Jump to content

Photo

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 replies to this topic

#1441 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 06 May 2011 - 18:47

Łukasz nie róbcie scen i podjedźcie pod fontannę. Pojedziemy wszyscy razem

#1442 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 06 May 2011 - 21:14

Łukasz nie róbcie scen i podjedźcie pod fontannę. Pojedziemy wszyscy razem

Możemy jechać całą rundę spokojnie, mi to wystarczy że przejadę te 120km, niezależnie od czasu. Perkiego nie będzie, ma jutro koncert i o 14 musi być na próbach więc jedzie jutro na rondo. Za tydzień pewnie powinien przyjechać. Nie będzie też Adamów ani chłopaków z Olsha a więc jedziemy małą ale zgraną ekipą :-)

#1443 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 posts
  • SkądPruszków

Posted 07 May 2011 - 07:58

Jakoś z ekipy Pruszkowskiej nikt się nie odzywa. Dobrze, że będziecie to przynajmniej nie będę jeździł sam

Niestety ale ja i Piotrek "doktor"szykujemy sie juto na maraton w Nowym Dworze, tak ze dzisiaj lekki trening na goralach, normalnie las,piach,błpoto itd.tzw powrot do korzenie !!!
Widzimy sie w przyszlym tygodniu.

#1444 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 07 May 2011 - 13:30

No to Panowie pojechaliście dzisiaj :-) Miało być spokojnie... ale i dla mnie na rozgrzewce prędkość rzędu 37-38 km/h to za mocno. No a później jak pocisnęliście pod 50 przed Tarczynem tyle Was widziałem. Wychodzi tydzień bez roweru. No nic na przyszłę sobotę liczę, że mnie tak szybko nie urwiecie. Jaką traską pojechaliście?

#1445 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 07 May 2011 - 14:17

No to Panowie pojechaliście dzisiaj :-) Miało być spokojnie... ale i dla mnie na rozgrzewce prędkość rzędu 37-38 km/h to za mocno. No a później jak pocisnęliście pod 50 przed Tarczynem tyle Was widziałem. Wychodzi tydzień bez roweru. No nic na przyszłę sobotę liczę, że mnie tak szybko nie urwiecie. Jaką traską pojechaliście?

Jechaliśmy z bardzo mocnym wiatrem w plecy więc dlatego tyle wyszło. Pojechaliśmy trasą Pafcia: http://www.bikemap.net/route/924064 Jechałeś sam czy dogonił Ciebie Michał który odpadł jako pierwszy ?

#1446 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 posts
  • SkądPiaseczno/Sochaczew

Posted 07 May 2011 - 14:32

Dzisiaj był super trening. Trasa ciekawa, super był ten zjazd z serpentyną, poczułem się prawie jak w górach :mrgreen:
Niestety dużo było odcinków z dziurami i to trochę jest denerwujące. Dzisiaj jak jechaliśmy po kolejnym dziurawym asfalcie, to zatęskniłem za trasą do Warki, tam przynajmniej nie ma takich kraterów.

#1447 kaziklcd

kaziklcd
  • Użytkownik
  • 583 posts
  • SkądWarszawa

Posted 07 May 2011 - 14:56

Nikogo nie spotkalem. Dojechalem do Tarczyna, zrobilem petlę ktorą kiedys jechalem na czasówce i wróciłem do domu a wiało jak cholera. Jutro jade na trase w strone Warki

#1448 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 posts
  • SkądVarsovia

Posted 07 May 2011 - 14:57

Dzisiaj był super trening. Trasa ciekawa, super był ten zjazd z serpentyną, poczułem się prawie jak w górach :mrgreen:
Niestety dużo było odcinków z dziurami i to trochę jest denerwujące. Dzisiaj jak jechaliśmy po kolejnym dziurawym asfalcie, to zatęskniłem za trasą do Warki, tam przynajmniej nie ma takich kraterów.

jak dla mnie wersja z zeszłego tygodnia lepsza, tak naprawdę było na niej mniej dziur, no i na dzisiejszej problemem był odcinek za mszczonowem z zakazem jazdy rowerem

#1449 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 posts

Posted 07 May 2011 - 15:06

jak dla mnie wersja z zeszłego tygodnia lepsza, tak naprawdę było na niej mniej dziur, no i na dzisiejszej problemem był odcinek za mszczonowem z zakazem jazdy rowerem

Zgadza się w zeszłym tygodniu było mniej dziur, a jaki mieliście problem z tym zakazem, bo my go po prostu zignorowaliśmy :lol:
A jak koła? jak wrażenia?

#1450 MiSzA

MiSzA
  • Użytkownik
  • 805 posts
  • SkądKonstancin

Posted 07 May 2011 - 15:08

@frixfrot - a kiedy się odłączyliście od nas? Bo myślałem że masz wgraną trasę z zeszłego tygodnia - ja miałem jakąś wcześniej wrzuconą przez Pafcia. Sam nie wiem - szczerze powiedziawszy myślałem że ta Pafciowa była bardziej dla ludzi. Ja tam nie widziałem żadnych zakazów... :))

jechaliśmy tak: http://connect.garmi...tivity/83991935

#1451 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 07 May 2011 - 15:20

No to widzę, że też się dalej podzieliliście. Wiatr w powrocie dawał się we znaki to prawda.

#1452 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 posts

Posted 07 May 2011 - 15:32

MiSzA, ja już bym dokręcił te 4km do 200 :mrgreen:

#1453 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 posts
  • SkądVarsovia

Posted 07 May 2011 - 16:03

chyba chciałeś powiedzieć 20km :>

co do zakazu: no wiecie, różnie to bywa, ktoś kiedyś może się przyczepić
odłaczyłem się po pierwszym postoju.

#1454 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 posts

Posted 07 May 2011 - 16:14

och faktycznie pomyłka pod górkę się miało do szkoły :mrgreen:

#1455 miszleu

miszleu
  • Użytkownik
  • 96 posts
  • SkądWarszawa/Piaseczno

Posted 07 May 2011 - 16:48

Nikogo nie spotkalem. Dojechalem do Tarczyna, zrobilem petlę ktorą kiedys jechalem na czasówce i wróciłem do domu a wiało jak cholera. Jutro jade na trase w strone Warki

Też bym się jutro wybrał do Warki (kaziklcd - puściłem na pw), może ktoś jeszcze ma ochotę? - tempo pod 30 km/h (i takie będzie w punkt +/- 1 km/h :)

#1456 MiSzA

MiSzA
  • Użytkownik
  • 805 posts
  • SkądKonstancin

Posted 07 May 2011 - 19:14

co do zakazu: no wiecie, różnie to bywa, ktoś kiedyś może się przyczepić
odłaczyłem się po pierwszym postoju.

Trening kolarski ma swoje prawa, ścieżka musi trzymać parametry itd, itp: z mundurowym sobie poradzę - zagadam i za paragrafuje ;) No i byliśmy grzeczni dla tych nielicznych samochodów - pusto było. A dokręcić to raczej Matka Natura mi dokręciła kurek - na koniec ciszyłem się że normalnie zszedłem z roweru - skurcze dały znać o sobie - ale co się dziwić - po powrocie ważyłem 3 kg mniej :)

#1457 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 07 May 2011 - 19:34

Obejrzałem Waszą traskę na "garmin.connect"- nie zgubiliście się. Gdzie Wam najbardziej dokuczały dziury? Zobaczę, czy da się je ominąć w kolejnej wersji trasy.

#1458 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 07 May 2011 - 19:36

Michał muszę powiedzieć że moc jest z tobą i że wiele mi do Ciebie brakuje ale nie tędy droga. Nie możesz na każdym treningu dawać aż tyle z siebie, jeździj nie na 80% czy 90% ale na 50% i na pewno w dłuższym okresie czasu wyjdzie to na dobre. Ja codziennie biorę NeoMag forte http://www.cefarm24....tabl-p9342.html W aptece dałem chyba 13zł... No ale nie wiem co to skurcze.

#1459 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 07 May 2011 - 19:39

Obejrzałem Waszą traskę na "garmin.connect"- nie zgubiliście się. Gdzie Wam najbardziej dokuczały dziury? Zobaczę, czy da się je ominąć w kolejnej wersji trasy.

no te dziury to masakra, nie da się jeździc w parę osób a co dopiero w jakiejś większej grupie. Spróbuję znaleźć to miejsce... Wydaje mi się że takie największe dziury były między Piekarami a Badowem Górnym

#1460 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 07 May 2011 - 19:57

krzy1976 ile czasu jedzie się niedzielną rundę na RB?

Reply to this topic