Jump to content

Photo

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 replies to this topic

#921 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 30 March 2011 - 11:33

Chłopaki to może w sobotę w trójkę skoczymy na Babkę? GreQ my możemy się po drodze spiknąć i razem podjechać.

Wliczając mojego syna to już 4.

#922 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 30 March 2011 - 11:43

Chłopaki to może w sobotę w trójkę skoczymy na Babkę? GreQ my możemy się po drodze spiknąć i razem podjechać.

Wliczając mojego syna to już 4.

ja też, więc 5 :-)

#923 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 posts
  • SkądWarszawa

Posted 30 March 2011 - 14:14

Panowie urlop to mi się kończy, a nie zaczyna żebym potem odpoczywał tydzień po babce

#924 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 30 March 2011 - 15:37

Panowie urlop to mi się kończy, a nie zaczyna żebym potem odpoczywał tydzień po babce

Spokojnie - nie musimy jechać całej trasy. W razie czego pojedziemy skrótem ;-) . Ja też chciałbym z naszą grupą pojechać w niedzielę na Tarczyn, więc siłkę trzeba oszczędzać.

#925 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 30 March 2011 - 16:05

No to co chłopaki jak się umawiamy w sobotę? krzy1976 na Orlenie koło Factory? GreQ tam masz dobrze dojechać, więc obecność obowiązkowa :mrgreen:
pafcio a Ty którędy będziesz jechał?

#926 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 30 March 2011 - 17:05

ja się stawię tam i wtedy gdzie mi wyznaczycie :-) zależnie jak będziecie jechali od siebie to się dostosuję

#927 Bartosz

Bartosz
  • Użytkownik
  • 998 posts
  • Skądwa-wa

Posted 30 March 2011 - 18:51

Napisz którędy jest OK.

Przez bronisze np. Różnie jeżdżę i tylko ta przez Zbików jest taka poorana... Nie wiem którędy jeździcie, ale już trasa 718 jest lepsza od 701, a chyba najlepiej przez piastów, na bronisze i tam albo w poznańską w lewo, albo ewntualnie jak wam ruch międzynarodowych tirów przeszkadza to można prosto, do babic, potem w lewo i znów cały czas prosto aż do leszna. Gładko jak stół ;)

Kiedyś musze wpaść na ustawkę, ale obecnie tam nie mieszkam i mam hektar, więc nie chce mi się wstawać o 6.00 :-/ Ale może kiedyś się uda ;)

#928 Marcines

Marcines
  • Użytkownik
  • 168 posts
  • SkądPruszków

Posted 30 March 2011 - 20:38

Ja tam wale na fontanne w sobote licze, że ktoś mnie pociągnie na kole :mrgreen:

Wyjazd na puszcze jest tera najlepszy przez Piastów i potem na Konotopie w lewo na Ożarów.
Dobry asfalt a ruch większy tylko między Piastowem, a wyżej opisanym skrętem w lewo.

Za to nie polecam przez brukowe skrzyżowanie na Żbikowie na Ożarów. Ostatnio miałem okazję tamtędy jechać autem to myślałem, że się rozpadnie.

#929 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 posts
  • SkądWarszawa

Posted 30 March 2011 - 20:55

... a chyba najlepiej przez piastów, na bronisze ...

oj dawno nie zaglądałeś do Piastowa i okolic, do Bronisz z piastowa to jest jedna wielka budowa, wywrotki, piach, kurz i takie tam. Na Konotopie będzie węzeł A2 z odbiciem na S8 i południową obwodnicę Warszawy, a poza tym droga na Bronisze jest zamknięta od przejazdu kolejowego w stronę trasy na Poznań.

GreQ tam masz dobrze dojechać, więc obecność obowiązkowa

chyba na góralu :-P
szoska jeszcze nie gotowa... "mało casu kruca bomba, mało casu"

:?:

#930 Bartosz

Bartosz
  • Użytkownik
  • 998 posts
  • Skądwa-wa

Posted 30 March 2011 - 22:17

Wyjazd na puszcze jest tera najlepszy przez Piastów i potem na Konotopie w lewo na Ożarów.
Dobry asfalt a ruch większy tylko między Piastowem, a wyżej opisanym skrętem w lewo.

Za to nie polecam przez brukowe skrzyżowanie na Żbikowie na Ożarów. Ostatnio miałem okazję tamtędy jechać autem to myślałem, że się rozpadnie.

Dokładnie, na ożarów też dobra droga, a nawet bardzo dobra.

oj dawno nie zaglądałeś do Piastowa i okolic, do Bronisz z piastowa to jest jedna wielka budowa, wywrotki, piach, kurz i takie tam. Na Konotopie będzie węzeł A2 z odbiciem na S8 i południową obwodnicę Warszawy, a poza tym droga na Bronisze jest zamknięta od przejazdu kolejowego w stronę trasy na Poznań.

Wiem że jest rozkopane, ale w niczym to nie przeszkadza, ponieważ droga jest ok. A dalej jest zamknięta? jechałęm 2 tyg temu i nie była. Acha, tylko że ja wtedy jechałem jakąś boczną, bo jechałem z woli i za wcześnie skręciłem. Acha, więc można tak też jechać, i objechac jjeśli rzeczywiście jest rozkopane. Za przejazdem pierwsza w prawo i pierwsza w lewo i jesteśmy6 na poznańskiej ;) Dziur chyba nie ma, a przynajmniej nie ma dokuczliwych.

#931 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 posts
  • SkądWarszawa

Posted 30 March 2011 - 22:31

na tym kawałku o którym piszesz i którym jechałeś jest dużo gorszy niż Ci się zdaje, ale co jak ktoś chce to przejedzie ;-)

#932 Bartosz

Bartosz
  • Użytkownik
  • 998 posts
  • Skądwa-wa

Posted 30 March 2011 - 22:56

GreQ, a może masz racje, w ogóle nie zwracałem jakoś na to uwagi. Ale przecież to niecały kilometr ;)

Nie zmienia to faktu że chyba już lepiej przez ożarów i na poznańską ;)

#933 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 31 March 2011 - 06:35

Marcines nie ma opcji drugi raz to się nie uda :mrgreen: To dziadki takie jak ja wożą się na kole.

Panowie to gdzie w sobotę w końcu jedziemy?

#934 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 01 April 2011 - 07:25

Jedzie ktoś z pruszkowiaków jutro na RB?

#935 Gosc_piotrek777_*

Gosc_piotrek777_*
  • Gość

Posted 01 April 2011 - 09:23

Hej Cłopaki to jutro (sobota 02.04)nie ma ustawki w Pruszkowie?

#936 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 posts
  • SkądWarszawa

Posted 01 April 2011 - 09:25

jak nie ma - JEST

ja to nie wiem czy w ogóle jutro znajdę czas na rower, jak się dziś ogarnę ze wszystkim to może zacznę składać szoskę :-/

#937 Gosc_piotrek777_*

Gosc_piotrek777_*
  • Gość

Posted 01 April 2011 - 09:42

Cieszę się że znalazłem kolegów kolarzy z moich terenów (kręcę z Ursusa).Jedzie ktoś może jutro tj sobota (02.04) na ustawkę do Pruszkowa z Ursusa to polecimy razem :-D

#938 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 01 April 2011 - 10:17

Cieszę się że znalazłem kolegów kolarzy z moich terenów (kręcę z Ursusa).Jedzie ktoś może jutro tj sobota (02.04) na ustawkę do Pruszkowa z Ursusa to polecimy razem :-D

Piotrek, ja jadę z Ursusa na ustawkę ale... na rondo babka :-) może pojedziesz ze mną ?

#939 Gosc_piotrek777_*

Gosc_piotrek777_*
  • Gość

Posted 01 April 2011 - 10:28

W sumie to nie wiem za bardzo gdzie jechać bo jutro to się chyba wszyscy wybierają na Rondo Babka???)
Wolałbym pośmigać w mniejszej grupie trasami teamu z Pruszkowa ale nie wiem czy ktoś będzie.
A skąd będziesz ruszał jutro?

#940 Marcines

Marcines
  • Użytkownik
  • 168 posts
  • SkądPruszków

Posted 01 April 2011 - 10:30

Hej Cłopaki to jutro (sobota 02.04)nie ma ustawki w Pruszkowie?

Zapraszam, ja będę ;-)

Reply to this topic