Jump to content

Photo

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 replies to this topic

#3761 maxi

maxi
  • Użytkownik
  • 105 posts
  • SkądPruszków

Posted 17 March 2012 - 17:55

Koledzy,
dzięki za dzisiejszą jazdę :-) Mi wyszło od fontanny do fontanny prawie 140 km i średnia trochę ponad 30 km/h. Jak na tą porę sezonu to super wynik, chociaż w końcówce już miałem dość :-|
Miała być jazda w tlenie i tempo spacerowe ale wyszło jak zwykle :mrgreen:

#3762 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 posts
  • SkądRacibory

Posted 17 March 2012 - 18:33

A ja dopiero teraz odsapnąłem, w domu jak tylko dojechałem przebrałem się, i do pracy jeszcze 20m ogrodzenia postawiłem :mrgreen:

Więc, trening był spokojny bez żadnego "szarpania", w Pniewach odłączył się od nas zaziębiony Piotrek. Za Grójcem zaliczyliśmy małą wpadkę (przyznaję się prze ze mnie, przepraszam chłopaki), mianowicie za wcześnie skręciliśmy w lewo, i zaliczyliśmy kółko, i z powrotem wróciliśmy do Grójca ;-) Czasami wiatr lekko dawał się we znaki, ale grupa była zwarta i nikt nie odpadał. Po drodze zaliczyliśmy jeden bufet. Jednym słowem, bardzo udany trening. Dzięki chłopaki.

GreQ Bardzo dobry, pomysł można wrzucić fotki które dzisiaj zrobiłem. Ci którzy chcą je otrzymać, proszę o adresy mailowe.

Tak jak powiedziałem, jutro ja planuję także coś ok 100km lub więcej przejechać, nie szybciej niż dzisiaj. Może jacyś chętni? :-P

#3763 exarion

exarion
  • Użytkownik
  • 4 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 March 2012 - 19:48

Ja również dziękuję za jazdę. Razem z dojazdami wyszło mi gdzieś 170km, a że zwykle tyle nie jeżdzę to troche pod koniec to odczuwałem ;-)

(ten człowieczek w niebiesko/czerwonym stroju i czarnym felcie to byłem ja)

#3764 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 posts
  • SkądRacibory

Posted 17 March 2012 - 19:58

exarion To ładnie, trochę odpoczynku lub lekka jazda i będzie spoko.

thon Możemy jakoś się jutro umówić tylko gdzie byśmy się umówili...?

#3765 thon

thon
  • Użytkownik
  • 117 posts
  • SkądW-Bemowo/Gryfino

Posted 17 March 2012 - 20:18

Umówmy się w tradycyjnym miejscu zbiórek w niedziele czyli pod kościołem w Komorowie przy ulicy 3 maja.

Zbierzmy się i wykorzystajmy drugi idealny dzień.

#3766 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 posts
  • SkądRacibory

Posted 17 March 2012 - 20:25

Hmmm powiem ci że ja nigdy tam nawet nie byłem, zawsze do chłopaków jakoś po drodze łapałem. Wiesz w sumie mogę ruszyć w tamtym kierunku, tylko że w takim razie o 10h się umawiamy, ja pewnie będę miał tam z min 27km tak że akurat, na 10h powinienem dojechać. Albo jeśli nikt oprócz nas nie potwierdzi obecności, i ci wygodniej możemy się umówić, jakoś gdzieś na trasie nr 7, wyjechał bym w stronę Okęcia.

#3767 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 17 March 2012 - 20:27

No to sobie ładnie pojechaliście. Mnie niestety w Pniewch odcięło prąd i gdyby Grzesiek ze mną nie wracał to miałbym problem z dojechaniem do chaty. Wielkie dzięki dla Grześka, szczególnie że to już nie pierwszy raz. Jak dotarłem do domu to się okazało, że mam temperaturę 38.8 i właściwie to nie powinienem nawet dziś wyjeżdżać. W drodze powrotnej spotkaliśmy braci B i później Kilera. Generalnie wysypało się dziś kolarzy. U mnie niestety przymusowa pauza.

#3768 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 posts
  • SkądRacibory

Posted 17 March 2012 - 20:31

Lipa, Piotrek, obyś tym dzisiejszym "wyjazdem" się nie dorobił....

#3769 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 March 2012 - 20:37

To wygląda na na to, że wszyscy dziś mieli fajną pogodę:

:-P

Pozdrowionka.

#3770 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 17 March 2012 - 20:37

Miała być jazda w tlenie i tempo spacerowe ale wyszło jak zwykle :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: NARWAŃCE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#3771 Widelec

Widelec
  • Użytkownik
  • 2 posts
  • SkądPodkowa L.

Posted 17 March 2012 - 20:43

Nie no. Masakra jakaś. :-?
Śledzę temat od jakiegoś czasu i liczyłem, że z wiosną może uda mi się do was dołączyć. Ale jak czytam jakie macie przebiegi na dzień dobry sezonu, to chyba jednak wymiękam. :-P
Może jak się trochę wyrobię, to powrócę do tej koncepcji. :mrgreen:

#3772 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 posts
  • SkądRacibory

Posted 17 March 2012 - 21:01

Widelec Dawaj jutro akurat, mało nas jest, będziemy jechali spokojnie a jak coś to zrobimy bufet ;-)

#3773 Widelec

Widelec
  • Użytkownik
  • 2 posts
  • SkądPodkowa L.

Posted 17 March 2012 - 21:26

Nic nie obiecam.
Też dziś zacząłem, zrobiłem 76 km, zdecydowanie mniej od Was co prawda, ale i tak tyłek mi odpada i chyba jutro raczej będę się leczył :)
Do tego wpakowałem się trochę, bo nie wiedziałem, że przed Brwinowem z okazji budowy autostrady są odcinki po płytach MSW :shock: Także miałem trochę cyklocross-u
Muszę moją stałą trasę odłożyć na jakiś czas.

#3774 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 posts
  • SkądRacibory

Posted 17 March 2012 - 21:28

Jak coś to ja jestem umówiony z Thonem o 10.20h, w Nadarzynie przy rondzie. Zachęcam.

#3775 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 17 March 2012 - 23:47

Jak coś to ja jestem umówiony z Thonem o 10.20h, w Nadarzynie przy rondzie. Zachęcam.

Paweł, spojrzysz czy dobrze wrysowałem dzisiejszą trasę ? http://www.bikemap.net/route/1460248 Mi wyszło 180km i byłem po powrocie naprawdę bardzo bardzo zmęczony. Wielkie dzięki że jest coś takiego jak grupa w Pruszkowie bo jeździ się z wami bardzo fajnie !
Piotrek sprawdzisz czy tydzień temu jechaliśmy tak ? http://www.bikemap.net/route/1447870 a dalej do Przypek jak dojechaliśmy ?

#3776 Gosc_Pegos_*

Gosc_Pegos_*
  • Gość

Posted 18 March 2012 - 09:16

mi się nazbierało 182,5km:) jak na czwartą jazdę rowerem od stycznia to jestem zadowolony z postawy, co prawda kilka razy opadałem z sił ale tragedi nie było;)
dziękuje panowie za fajną jazdę-momentami zbyt szybką:P

#3777 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 18 March 2012 - 09:31

Krzysiek dalej z Piorkowic pojechaliśmy w stronę Tarczyna. Później skeciiśmy w lewo na Nosy, w prawo na Janówek i wyjechaliśmy na stały powrót do Pruszkowa.

Paweł niestety chyba się załatwiłem na dobre. Złapałem jakiegoś wirusa. Od wczoraj schudłem 6 kg. Tak mnie przeczyściło.

#3778 mikka

mikka
  • Użytkownik
  • 176 posts
  • SkądWarszawa

Posted 18 March 2012 - 10:29

mi z nadarzyna do nadarzyna wyszło 121 km i szczerze mówiąc pod koniec łapał mnie już skurcz w łydce, więc dla mnie akurat..
bardzo fajna trasa, super pogoda, bardzo podobał mi się wjazd do Grójca, lekko z górki, dobry asfalt, tłumy rozentuzjazmowanych kibiców :)

#3779 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 posts
  • SkądPiaseczno/Sochaczew

Posted 18 March 2012 - 13:54

Paweł niestety chyba się załatwiłem na dobre. Złapałem jakiegoś wirusa. Od wczoraj schudłem 6 kg. Tak mnie przeczyściło.

Ja też pierwszy wiosenny weekend uczciłem grypą żołądkową, mnie całą noc czyściło i z jednej strony i z drugiej, ale schudłem tylko 3 kilo :mrgreen: Dzisiaj jest już dobrze, całodzienna regeneracja i dieta.

#3780 maxi

maxi
  • Użytkownik
  • 105 posts
  • SkądPruszków

Posted 18 March 2012 - 14:40

Jednocześnie mam propozycję odnośnie naszej strony aby ktoś po każdym treningu opisał w paru zdaniach jego przebieg w ten sposób będziemy razem tworzyć treść strony, oczywiście pod "notatką" będzie nick (ten z forum) kto ją tworzył.

Greq Ja typuję opis Kowalski_vp oraz wyrysowaną mapkę Krzycha i mamy załatwiony pierwszy wpis na stronę :mrgreen: - chyba że koledzy mają coś przeciw.

Reply to this topic