Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 wrz 2009 21:47
4326 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04 wrzesień 2010 - 17:05
Dzisiejsza trasa: http://www.bikemap.net/route/685083
Jutro startujemy o 10:00 z Komorowa.
Jak poszła czasówka? Kto jechał? GreQ?
Jutro startujemy o 10:00 z Komorowa.
Jak poszła czasówka? Kto jechał? GreQ?
Napisano 05 wrzesień 2010 - 19:09
Pafcio jak dojechaliście dziś z chłopakami? Ja mysłałem, że za tym naszym przecinakiem ducha wyzionę. Koła nie puściłem mimo tego, że cały czas podciągał i z tego jestem bardzo dumny. A ten wiatr to mam wrażenie że zawsze w mordę wiał niezależmnie od kierunku jazdy :mrgreen:
Napisano 05 wrzesień 2010 - 19:39
Dzięki za dzisiejszą jazdę. Piotrek faktycznie mocny jest , skoro jechał na zmianie przez 50 km ze średnią 36,5 :shock: . Żeby tylko po tych głównych tak nie popylał i na czerwonych nie przelatywał :-P . Poza tym lubię z nim jechać, bo można podnieść formę :mrgreen:Pafcio jak dojechaliście dziś z chłopakami? Ja mysłałem, że za tym naszym przecinakiem ducha wyzionę. Koła nie puściłem mimo tego, że cały czas podciągał i z tego jestem bardzo dumny. A ten wiatr to mam wrażenie że zawsze w mordę wiał niezależmnie od kierunku jazdy :mrgreen:
Dojechaliśmy spokojniej, po nakarmieniu kolegi - i tak dziwne, że wytrzymał te pierwsze 70 km w takim tempie bez jedzenia :roll: .
Wybieracie się na tor we wtorek wieczorem?
Napisano 09 wrzesień 2010 - 14:44
Tam to sobie akurat może pouciekać :mrgreen: - przecież gonimy w kółko
Następna sesja na torze prawdopodobnie w poniedziałek o 19:00.
W sobotę standardowo - 10:00 Pruszków (niestety, beze mnie) a w niedzielę Komorów. Mam nadzieję, że w ten weekend pogoda dopisze.
Złożony już masz rower?
W sobotę standardowo - 10:00 Pruszków (niestety, beze mnie) a w niedzielę Komorów. Mam nadzieję, że w ten weekend pogoda dopisze.
Złożony już masz rower?
Napisano 10 wrzesień 2010 - 15:12
A ja nie, nie i pewnie jeszcze długo nie. :-( :-( :-(
Chyba będzie mi potrzebny jakiś prawnik / specjalista od walki z zakładem ubezpieczeń, bo zostałem skasowany. Byłem z rowerem w serwisie wycenić straty i zrobić kosztorys naprawy. Wstępna ocena widelec + prawdopodobnie uszkodzona rama, więc strata całościowa. A jakoś mi się nie widzi, żeby warta była chętna wypłacić ok. 10000.
Aha, zostałem potrącony CELOWO przez samochód, sprawca zbiegł, zapamiętałem tablice, policja, karetka itp. Trochę off topicznie, ale wszelkie rady mile widziane. Zaraz się pewnie będę zagłębiał w tematy wypadkowe na forum, bo widziałem kilka.
Na razie pozostaje mi bujanie się na góralu, ale to za parę dni, jak dojdę do siebie. Chyba bardziej psychicznie. Więc GreQ chyba nagroda kto miał najbardziej zwariowany tydzień na razie dla mnie. :->
Chyba będzie mi potrzebny jakiś prawnik / specjalista od walki z zakładem ubezpieczeń, bo zostałem skasowany. Byłem z rowerem w serwisie wycenić straty i zrobić kosztorys naprawy. Wstępna ocena widelec + prawdopodobnie uszkodzona rama, więc strata całościowa. A jakoś mi się nie widzi, żeby warta była chętna wypłacić ok. 10000.
Aha, zostałem potrącony CELOWO przez samochód, sprawca zbiegł, zapamiętałem tablice, policja, karetka itp. Trochę off topicznie, ale wszelkie rady mile widziane. Zaraz się pewnie będę zagłębiał w tematy wypadkowe na forum, bo widziałem kilka.
Na razie pozostaje mi bujanie się na góralu, ale to za parę dni, jak dojdę do siebie. Chyba bardziej psychicznie. Więc GreQ chyba nagroda kto miał najbardziej zwariowany tydzień na razie dla mnie. :->
Napisano 10 wrzesień 2010 - 16:00
Już puściłem SMS-a. Sobota - fontanna, niedziela-Komorów. Oczywiście godzina 10:00. Ja w sobotę trzeźwieję, ale w niedziele się stawię. Prawdopodobnie podjedzie też Sławek.Panowie kto jutro będzie pod fontanną?
Było 6 osób - akurat na torowy trening. Chyba się przestawimy z Piotrem na pon/śr godz.19:00 - ale to dopiero jak się pogoda popsuje, bo ten tydzień zapowiadają całkiem niezły.Pafcio dużo ludzi było na torze?
vortac, - mam nadzieje, że nie masz poważnych obrażeń. Napisz, jeśli możesz w temacie wypadkowym, szczegółowo co i jak. Jak tylko będziemy mieli możliwość to chętnie Ci pomożemy.
Dobrze, że zapamiętałeś tablice - jak będziesz wiedział gdzie ten bydlak mieszka, to daj znać na priv.