Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Posted 29 April 2011 - 11:59
Im wcześniej tym lepiej, później zostaje więcej dnia na życie rodzinne :-) Ja bym mógł umawiać się nawet o 8, czy wstanę o 7 czy o 9 i tak jestem niewyspany wiec mi wszystko jedno ;-) Pafcio, trasa super, dobrze że na Tarczyn. Tą pętlę przez puszczę przez Wiersze najeździłem się już na rondzie jak kiedyś w soboty nią jeździliśmy a okolice Tarczyna to dla mnie całkiem nowe trasy.Tak wiem, widziałem stronkę. Acha, czyli to już na sztywno, stała pora co tydzień ta 10.00?
W sumie 10 nie jest zła, jak bym miał z Piastowa jechać to trza ruszyć za 15, a z wa-wy godzinę wcześniej, to już gorzej. Muszę przemyśleć, dogadać się z kobietą co do planów majówkowych i dam znaćA jak by co, to w tą niedziele też jeździcie? Albo inaczej, dużo osób będzie?
Posted 29 April 2011 - 12:02
Wow pięknie !!! to pojedziemy nawet za 50-tkę :-) super !!!Chyba zrobimy takie 120 km jak w ostatnią sobotę z Kilerem - ładny asfalt, trochę podjazdów i dwa skróty na wypadek, gdyby ktoś chciał odpocząć ;-) . Kilka dni temu wrzuciłem linka do trasy, ale tu powtarzam: http://www.bikemap.net/route/924064 Jedna modyfikacja to dojazd z Osuchowa do Mławy (wtedy przez Strzyże a teraz przez Piekary, Badów), bo na tym odcinku trasy był bardzo słaby asfalt - w razie czego będziemy kombinować.
Posted 29 April 2011 - 12:04
Ps. ile wam zajmuje taka objazdówka?
Posted 29 April 2011 - 12:33
4-4,5 h
A to spoko, tak akurat
Bartosz, zapakuj się do skmki, rower gratys jedzie i po problemie, jesteś w 20 min.
Nie bój się, ja miejscowy chłopak, wiem jak dojechać
Najprawdopodobniej w sobotę nie uda mi się dotrzeć, bo jakieś imprezowe plany się szykują na dziś. Choć do końca jeszcze nie wiadomo. Jak będę to będę
Posted 29 April 2011 - 13:06
Jeżeli tylko Pruszków startuje o 10tej
Tylko proszę nie urywać niewinnych ludków: (1) po wjeździe, (2) na zjeździe, (3) na płaskim, (4) na terenie mieszanym, (5) na hopkach, (6) na łukach, (7) na zakrętach, (8) na prostych. I na dziurach. I będzie dobrze.
Myślę, że jak wyjadę z K-J via Ursynów o 9tej to na 10tą spokojnie się dotelepię - z jakimś przystankiem na uzupełnienie zapasów.
Posted 29 April 2011 - 13:09
umów się z qqx i z kaziklcd to razem dojedziecie ! prześlę Ci smsem numer do nich, albo nie Ty mi prześlij swój numer prywatny bo mam tylko ten służbowy.A właśnie że będę.
Jeżeli tylko Pruszków startuje o 10tej![]()
Tylko proszę nie urywać niewinnych ludków: (1) po wjeździe, (2) na zjeździe, (3) na płaskim, (4) na terenie mieszanym, (5) na hopkach, (6) na łukach, (7) na zakrętach, (8) na prostych. I na dziurach. I będzie dobrze.
Myślę, że jak wyjadę z K-J via Ursynów o 9tej to na 10tą spokojnie się dotelepię - z jakimś przystankiem na uzupełnienie zapasów.
Posted 29 April 2011 - 13:33
Posted 29 April 2011 - 19:36
Ja jutro minimum wysiłku maksimum przyjemności ;-) Muszę być świeży na niedzielę bo punkty zbieram ;-)To jasne; pewnie będzie raz czy dwa okazja żeby wyprostować nogę, rozciągnąć łańcuch czy jak to się tam mówi, ale nie po to żeby odjechać, ale żeby na chwilę się od grupy oderwać nie powodując przy tym zamieszania i nie rozbijając tempa grupy; ale wtedy zawsze ganiający się poczekają i grzecznie dołączą i swoje odpracują