Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 02 kwiecień 2011 - 21:31
Do Pruszkowa dojechaliśmy we 4 - swiatek, vortac, lukassss3 ("czy pomyliłem?" ;-)) i ja.
Napisano 03 kwiecień 2011 - 07:13
Fajny dystans taki akurat, od przyszłej soboty zaczynam z wami jeździć, bo już trochę znudziła mi się ta trasa sobotniej babki którą robi się przez cały rok taką samą. Gdybyście pojechali za tydzień w sobotę w kierunku Tarczyna to byłbym bardzo wdzięczny bo nigdy tam nie jeździłem tymi lokalnymi drogami.Dzięki Panowie za dzisiejszą jazdę. Razem z dojazdem z/do domu wyszło mi równiutkie 130 km.
Napisano 03 kwiecień 2011 - 12:11
A Ty byłeś w Sobotę na RB?...bo już trochę znudziła mi się ta trasa sobotniej babki którą robi się przez cały rok taką samą...
Ja jestem za. Teraz już tylko czekamy na resztę kolegów.Gdybyście pojechali za tydzień w sobotę w kierunku Tarczyna to byłbym bardzo wdzięczny bo nigdy tam nie jeździłem tymi lokalnymi drogami.
Napisano 03 kwiecień 2011 - 16:46
Tak jak rozmawialiśmy przez telefon wybierzmy się w sobotę do Pruszkowa pojeździć z chłopakami to zobaczysz pewnie Piotrka Killera na własne oczy :-) Misha, może też przyjedziesz ?Fajne zdjęcia. Zawsze miło zaakcentować trening jakąś wspólną fotografią.Fotki z dzisiaj TUTAJ
Jest może uwieczniony Piotrek Killer?
Napisano 03 kwiecień 2011 - 17:34
Nie wiem co będzie za tydzieńTak jak rozmawialiśmy przez telefon wybierzmy się w sobotę do Pruszkowa pojeździć z chłopakami
Super by było jak byś się wybrał, mogli byśmy razem dojechać do Pruszkowa.Sobota za tydzień? Czyli 09.04. Zapisano. Fajnie będzie pojeździć na trochę innych trasach
Napisano 03 kwiecień 2011 - 18:18
Spoko to qqx się napalił na Kilera ;-) Jak przyjedzie Michał to nie będzie Kiler potrzebny :-)Coś w tym sezonie to na razie nasz sławny Kiler się trochę wyalienował i śmiga w pojedynkę własnymi ścieżkami. Tak czy siak chłopaki zapraszamy bo oprócz Kilera jesteśmy jeszcze my :mrgreen:. Też może ciekawie i w dobrym tempie.
Napisano 03 kwiecień 2011 - 18:20
@Krzy1976 proszę tutaj nie zaogniać sytuacji