Jednak pojedziemy przez Puszczę Kampinoską, Michałowi zależy żeby poznać tą trasę.krzy1976 - OK. Czekam na info. Możemy też pojechać inną trasą, której (być może) jeszcze nie znacie.
Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 Sep 2009 21:47
4326 replies to this topic
Posted 10 May 2011 - 20:40
UWAGA!!! POPRAWIONA TRASA 120 KM
http://www.bikemap.net/route/924064
Proszę wymieńcie tracki w GPS-ach na aktualne.
Modyfikacja: W Osuchowie jednak prosto. Wprawdzie asfalt też jest mocno wyrypany, ale na dużo krótszym odcinku.
=====================================================
http://www.bikemap.net/route/924064
Proszę wymieńcie tracki w GPS-ach na aktualne.
Modyfikacja: W Osuchowie jednak prosto. Wprawdzie asfalt też jest mocno wyrypany, ale na dużo krótszym odcinku.
=====================================================
A ja może wreszcie zacznę na swoim jeździć :mrgreen:Kurcze może ja sobie jednak kupię MTB
Posted 10 May 2011 - 21:19
15.05 w niedzielę jest maraton w Legionowie bardzo możliwe że będzie podobna trasa jak ta z NDM z 08.05 wstępnie maxi i ja choć też nie ukrywam że zależy od pogody, bo jak już zacznie lać na trasie to trudno
Panowie to naprawdę jest super zabawa ;-) taka
A ja może wreszcie zacznę na swoim jeździć :mrgreen:Kurcze może ja sobie jednak kupię MTB
Panowie to naprawdę jest super zabawa ;-) taka
Posted 10 May 2011 - 21:57
Z drugiej strony jednak patrząc: tłuc się 150 km w jedną stronę, żeby pozapier... po lesie 2 godziny a potem kolejne 150 km (co w naszej rzeczywistości może oznaczać nawet 3 godziny w aucie) wydaje mi się słabym pomysłem. Około 9-11 godzin poza domem i tylko 2 godziny jazdy. Coś (właściwie to "cuś") to słabo do mnie przemawia :-? ....22.05 jedziemy do Lukowa kolo siedlec.Moze uda sie namowic pafcia z "synkiem" ?
A to już konkretnie mnie zniechęca - nie dość że wstać trzeba o jakiejś chorej godzinie, żeby dojechać i się zameldować na starcie, to jeszcze upieprzyć po pachy w błocie. Ja chyba mam inne pojecie "fajności" - jak pada deszcz to ja otwieram flaszkę a nie biciclet-ę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Panowie to naprawdę jest super zabawa ;-) taka
Posted 10 May 2011 - 22:48
O, fajnie że jutro kręcicie, bo ja też zamierzam
W weekend niestety nie dałem rady dołączyć...
Gdzie i o której ustawka? I jaka w końcu trasa? Jeśli już jedziecie tą dookoła kampinosu to ja bym was złapał gdzieś na wysokości łomianek i dołączył. Nawet to lepiej bo się bardziej wyśpię
Chociaż w sumie to miałem plan zrobić inną trasę, no ale dobra, mogę zmienić zdanie
Gdzie i o której ustawka? I jaka w końcu trasa? Jeśli już jedziecie tą dookoła kampinosu to ja bym was złapał gdzieś na wysokości łomianek i dołączył. Nawet to lepiej bo się bardziej wyśpię
Chociaż w sumie to miałem plan zrobić inną trasę, no ale dobra, mogę zmienić zdanie
Posted 11 May 2011 - 00:43
Bartosz napisał/a:
A nie chciało by wam się przypadkiem zrobić dłuższej i bardziej pagórkowatej trasy?
Gdzie? I kiedy?
Jutro. Myślałem aby skoczyć do Ostrołęki, w dwie strony ponad 200kmów. Pewnie nikogo nie namówię tak na ostatnia chwile na taki dystans...
A tak w ogóle to pewnie wszyscy już śpią... :roll:
Jak by mógł mi ktoś na priva wrzucić numer do siebie, kto jedzie jutro tą objazdówkę kampinowską to by było fajnie, to może was złapie jakoś (jak by się przez forum już nie udało)
Posted 11 May 2011 - 08:03
Prośba od Tadka żebyście dzisiaj po południu pojechali taką trasą: http://www.bikemap.net/route/958645 którą jechaliście w niedzielę bo chce nią sobie trenować i jej nie zapamiętał.
Posted 11 May 2011 - 19:05
Polecam , odmiana naprawde dobrze robi,inne wrazenia,inna jazda.Pomyslcie nad Łukowem 22.05.Przecie nie trzeba kupowac jakiegos super sprzetu a MTB zawsze sie przyda,ja np.codziennie jezdze do pracy omijajac korki i ulice,jezdze wzdluz kolejki WKD.Doktor 85 a ja 165 ale bylo zajebiscie , super szybka i twarda trasa.22.05 jedziemy do Lukowa kolo siedlec.Moze uda sie namowic pafcia z "synkiem" ?Sławek jak Wam poszło w ND?
Kurcze może ja sobie jednak kupię MTB