Sprawa niestety się skomplikowała bo nie dostałem pozwolenia w domu na jazdę po pracy w tym tygodniu :-( Jak już się umówiliśmy to pojedźcie sobie w środę o 16:30, niestety ja będę musiał sobie wziąć urlop w pracy i pojechać rano żeby szybko wracać do domu...krzy1976 tak jakoś mi się skojarzyło, że Ty i Tadek będziecie dzisiaj a na środę uzbiera się większa ekipa :-) Nie ma bólu zrobiłem sobie super trening w tlenie. Fajna pogoda już się zrobiła. Po 19 jeszcze było dość ciepło. Szkoda, że tylko do czwartku tak ma być :-(
Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Posted 09 May 2011 - 20:12
Posted 09 May 2011 - 20:16
P.S. Kurcze, ale dzisiaj tragedia wydarzyła się na Giro. To straszne.
Posted 09 May 2011 - 20:25
Spokojnie - do soboty jeszcze kilka dni. Może się prognozy nie sprawdzą. Pamiętam, że weekend majowy zapowiadali 2 tygodnie wcześniej jako upalny. Jakoś im nie dowierzałem. No i był... ale nie w Polsce.Fajna pogoda już się zrobiła. Po 19 jeszcze było dość ciepło. Szkoda, że tylko do czwartku tak ma być :-(
maxi - Pojawiać się w weekendy :-P .
Już nie rób ze mnie jakiegoś demona :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A jak nie będzie padać to w sobotę widzimy się w Pruszkowie - chyba dość już błota się nałykaliście. ;-)....Pafcio zaraz mnie objedzie,ze agituje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted 09 May 2011 - 23:52
Dobra, przyznaje się nie mogłem wytrzymać: Żelazny Mike'u, dr Augustyn Dziedzic ("Papa Sztam" polskiej sztangi) to jakiś ziom z twojej rodziny ?!!! :roll:dr Augustyn Dziedzic, trener mistrzów: "wcale nie talent decyduje o medalu. 80 procent sukcesu bierze się ze znalezienia najwłaściwszej metody dla zawodnika"
Posted 10 May 2011 - 12:08
Posted 10 May 2011 - 16:14
Sprawdziłem dziś ten odcinek i jednak pierwotna wersja tej trasy czyli z Osuchowa prosto do Mszczonowa przez Budy-Strzyże jest lepszy. Też jest wyryp, ale na zdecydowanie krótszym odcinku. Później poprawię trasę na bikemap.net i dam znać na forum.
Kogo dziś mijaliśmy na szosówce w Marylce? My byliśmy na przełajówkach Speca ubrani na biało-czerowno-czarno.
Posted 10 May 2011 - 17:50
Zapytam Michała (kaziklcd) bo on jest szefem tej wycieczki ;-)krzy1976 - a nie chcecie jutro w kierunku Tarczyna? Ja startuję z Marylki około 9:30 to akurat byśmy się gdzieś zjechali i zrobili sobotnią pętlę (albo inną traskę).
Sprawdziłem dziś ten odcinek i jednak pierwotna wersja tej trasy czyli z Osuchowa prosto do Mszczonowa przez Budy-Strzyże jest lepszy. Też jest wyryp, ale na zdecydowanie krótszym odcinku. Później poprawię trasę na bikemap.net i dam znać na forum.
Kogo dziś mijaliśmy na szosówce w Marylce? My byliśmy na przełajówkach Speca ubrani na biało-czerowno-czarno.
Posted 10 May 2011 - 18:00
Nie wykluczam takiej możliwości. Wszystko zależy od pogody (nie tylko w dniu maratonu, ale i w poprzedzających) - nie lubię się taplać w błocie ;-) ....22.05 jedziemy do Lukowa kolo siedlec.Moze uda sie namowic pafcia z "synkiem" ?
Posted 10 May 2011 - 18:21
ale to podobno zdrowe na cere !! Mozemy pojechac jako AGK , moze jeszcze ktos dolaczy ?krzy1976 - OK. Czekam na info. Możemy też pojechać inną trasą, której (być może) jeszcze nie znacie.
Nie wykluczam takiej możliwości. Wszystko zależy od pogody (nie tylko w dniu maratonu, ale i w poprzedzających) - nie lubię się taplać w błocie ;-) ....22.05 jedziemy do Lukowa kolo siedlec.Moze uda sie namowic pafcia z "synkiem" ?