Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 odpowiedzi w tym temacie

#4221 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 08 czerwiec 2012 - 10:15

Panowie, dziś pogoda była idealna do jazdy. 18 stopni, zachmurzenie umiarkowane, więcej jednak słońca niż chmur. Pokropiło coś przez kilka minut. My dziś z Vortaciem zrobiliśmy sobie wycieczkę do Kazimierza Dolnego. Krzy1976 dzięki za wspaniałą trasę. Prom w Janowcu pływał ;-) Zamek zdobyty.
http://connect.garmi...ivity/186613449

Tak jak my jechaliście od Woli Wągrodzkiej do Pionek. Od Pionek teraz pojechałbym inaczej, tak jak poprzednio przez Garbatkę Letnisko tylko że dalej inaczej bo przez: Czarnolas, Chechły, Łaguszów i Nowy Janowiec do Janowca. Dobrze że w tą stronę pomija się ten koszmarny odcinek Kazimierz - Puławy.
Garmin łączy linią prostą miejsca gdzie się wy go wyłącza do miejsca gdzie się włącza.

#4222 thon

thon
  • Użytkownik
  • 117 postów
  • SkądW-Bemowo/Gryfino

Napisano 08 czerwiec 2012 - 10:31

Dźwigowa otwarta!

#4223 outoftimeman

outoftimeman
  • Użytkownik
  • 873 postów
  • SkądPruszków

Napisano 08 czerwiec 2012 - 11:01

Dźwigowa otwarta!

Ale nie dla rowerow :-(
Są tam bardzo fajne asfaltowe pasy rowerowe, ale z nieznanych przyczyn są zastawione pacholkami. Wczoraj wieczorem wracalismy tamtędy z Zachodniej.

#4224 vortac

vortac
  • Użytkownik
  • 291 postów
  • SkądPruszków

Napisano 09 czerwiec 2012 - 15:15

Dobrze że w tą stronę pomija się ten koszmarny odcinek Kazimierz - Puławy.

Co takiego koszmarnego jest, bo hmmm, jakoś nie zapadł mi w pamięci. Może to dlatego, że uciekaliśmy z Kazimierza ile sił w nogach. :-) Za to kawałek trylinki i podjazd w Janowcu to niezapomniane przeżycia. :-D No i oczywiście... Dęblin.

#4225 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 09 czerwiec 2012 - 15:26

outoftimeman, dzisiaj to Ciebie widzieliśmy w Łomiankach ?

Co takiego koszmarnego jest, bo hmmm, jakoś nie zapadł mi w pamięci. Może to dlatego, że uciekaliśmy z Kazimierza ile sił w nogach. :-) Za to kawałek trylinki i podjazd w Janowcu to niezapomniane przeżycia. :-D No i oczywiście... Dęblin.

Bardzo duży ruch.

#4226 vortac

vortac
  • Użytkownik
  • 291 postów
  • SkądPruszków

Napisano 09 czerwiec 2012 - 15:33

Aaa, zapomniałem, że jechaliśmy w Boże Ciało i ruch był niewielki.

#4227 outoftimeman

outoftimeman
  • Użytkownik
  • 873 postów
  • SkądPruszków

Napisano 09 czerwiec 2012 - 15:50

Na skrzyżowaniu z 7? Tak w zielonej koszulce to byłem ja. Widzieliście całą grupę Pruszkowską, która stawiła się dziś na trening :-(

#4228 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 09 czerwiec 2012 - 15:52

Na skrzyżowaniu z 7? Tak w zielonej koszulce to byłem ja. Widzieliście całą grupę Pruszkowską, która stawiła się dziś na trening :-(

szkoda :-(

#4229 thon

thon
  • Użytkownik
  • 117 postów
  • SkądW-Bemowo/Gryfino

Napisano 09 czerwiec 2012 - 16:14

Pozdrawiam, mijaliśmy się w Dziekanowie, biała koszulka z czarnymi rękawami. Ja bym to dzisiaj nazwał tandem pruszkowski.

#4230 outoftimeman

outoftimeman
  • Użytkownik
  • 873 postów
  • SkądPruszków

Napisano 09 czerwiec 2012 - 16:21

Rzeczywiście, pamiętam :-)

#4231 tomeczek

tomeczek
  • Użytkownik
  • 1 postów
  • SkądPruszków

Napisano 11 czerwiec 2012 - 13:18

Z kim jechałem wczoraj w okolicach Tarczyna? (żółta bluzka, czarny plecak)

#4232 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 czerwiec 2012 - 17:04

No, wreszcie ma być wzorcowo piękny weekend. Podobno. :-)

Jakieś plany odnoście trasy (np. Mogielnica ~150km), czy spontan pod fontanną?

A może do lasu? Na Kampinos?

#4233 Gosc_lukassss3_*

Gosc_lukassss3_*
  • Gość

Napisano 14 czerwiec 2012 - 21:17

Witam wszystkich po długiej nieobecności. Pewnie pojawię się w sobotę pod fontanną. Ja na trasie do 120km powinienem dać radę więc Kampinos może być. Proszę tylko o wyrozumiałość bo nie jestem jeszcze w szczytowej formie i pewnie będę trochę odstawał ;-)

#4234 BORCU

BORCU
  • Użytkownik
  • 10 postów
  • SkądKomorów

Napisano 14 czerwiec 2012 - 22:56

(...) Proszę tylko o wyrozumiałość (...);-)

Łukaszu, przecież dobrze wiesz, że grupa zawsze jest bardzo wyrozumiała, szczególnie dla słabszych :mrgreen:
A tak w ogóle, to fajnie, że wracasz. Miło będzie Cię powitać w sobotę pod fontanną.

#4235 outoftimeman

outoftimeman
  • Użytkownik
  • 873 postów
  • SkądPruszków

Napisano 14 czerwiec 2012 - 23:13

Rozumiem, że chodzi o objazd całego Kampinosu?

Ja bardzo chętnie, zachodniej części za Sochaczewem w ogóle nie znam.

#4236 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 15 czerwiec 2012 - 06:53

Witam wszystkich po długiej nieobecności. Pewnie pojawię się w sobotę pod fontanną. Ja na trasie do 120km powinienem dać radę więc Kampinos może być. Proszę tylko o wyrozumiałość bo nie jestem jeszcze w szczytowej formie i pewnie będę trochę odstawał ;-)

Dobra, dobra co niektórzy widzieli jak szlifujesz formę w indywidualnym trybie treningowym :mrgreen:

#4237 Gosc_lukassss3_*

Gosc_lukassss3_*
  • Gość

Napisano 15 czerwiec 2012 - 08:12

Dobra, dobra co niektórzy widzieli jak szlifujesz formę w indywidualnym trybie treningowym :mrgreen:

Zgadza się widzieliśmy się jakieś 3 tygodnie temu. To był mój pierwszy trening w tym roku ;-)

#4238 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 15 czerwiec 2012 - 09:14

Jak na Kampinos to będę potrzebował propozycji trasy, bo mi też tamte tereny są na razie niezbyt dobrze znane. Nie wiem, gdzie są już nowe asfalty a gdzie wyryp.

#4239 Gosc_lukassss3_*

Gosc_lukassss3_*
  • Gość

Napisano 15 czerwiec 2012 - 09:23

Ja pamiętam tylko jedną trasę standardowo przez Leszno i dalej odbicie w prawo na Aleksandrów. Nie pamiętam nazw kolejnych miejscowości ale robiliśmy rundkę i wyjeżdżaliśmy ponownie na trasę Nowy Dwór - Leszno. Wychodziło trochę ponad 100

#4240 outoftimeman

outoftimeman
  • Użytkownik
  • 873 postów
  • SkądPruszków

Napisano 15 czerwiec 2012 - 12:21

Proponuję odpuścić sobie etap przez Łomianki bo tam nie ma nic ciekawego. Moglibyśmy natomiast objechać zachodni Kampinos + w ramach bonusa przejechać się tą piękną drogą z Czosnowa do Wierszy. Wstępnie proponuję taką trasę

http://www.bikemap.net/route/1643986

Przy czym ja zupełnie nie wiem co jest między Sochaczewem, a Nowym Dworem Mazowieckim bo nigdy tam nie jechałem.

Dodaj odpowiedź