No fakt ;-) +22 i pełne słońce, tylko wiatr 8 m/s, no ale to potraktujemy jako promocję :mrgreen: .A tutaj mylisz się, jutro będzie jeździło całkiem sporo osób, (...)
Jutro pogoda zapowiada się miodna :mrgreen:
Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 02 marzec 2012 - 22:18
Ostatnio w akcie desperacji, bo już na widok trenażera mnie odrzuca poszedłem na nocny trening, od 20-22:10. Niby +2, ale jakieś wilgotne i zimne te powietrze było. Tak przemarzłem, że w domy palce u rąk mało mi nie odpadły
Napisano 02 marzec 2012 - 22:47
Na drugi raz jak będziesz robił coś równie głupiego to daj znać, to pojedziemy razem, mam teraz do Ciebie rzut beretem...pafcio, Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :-P
Ostatnio w akcie desperacji, bo już na widok trenażera mnie odrzuca poszedłem na nocny trening, od 20-22:10. Niby +2, ale jakieś wilgotne i zimne te powietrze było. Tak przemarzłem, że w domy palce u rąk mało mi nie odpadłyNie ma to jak desperat na rowerze :mrgreen:
Bucz się zgrywa :-) Jeździłem z nim na paru rondach w okolicach -20 :-) Wszystko zależy od nastawienia, dla jednych +15 to za zimno, inni jeżdżą nawet poniżej -20 :-)Bucz obaj znamy osobę, kóra prawdopodobnie będzie jeździć w ten weekend :-)
Napisano 04 marzec 2012 - 21:08
ja mogę, pewnie ale może poprosimy autora wielu tras pruszkowskich który jest najlepiej zorientowany w temacie ? :-)Super. Parę osób już się zaawizowało, więc są szanse na mały peletonik. Krzychu jednak chciałbym Ciebie prosić o przeszukanie w bazie i wybranie jakieś traski :-)
Napisano 04 marzec 2012 - 21:20
Do piątku mogę coś pomyśleć, ale nie wiadomo, czy dam rade się w sobotę pojawić, bo dziś wróciłem do kraju i mam tylko tydzień na nadrobienie zaległości towarzyskich (co może poskutkować m.in. ciężkim piątkowym wieczorem). Dobrze by było, żebyście w tym akurat przypadku nie polegali na mnie całkowicie.
ja mogę, pewnie ale może poprosimy autora wielu tras pruszkowskich który jest najlepiej zorientowany w temacie ? :-)Super. Parę osób już się zaawizowało, więc są szanse na mały peletonik. Krzychu jednak chciałbym Ciebie prosić o przeszukanie w bazie i wybranie jakieś traski :-)
Napisano 05 marzec 2012 - 08:10
Napisano 05 marzec 2012 - 13:00
tak myślałem, będę molestował chłopaków żeby przyjechali jak największą grupą, najwyżej pojedziemy sobie spokojnie tą traskę w parę osóbkrzy1976 traska jest znana i fajna, ale z frekwencją zawodników grupy pruszkowskiej może być w tą sobotę słabo. Na razie tylko bracia B. wstępnie potwierdzili swoją obecność. Od kilku chłopaków mam info, że ich nie będzie, więc dobrze byłoby jakbyście z W-wy zebrali się w większą grupę :-)
Ja będę na trekingu swoim więc naprawdę wolno mi wystarczy.
Napisano 05 marzec 2012 - 13:27
Jesli chodzi o mnie, to na razie sie nie zdeklaruje. Powiem szczerze, nie lubie dojazdu do Pruszkowa, to wprawdzie tylko 25km, ale całą droge pcham się przez miasto, Jerozolimskimi też mało komfortowo sie jeździ, Traktorzystów i Warszawską troche lepiej
hmm może najlepiej jak wrzuce rower i siebie do Skm-ki