Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 wrz 2009 21:47
4326 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_kosai_*
Napisano 23 czerwiec 2012 - 15:31
Dzisiejsza trasa: http://www.sports-tr...dvbvheqrt6fos0r
Ciekawa jest ta wartość przewyższeń, na liczniku miałem o połowę mniej.
Ciekawa jest ta wartość przewyższeń, na liczniku miałem o połowę mniej.
Napisano 23 czerwiec 2012 - 19:02
Dziś trzepnąłem z wami 160,34 km, wliczając lajtowy dojazd i powrót. Biorąc to pod uwagę oraz zefirek na trasie średnia 31,71 km/h jest całkiem przyzwoita nieprawdaż?
Na trasie mieliśmy dziś dwie gumy, w tym jedną tuż po starcie. Panowie kupcie sobie porządne opony! Na tym nie warto oszczędzać, bo to kluczowa część roweru decydująca o jakże ważnym bezpieczeństwie. Ja polecam z czystym sumieniem sprawdzone Continental Grand Prix 4000S.
W końcówce jadąc już w uszczuplonym, sześciosobowym składzie zastosowaliśmy “podwójny wachlarz” przy bocznym wietrze. Wszyscy równo pracowali, jak w dobrym szwajcarskim zegarku.
“Pruszków” lubię za ładne trasy totalnie bocznymi drogami, wśród mazowieckich sadów i bezpretensjonalność. Myślę, że w tym sezonie pojawię się jeszcze kilka razy tym bardziej że opanowałem już trasę dojazu omijającą straszne Aleje Jerozolimskie.
Pozdro Pruszków!
Na trasie mieliśmy dziś dwie gumy, w tym jedną tuż po starcie. Panowie kupcie sobie porządne opony! Na tym nie warto oszczędzać, bo to kluczowa część roweru decydująca o jakże ważnym bezpieczeństwie. Ja polecam z czystym sumieniem sprawdzone Continental Grand Prix 4000S.
W końcówce jadąc już w uszczuplonym, sześciosobowym składzie zastosowaliśmy “podwójny wachlarz” przy bocznym wietrze. Wszyscy równo pracowali, jak w dobrym szwajcarskim zegarku.
“Pruszków” lubię za ładne trasy totalnie bocznymi drogami, wśród mazowieckich sadów i bezpretensjonalność. Myślę, że w tym sezonie pojawię się jeszcze kilka razy tym bardziej że opanowałem już trasę dojazu omijającą straszne Aleje Jerozolimskie.
Pozdro Pruszków!
Gosc_AGKPruszków_*
Napisano 28 czerwiec 2012 - 12:21
Serwus!
Utworzyliśmy grupę AGK Pruszków na Facebooku. Jeśli ktoś jeszcze nie dostał zaproszenia do naszej grupy niech wyśle prośbę o dołączenie na fb.
Za pośrednictwem fb będziemy mogli się szybciej i łatwiej wymieniać informacjami.
Adres grupy https://www.facebook...ps/agkpruszkow/
Utworzyliśmy grupę AGK Pruszków na Facebooku. Jeśli ktoś jeszcze nie dostał zaproszenia do naszej grupy niech wyśle prośbę o dołączenie na fb.
Za pośrednictwem fb będziemy mogli się szybciej i łatwiej wymieniać informacjami.
Adres grupy https://www.facebook...ps/agkpruszkow/
Gosc_AGKPruszków_*
Napisano 28 czerwiec 2012 - 14:49
Cytat
Cytat
Mam tylko nadzieję że główna dyskusja będzie nadal na forum.
Raczej nie. Spiritus Movens naszych ustawek, czyli Pafcio dostał miesięcznego bana za krytykę władzy. Wątpię, więc aby bez niego ten wątek żył

Dlatego zapraszamy na fb.
Gosc_lukassss3_*
Napisano 30 czerwiec 2012 - 14:20
Dzisiaj na starcie pod fontanną stawiło się osiem osób ale już dojeżdżając do Tarczyna podzieliliśmy się na dwie grupki. Temperatura i wilgotność ewidentnie dawała się wszystkim we znaki i dlatego nie było chętnych na dyktowanie mocnego tempa(całe szczęście). Jak na dzisiejsze warunki to cieszę się że przejechałem te 80km.
Dodaj odpowiedź