze potwierdzić jak mnie wtedy spotkał to widział w jakim byłem stanie :-/ Dopiero odtajałem w czerwcu jak zacząłem z Wami jeździć w Pruszkowie :-)

#3606 kaziklcd

kaziklcd
  • Użytkownik
  • 583 posts
  • SkądWarszawa

Posted 14 February 2012 - 21:47

Jacuś polecam winko, zrobiłem z Małżą 2 litry i czują się bosko...

#3607 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 posts
  • SkądVarsovia

Posted 14 February 2012 - 22:03

Te sportowcy! Wam się dyscypliny nie pomyliły? :)) Z kim ja będę jeździł co? :)

#3608 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 14 February 2012 - 22:14

Jacuś polecam winko, zrobiłem z Małżą 2 litry i czują się bosko...

Ha MIchał spoko ale się wstrzeliłeś w temat......akurat dziś była u nas zmiana dyscypliny :-) Właśnie przeszliśmy w domu z nalewki malinowej na winko czerwone z jakimś sokiem ze Szwecji cholera grzane to jeszcze było to i ja się też zgrzałem i nagrzałem :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Spoko spoko frixfrot.......wszystko jest pod kontrolą na razie pracuję nad organizmem :mrgreen: uzupełniam.......płyny 8-)

#3609 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 14 February 2012 - 22:16

A i jaszcze jedno.....Panowie mówiąc krótko idzie odwilż cokolwiek to znaczy, więc tsza sie dobrze zakonserwować 8-)

#3610 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 14 February 2012 - 22:30

...jak mi się co nowego nie przytrafi to się postaram dobić na tor za tydzień we wtorek na 20 tą ...

Za tydzień we wtorek to już możesz do nas dołączyć na Lanzarote :-D . Jutro 19:00, czwartek 20:30 a i w piątek Jurek chyba w drodze wyjątku będzie na torze.

Dziś Sylwek dosyć zdecydowanie się rozgrzewał - to już chyba przed Cyprem. Może jednak zacznij powoli się rozkręcać.

Swoją drogą ośka dziś mocno negatywnie zapunktowała - Jurek rowery naszykował, wielu ludziom poodmawiał a nikt się nie pojawił.

#3611 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 14 February 2012 - 22:37

Swoją drogą ośka dziś mocno negatywnie zapunktowała - Jurek rowery naszykował, wielu ludziom poodmawiał a nikt się nie pojawił.

Oooo ale dziura w dup......e wyszła z Ośką ?@/8!* :-/ A z tym Lanzarote to miło pomarzyć Pafciu ni da rady no cóż i sami widzicie jak tu nie grzać nalewki albo jak kto woli wina grzanego :roll:

#3612 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 14 February 2012 - 22:51

Oooo ale dziura w dup......e wyszła z Ośką ?@/8!* :-/

Nooo.... wypadało chociaż zadzwonić i odmówić termin to by Jurek nie szykował rowerów...

#3613 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 14 February 2012 - 22:58

Oooo ale dziura w dup......e wyszła z Ośką ?@/8!* :-/

Nooo.... wypadało chociaż zadzwonić i odmówić termin to by Jurek nie szykował rowerów...

no to chłopcy nieładnie się zachowali, ja od samego początku mówiłem że nie będę jechał we wtorek na tor, zaraz zapytam dlaczego tak wyszło

#3614 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 14 February 2012 - 23:31

no to chłopcy nieładnie się zachowali, ja od samego początku mówiłem że nie będę jechał we wtorek na tor, zaraz zapytam dlaczego tak wyszło

Teraz to już nieistotne, ale ja na ich miejscu wjechał bym ze skruchą i flaszką na przeprosiny.

#3615 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 posts
  • SkądVarsovia

Posted 14 February 2012 - 23:31

Pafcio właśnie, właśnie, Ty sobie spokojnie lecisz na kanary, i siłą rzeczy robisz kaemy, a ja biedny muszę tu kombinować :)

Udanego wyjazdu, żałuje, że nie mogłem...

ps. dobrze, że na Cyprze jestem w strategicznym pokoju :P

#3616 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 14 February 2012 - 23:48

Spoko Piotrze - 2,3 razy w tygodniu tor przez najbliższe 3 tygodnie i będziesz lepiej przygotowany niż ja. Ja, mimo iż młody duchem, trochę już mam organizm zużyty i dłużej się regeneruję.

#3617 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 15 February 2012 - 01:18

Teraz to już nieistotne, ale ja na ich miejscu wjechał bym ze skruchą i flaszką na przeprosiny.

Chłopcy się pochorowali, pewnie dlatego że nie jeździli w mrozy na świeżym powietrzu i nie wytępili wszystkich bakterii ;-)

Pafcio właśnie, właśnie, Ty sobie spokojnie lecisz na kanary, i siłą rzeczy robisz kaemy, a ja biedny muszę tu kombinować :)

Udanego wyjazdu, żałuje, że nie mogłem...

ps. dobrze, że na Cyprze jestem w strategicznym pokoju :P

spoko ja nawet na Cypr nie jadę, ba nawet na tor nie mam już pieniędzy ale czy to na naszym poziomie ma jakieś znaczenie ? ;-)

#3618 Bucz

Bucz
  • Użytkownik
  • 219 posts
  • SkądWarszawa

Posted 15 February 2012 - 10:10

Chłopcy się pochorowali, pewnie dlatego że nie jeździli w mrozy na świeżym powietrzu i nie wytępili wszystkich bakterii ;-)

Hehe dobre, dobre. I kto mi dziś powie, że mrozy są złe? Przynajmniej szosy są suche, jest słonecznie i raczej nie wieje. Jeśli do weekendu drogowcy ogarną się z tym padającym śniegiem i drogi będą czarne to będzie cacy...

#3619 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 posts
  • SkądRacibory

Posted 15 February 2012 - 10:38

Jak ja żałuję teraz że wczoraj nie pojechałem na rower, bo teraz przez ten zasrany śnieg, pewnie przez tydzień nie da się jeździć... :-/

#3620 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 15 February 2012 - 21:03

teraz przez ten zasrany śnieg, pewnie przez tydzień nie da się jeździć... :-/

Panowie nie jest źle w takich okolicznościach można nieźle popracować nad kondycją z łopatą w garści ;-) Ja osobiście mam do odśnieżenia jakieś 70m drogi wjazdowej, podwórko też niemałe i kurw.......a jeszcze cały chodnik przed domem bo straż miejska się przyp......a jak jest nieodśnieżone :oops: No jak widzicie ja mam co robić :-P Aby do wiosny 8-)

Reply to this topic