Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 wrz 2009 21:47
4326 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 sierpień 2010 - 17:13
Co prawda, to prawda. Teraz, to nawet jak jest nas "mało" to oznacza 6-8. Ciekawe, jak będzie we wrześniu, gdy już wszyscy się pojawia po wakacjach i Arek wydobrzeje po kraksie na TdP.... pojawiają się nowi goście więc będzie coraz ciekawiej
Vortac - to Ty dziś około 15:40 "leciałeś" z Komorowa do Pruszkowa?
Napisano 16 sierpień 2010 - 18:19
Faktycznie - strój jakby inny niż Cię widuję w weekendy :-P ;-) Ja chyba nieco lepiej ;-) :mrgreen: , bo jechałem z przeciwka na czarnej przełajowce w jaskrawo-żółtej koszulce i niebieskim kasku. Z takimi kolorami też nikt mnie raczej nie kojarzy :mrgreen: .Cholera, widzę że słabo się maskowałem. ;-)
I jak ta nowa trasa w Kampinosie?
Gosc_lukassss3_*
Napisano 20 sierpień 2010 - 13:46
Spokojnie spokojnie dopiero niedawno wpadł nam taki pomysł do głowy. Trasa na Mszczonów bardzo mi odpowiada. To ta sama, którą miałem okazję jechać z tobą na początku sezonu? Zadzwonię jeszcze do Piotra B. i postaram się jego również namówić.
Napisano 29 sierpień 2010 - 19:46
Chłopaki dzisiejsza panika przed deszczem była nieuzasadniona. Mokro było tylko do Nadarzyna. Dalej sucho i całkiem przyzwoita pogoda oprócz wiatru oczywiście. Ten momentami nieźle poniewierał :-D. W każdym razie po konsultacji z Pafciem i otrzymanej info, że raczej nikogo nie będzie pojechaliśmy sobie z Arkiem i dało radę. Ale okazało się, że pod kościołem pojawili się koledzy (Andrzej i Piotr). Na przyszłość musimy poprawić komunikację w takich sytuacjach, bo tak to robi się mały chaos. W przyszłym tygodniu nie panikujmy przed przelotnymi opadami bo trzeba być twardym a nie miętkim :mrgreen: Sprzęt jak się trochę obrudzi to będzie okazja do porządnego czyszczenia i smarowania a to mu akurat wyjdzie na zdrowie.
Napisano 01 wrzesień 2010 - 21:01
ktoś się wybiera na: http://www.forumszos...opic.php?t=7133 może jakoś się dostosujemy, poznamy nowych kolegów z forum