Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 odpowiedzi w tym temacie

#1561 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 maj 2011 - 20:14

GreQ - jesteś oczywiście :!:

taaaa w pracy ... q-a jego mać :!:

#1562 PIOTR BOROWIECKI

PIOTR BOROWIECKI
  • Użytkownik
  • 43 postów
  • SkądKomorów

Napisano 12 maj 2011 - 20:26

Piotrze, naprawdę proszę Cię, daruj sobie te idiotyczne docinki. Jeżeli nie możesz wytrzymać, to proponuję Ci przestać wypytywać się tylko o jakieś śmieszne szczegóły Krzysztofa Dz. i wybrać się wreszcie na jakiś prawdziwy wyścig i sprawdzić nogę. Pojedź z Krzysiem do Żyrardowa, spróbuj na maratonach szosowych, a nawet na RB. Może dasz radę, nie lękaj się. Kolarstwo to naprawdę piękny sport. Pozdrawiam.

#1563 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 12 maj 2011 - 22:16

Spoko, ja w tym roku też miałem na RB takie myśli: "gdzie te chuje tak zapierdalają..." -reszta nie przejdzie przez cenzurę ;-) więc doskonale rozumiem o co niektórym chodzi...

#1564 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 12 maj 2011 - 22:18

krzy1976 - wiesz, że Murowanka już cała wyasfaltowana? :-D ostał już tylko ostatni odcinek i jest świetna droga z ominięciem trylinki. Trasę Grójec-Warka mam już gotową po dobrych asfaltach :-P

A która to droga ? :-) wklej link do tej traski Grójec-Warka !!!

#1565 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 12 maj 2011 - 22:44

pytanie do Pafcia co do odcinka tej trasy: http://www.bikemap.net/route/688023 od rejonu sochaczewa do żyrardowa, dobra jest nawierzchnia ?

#1566 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 maj 2011 - 23:05

pytanie do Pafcia co do odcinka tej trasy: http://www.bikemap.net/route/688023 od rejonu sochaczewa do żyrardowa, dobra jest nawierzchnia ?

Niestety, kompletnie nie kojarzę tej drogi.

Dzisiejszy przejazd Grójec-Warka: http://www.bikemap.net/route/968241 . Prawie optymalny jakościowo i ruch niezbyt duży. Może ze 2 odcinki po 1000m słabszej jakości (jak to u nas). Jak będzie ładnie w przyszłym tygodniu to sprawdzę jeszcze 2 warianty.

A tak wygląda teraz Murowanka :mrgreen: : http://img864.images...zdjcie0348o.jpg Pozostał jeszcze tylko nie zrobiony odcinek Bronisławów-Zawady (w ubiegłym roku jak tamtędy jechałem to akurat ekipa nanosiła ubytki na mapę i znaczyła je sprayem) i będzie pięknie. Jak patrzyłem w rożnych BZP to w tym roku są spore szanse na kilka nowych asfaltów. Np. z naszej 120 km sobotniej trasy odcinek skrótowy Chudolipie-Piotrkowice (zmniejsza dystans do 100km co jest przydatne jak ktoś strzeli) jest już chyba nawet rozstrzygnięty, więc powinno być niedługo robione.

#1567 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 13 maj 2011 - 06:36

Piotrze, naprawdę proszę Cię, daruj sobie te idiotyczne docinki. Jeżeli nie możesz wytrzymać, to proponuję Ci przestać wypytywać się tylko o jakieś śmieszne szczegóły Krzysztofa Dz. i wybrać się wreszcie na jakiś prawdziwy wyścig i sprawdzić nogę. Pojedź z Krzysiem do Żyrardowa, spróbuj na maratonach szosowych, a nawet na RB. Może dasz radę, nie lękaj się. Kolarstwo to naprawdę piękny sport. Pozdrawiam.

Peter jakie znowu docinki? Czy naprawdę tak wszystko przyyjmujesz do siebie i uważasz, że każda moja wypowiedź jest kierowana pod twoim adresem? Daj na luz są ciekawsze obietky zainteresowania. Przecież cały czas to są żarty i dziwi mnie, że kto jak kto ale Ty tego nie kumasz. Nabierz więcej dystansu i się nie unoś. Przecież każdy z nas to rozumie, że ktoś ma słabsze momenty i nikt się z tego nie śmieje. O jakie ja niby szczegóły wypytyję Krzyśka D? Co do wyścigów to pewnie, że pojadę w tym roku i jestem świadomy, że na wynik nie mam najmniejszych szans. Dla mnie to dobra zabawa i jeżeli odpadnę od peletonu po 2 km to się nie zapłaczę z tego powodu.
Widzimy się w sobotę mam nadzieję :-)

#1568 maxi

maxi
  • Użytkownik
  • 105 postów
  • SkądPruszków

Napisano 13 maj 2011 - 06:40

GreQ jedziesz do Legionowa? Ja się zapisałem.

Kto będzie w sobotę? I ile km planujecie?

#1569 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 maj 2011 - 08:09

teraz to już chyba nie mam wyboru ;-) żonka nalega ze względu na imprezy towarzyszące :mrgreen:
a z sobotą to trzeba delikatnie, bo będzie męczarnia w niedzielę, chyba że lubisz makaron :mrgreen:

#1570 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 13 maj 2011 - 08:18

Dzisiejszy przejazd Grójec-Warka: http://www.bikemap.net/route/968241 . Prawie optymalny jakościowo i ruch niezbyt duży. Może ze 2 odcinki po 1000m słabszej jakości (jak to u nas). Jak będzie ładnie w przyszłym tygodniu to sprawdzę jeszcze 2 warianty.

A tak wygląda teraz Murowanka :mrgreen: : http://img864.images...zdjcie0348o.jpg

A to wiem która ta Murowanka, jechaliśmy nią z MiSzĄ i qqx w zeszłym roku na treningu i parę razy samemu to były straszliwe dziury i w dodatku cały asfalt kiepskiej jakości. Fajny ten przejazd z Grójca do Warki, od tej strony jeszcze nie wjeżdżałem do Warki !
W sobotę jednak przyjedziemy do Pruszkowa bo krzysiek-krr który zna temat powiedział że będzie krótko i wolno. Jaka trasa na jutro ? Może 2-setka spokojnie żeby nikt nie odpadł ?

#1571 maxi

maxi
  • Użytkownik
  • 105 postów
  • SkądPruszków

Napisano 13 maj 2011 - 08:41

teraz to już chyba nie mam wyboru ;-) żonka nalega ze względu na imprezy towarzyszące :mrgreen:
a z sobotą to trzeba delikatnie, bo będzie męczarnia w niedzielę, chyba że lubisz makaron :mrgreen:

Ok, to do zobaczenia na miejscu... :lol:

#1572 kaziklcd

kaziklcd
  • Użytkownik
  • 583 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 maj 2011 - 09:09

Koledzy w którą mańke będziemy jechać bo ja bym się chciał odłączyć na koniec na wysokości Tarczyna jak ostatnio (powrót na Ursynów przez Tarczyn, Gołków, Piaseczno)?

#1573 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 maj 2011 - 09:11

Może 2-setka spokojnie żeby nikt nie odpadł ?

Na 200-tkę trzeba IMHO wcześniej wystartować, ale mogę zaproponować modyfikację taka, aby było około 110-120 i np. przejazd za Grójec i powrót przez Racibory i Marylkę. Tam jeszcze chyba nie jechaliście? Po południu popatrzę na mapę.

#1574 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 maj 2011 - 13:29

maxi będziesz jutro pod fontanną?

dali mi urlop na jutro 8-)

#1575 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 13 maj 2011 - 13:56

Na 200-tkę trzeba IMHO wcześniej wystartować, ale mogę zaproponować modyfikację taka, aby było około 110-120 i np. przejazd za Grójec i powrót przez Racibory i Marylkę. Tam jeszcze chyba nie jechaliście? Po południu popatrzę na mapę.

Może być, prawdę mówiąc mi jest wszystko jedno, ale fajnie byłoby przejechać ten odcinek pomiędzy Grójcem a Warką choć w części...

#1576 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 maj 2011 - 16:23

Patrze i liczę i wychodzi mi 135 km. Początek standardowo przez Tarczyn i Pniewy (poprzez zjazd w dół w Jeziórkach i podjazd na Dąbrówkę), dopiero za Dąbrówką odbijamy na Grójec. Droga ciekawa, malownicza i dla większości prawdopodobnie nieznana, ale obawiam się, że nie wszyscy zaakceptują taki dystans. Nawet w tlenie. Można by skrócić przez Słomczyn, ale tam akurat chyba giełda w sobotę.

#1577 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 postów
  • SkądPruszków

Napisano 13 maj 2011 - 18:25

Patrze i liczę i wychodzi mi 135 km. Początek standardowo przez Tarczyn i Pniewy (poprzez zjazd w dół w Jeziórkach i podjazd na Dąbrówkę), dopiero za Dąbrówką odbijamy na Grójec. Droga ciekawa, malownicza i dla większości prawdopodobnie nieznana, ale obawiam się, że nie wszyscy zaakceptują taki dystans. Nawet w tlenie. Można by skrócić przez Słomczyn, ale tam akurat chyba giełda w sobotę.

pieknie , dla mnie nie ma zbyt duzej roznicy czy 135 czy 300 km !!!!!!!!!!!!!!! I tak 80 km ledwo widze na oczy i zaczynam odczuwac pierwsze objawy smierci klinicznej !
Ale nie pekam i jade !!!!

#1578 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 13 maj 2011 - 18:47

Chłopaki ja też wchodzę w te 135km. Pojedźmy po prostu w "tlenie" :mrgreen: i większość da radę.
Brawo Sławek tak trzymać !!!!

#1579 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 postów
  • SkądPiaseczno/Sochaczew

Napisano 13 maj 2011 - 18:57

A chcesz pojechać taką trasę? Pisał bym się, bo przechodzi koło moich rodzinnych stron, ale odcinek od Płochocina do Pruszkowa to wybij sobie z głowy, droga 719 od Pruszkowa do Grodziska też się nie nadaje.
Jak mnie zabierzesz to w okolicach Sochaczewa mogę Cię poprowadzić, ale nawet taka opcja nie jest zła.

#1580 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 13 maj 2011 - 19:30

A chcesz pojechać taką trasę?

Chcemy z kaziklcd opracować sobie trasę na środy. Jutro jedziemy z chłopakami 135km w tlenie :-)

Dodaj odpowiedź