Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 wrz 2009 21:47
4326 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 lipiec 2012 - 06:07
Cytat
Witam. Chciałem zapytać z jaką prędkością jeździcie zazwyczaj? Bo chciał bym do was dołączyć ale wole być pewny że dam rade
Widzę, że w Ursusie jest młody kolarzy! Bravo!
Zapisz się do jakiegoś klubu kolarskiego (Legia), bo to najlepszy wiek na rozpoczęcie profesjonalnego uprawiania tego sportu.
Do zobaczenia na trasie!!! ;-)
DL
Napisano 15 lipiec 2012 - 20:12
Piotrek 777 Coś ostatnio regularnie spotykamy się w okolicach Nadarzyna. Ale widzę Piotrze, że jesteś ranny ptaszek, gdyż - o ile ja dopiero ruszam na trening - Ty powoli wracach już do domu :-P
Do zobaczenia na trasie ... może którymś razem w tym samym kierunku :-)
Do zobaczenia na trasie ... może którymś razem w tym samym kierunku :-)
Napisano 16 lipiec 2012 - 07:40
Cytat
Dzięki! Wszystko ok!Darco Pozdrowienia od braci B. z Komo. Co u Ciebie słychać? Jak noga podaje po zgrupowaniu na Majorce? :-)
Do miłego na szosie!
Ostatnio codziennie trenowałem i byłem w sobotę w Pruszkowie. Forma rzeczywiście lepsza, ale na całokształt składa się nie tylko Majorka... a to był wspaniały czas, no i spełnienie mojego małego założenia, że dam radę!
Mam nadzieję, że się spotkamy na szosie lub w Pruszkowie. Pozdrawiam, Darco
Gosc_pablopax_*
Napisano 29 lipiec 2012 - 07:38
Jest różnie, rusza cała grupa a później się rozrywa na tych napierających i tych normalnie kręcących, długodystansowców i tych co przejadą mniej lub mają mało czasu i nie kręcą całego dystansu. Jedni czekają na drugich, drudzy się trochę ścigają pod górki, naprawdę jest różnie. Każdy trening jest inny, jak kobiety...;-) Nie zastanawiaj się dasz radę, a jak nie to ktoś będzie kończył wcześniej może nawet ja, po drugie jest upał i na pewno nie będzie morderczego tempa.A jak ktoś chce to niech jedzie, ja nie mam zamiaru się przegrzewać jest już 30 stopni w cieniu. Poza tym szkoda jęzora by się wkręcił w łańcuch..;-)
Dodaj odpowiedź