Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Gosc_Pegos_*
Napisano 16 marzec 2012 - 13:30
piwa mu polejcie bo dobrze gada:DNa 200 km to pojedziemy jak się zrobi cieplej, a jutro trzeba wrócić na Mediolan - San
Remo :mrgreen:
9 jest optymalna, w godzinę nagle się cieplej nie zrobi;) ja wyjadę po 8 od siebie:P
ah, już się nie mogę doczekać
Napisano 16 marzec 2012 - 14:23
GreQ no cóż twój wybór. Każdy robi to co lubi. Co ma bieg kobiet do kolarstwa?
Tak przy okazji czy ta stronka AGK Pruszków to jeszcze będzie uaktalniona?
:-P to nie bieg, tylko puchar świata w kolarstwie górskim w RPA z udziałem 4 naszych zawodniczek (CCC)
Co do stronki to i mnie serce boli, niestety naprawdę nie mam kiedy tego zrobić a na dodatek umarł mi komputer, miałem sporo kłopotów i staram się nadrobić wszystko po trochu, ale do tego potrzebny jest czas i odrobinę spokoju.
Napisano 16 marzec 2012 - 14:44
http://www.bikemap.net/route/969821
Napisano 16 marzec 2012 - 19:03
...i wróci Pafcio ;-) .Na 200 km to pojedziemy jak się zrobi cieplej...
To wrzuć na priva login i hasło - pomożemy Ci.Co do stronki to i mnie serce boli, niestety naprawdę nie mam kiedy tego zrobić a na dodatek umarł mi komputer...
Jutro będziecie mieli cieplej niż my... :-P
Napisano 16 marzec 2012 - 19:37
Jaki bym jutro jeździł to wybrał bym Pruszków :mrgreen: jak już wcześniej pisałem, odpowiada mi i pora startu i trasa, ale ten weekend przeznaczony jest dla syna i żony, oczywiście będą akcenty treningowe, ale w niestandardowych porach i krótsze niż zwykle. Powiem Wam, że strasznie się cieszę, że poświęcę dużo czasu rodzinie :-DQqx ale za to pojedziesz na trening z Ośką 8-) , więc też będzie fajnie.
Napisano 17 marzec 2012 - 15:47
Jednocześnie mam propozycję odnośnie naszej strony aby ktoś po każdym treningu opisał w paru zdaniach jego przebieg w ten sposób będziemy razem tworzyć treść strony, oczywiście pod "notatką" będzie nick (ten z forum) kto ją tworzył.
Co Wy na to? :->
Ja w miarę możliwości przesunę sezon 2011 tak aby się nie mieszał z nowym będzie oczywiście do niego link, mapki też postaram się uporządkować i nadać im jakieś nazwy czy choćby numery.