Sam widzisz - nawet w spokojnym tlenie (co u mnie oznacza około 27-8km/h) 6*28=168. Znajdź czas w sobotę, daj cynk wcześniej na priv lub na forum i "się widzimy" ;-)pafcio dzięki za propozycję i zaproszenie. Z dystansem raczej nie powinienem mieć problemów. Na Cyprze robiło się treningi do 6h ;-) Teraz choć treningi mam w mniejszej objętości czasowej, to forma ogólnie wydaje się być przynajmniej nie gorsza niż w marcu. Pozdro i jeszcze raz dzięki za całokształt logistyczny wyjazdu na Cypr!
Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 wrz 2009 21:47
4326 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 maj 2011 - 19:34
Napisano 15 maj 2011 - 20:23
[quote name="pafcio"][quote]Ciekawie u was jest. Może się kiedyś pojawię. Chętnie bym strzelił "w tlenie" albo i nie hehe 150km+.[/quote]A wydawało mi się na Cyprze, że nie miałeś z takim dystansem problemów ;-). A daleko do mnie nie masz to wpadaj w nast. sobotę przed 9:30. Dalej podjedziemy wozem technicznym.[/quote
9.30 ???? to znaczy .ze 9.45 mam otwierac brame ????
9.30 ???? to znaczy .ze 9.45 mam otwierac brame ????
Napisano 16 maj 2011 - 11:16
MTB-owcy jak tam wczoraj Wam poszło?
Greq miejsce 244/500 a ja 396/500( ja zaliczyłem małą szlif po podłożu przez co zacisnął mi się przedni hamulec a o tym fakcie dowiedziałem się na mecie :cry:
Fotka z mety:
http://www.mazoviamt...443.JPG&id=1310
Napisano 16 maj 2011 - 11:20
całkiem, całkiem w swojej kategorii 93/192 i zajefajna trasa, maxi miał problem z rowerem i troszkę słabiej ale dojechał.
Sporo defektów na początku (gumy) a w okolicach podjazdów łańcuchy pękały chyba z 7 osób minąłem z tym problemem, a końcówka trasy REWELACJA!!! zakręty lewo-prawo na zmianę jak na torze bobslejowym.
hihi jak na zawołanie :mrgreen:
Sporo defektów na początku (gumy) a w okolicach podjazdów łańcuchy pękały chyba z 7 osób minąłem z tym problemem, a końcówka trasy REWELACJA!!! zakręty lewo-prawo na zmianę jak na torze bobslejowym.
hihi jak na zawołanie :mrgreen:
Napisano 16 maj 2011 - 12:12
... źle dobrane opony (założyłem opony 2.25 dedykowane na błoto)... :cry:
ja dostałem Geox-y Saguaro te bezdętkowe ale wpakowałem tam dętki ciężkie i grube a nadmuchałem je przed startem do 4 atmosfer. I jak zedre te opony to kupie takie same są rewelacyjne i na każdy teren
Napisano 19 maj 2011 - 09:10
Lukasz to Ty jeszcze męczysz trenażer? Przecież teraz jeszcze po 21 jest widno, więc można zrobić sobie w plenerze małą pętlę tarczyńską. Ostanio pojechalismy fajnieszą trasą w stronę Grójca, Warki i wyszło mi 138 km. Ciekawe co wymyśli nasz nawigator pafcio :-)
Gosc_lukassss3_*
Napisano 19 maj 2011 - 09:18
No niestety męczę. Z pracy wracam najwcześniej o 18 a do tego w domu zawsze jeszcze mam coś do zrobienia więc jak o 20 udaje mi się wyskrobać godzinę na trenażer to jestem wniebowzięty
Rok temu też udawało mi się jeździć w tygodniu po pracy ale nie miałem tyle roboty w domu. Jak już się uporam ze wszystkimi remontami itp. czyli pewnie za parę lat ;-) to wrócę do trenowania w tygodniu :mrgreen: