Wliczając mojego syna to już 4.Chłopaki to może w sobotę w trójkę skoczymy na Babkę? GreQ my możemy się po drodze spiknąć i razem podjechać.
Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Posted 30 March 2011 - 15:37
Spokojnie - nie musimy jechać całej trasy. W razie czego pojedziemy skrótem ;-) . Ja też chciałbym z naszą grupą pojechać w niedzielę na Tarczyn, więc siłkę trzeba oszczędzać.Panowie urlop to mi się kończy, a nie zaczyna żebym potem odpoczywał tydzień po babce
Posted 30 March 2011 - 18:51
Napisz którędy jest OK.
Przez bronisze np. Różnie jeżdżę i tylko ta przez Zbików jest taka poorana... Nie wiem którędy jeździcie, ale już trasa 718 jest lepsza od 701, a chyba najlepiej przez piastów, na bronisze i tam albo w poznańską w lewo, albo ewntualnie jak wam ruch międzynarodowych tirów przeszkadza to można prosto, do babic, potem w lewo i znów cały czas prosto aż do leszna. Gładko jak stół
Kiedyś musze wpaść na ustawkę, ale obecnie tam nie mieszkam i mam hektar, więc nie chce mi się wstawać o 6.00 :-/ Ale może kiedyś się uda
Posted 30 March 2011 - 20:38
Wyjazd na puszcze jest tera najlepszy przez Piastów i potem na Konotopie w lewo na Ożarów.
Dobry asfalt a ruch większy tylko między Piastowem, a wyżej opisanym skrętem w lewo.
Za to nie polecam przez brukowe skrzyżowanie na Żbikowie na Ożarów. Ostatnio miałem okazję tamtędy jechać autem to myślałem, że się rozpadnie.
Posted 30 March 2011 - 20:55
... a chyba najlepiej przez piastów, na bronisze ...
oj dawno nie zaglądałeś do Piastowa i okolic, do Bronisz z piastowa to jest jedna wielka budowa, wywrotki, piach, kurz i takie tam. Na Konotopie będzie węzeł A2 z odbiciem na S8 i południową obwodnicę Warszawy, a poza tym droga na Bronisze jest zamknięta od przejazdu kolejowego w stronę trasy na Poznań.
chyba na góralu :-PGreQ tam masz dobrze dojechać, więc obecność obowiązkowa
szoska jeszcze nie gotowa... "mało casu kruca bomba, mało casu"
:?:
Posted 30 March 2011 - 22:17
Wyjazd na puszcze jest tera najlepszy przez Piastów i potem na Konotopie w lewo na Ożarów.
Dobry asfalt a ruch większy tylko między Piastowem, a wyżej opisanym skrętem w lewo.
Za to nie polecam przez brukowe skrzyżowanie na Żbikowie na Ożarów. Ostatnio miałem okazję tamtędy jechać autem to myślałem, że się rozpadnie.
Dokładnie, na ożarów też dobra droga, a nawet bardzo dobra.
oj dawno nie zaglądałeś do Piastowa i okolic, do Bronisz z piastowa to jest jedna wielka budowa, wywrotki, piach, kurz i takie tam. Na Konotopie będzie węzeł A2 z odbiciem na S8 i południową obwodnicę Warszawy, a poza tym droga na Bronisze jest zamknięta od przejazdu kolejowego w stronę trasy na Poznań.
Wiem że jest rozkopane, ale w niczym to nie przeszkadza, ponieważ droga jest ok. A dalej jest zamknięta? jechałęm 2 tyg temu i nie była. Acha, tylko że ja wtedy jechałem jakąś boczną, bo jechałem z woli i za wcześnie skręciłem. Acha, więc można tak też jechać, i objechac jjeśli rzeczywiście jest rozkopane. Za przejazdem pierwsza w prawo i pierwsza w lewo i jesteśmy6 na poznańskiej