tak jutro jadę na rondo: http://www.bikemap.net/route/468538 Ruszam ze stacji Orlen przy Orląt LwowskichW sumie to nie wiem za bardzo gdzie jechać bo jutro to się chyba wszyscy wybierają na Rondo Babka???)
Wolałbym pośmigać w mniejszej grupie trasami teamu z Pruszkowa ale nie wiem czy ktoś będzie.
A skąd będziesz ruszał jutro?
Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 wrz 2009 21:47
4326 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01 kwiecień 2011 - 10:34
Napisano 02 kwiecień 2011 - 14:14
Dzięki Panowie za dzisiejszą jazdę. Razem z dojazdem z/do domu wyszło mi równiutkie 130 km. Miło, że poczekaliście na mnie i mój łańcuch - skubany pierwszy raz mi taki numer wykręcił. Obawiam się, że jutro nie dam rady podskoczyć do Komorowa, ale może jeszcze w niedalekiej przyszłości wpadnę ;-)
Napisano 02 kwiecień 2011 - 21:15
Nie nie GreQ, aż tak źle nie było. Po prostu zleciał mi między tarcze a ramę przy zrzucaniu z blatu. Na dodatek trochę się zaklinował, więc chwilę dłużej mi zajęło wyciągnięcie go. Przez te dotychczasowe paręset kilometrów na nowym napędzie żadnych problemów nie było, to dziś musiał wymyślić... Przerzutkę już troszkę skręciłem, więc mam nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy.
Mnie niestety nie będzie (już wiem na 100%), bo z kolei jutro mi parę obowiązków wyskoczyło. Może tylko popołudniu sam parę dyszek zrobię. Miłej jazdy Wam życzę ;-)
Mnie niestety nie będzie (już wiem na 100%), bo z kolei jutro mi parę obowiązków wyskoczyło. Może tylko popołudniu sam parę dyszek zrobię. Miłej jazdy Wam życzę ;-)