Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Posted 03 June 2011 - 21:44
@Bartosz Młody człowieku... marudzisz. Albo za zimno, albo za ciepło, albo impreza, albo daleko, albo... przyjechać, popracować i nie zrzędzić
Hehehe
A przypomniała mi się, apropo, dobra riposta na zeszłoroczne zrzędzenie ludzi na upały : oby do zimy
MiSzA, a ty będziesz?
Posted 03 June 2011 - 21:53
Wiesz co by było po paru kilometrach gdyby Pudzian przyjechał z jego wydolnością ? ;-)Widzę też, że jutro chyba mocna jazda się szykuje, a ja mam malutko km w nogach. Co prawda wynika to z poświęcania dużej ilości czasu innym sportom, więc może nie będzie tak źle.
Gosc_barmac_*
Posted 03 June 2011 - 22:05
Wiesz co by było po paru kilometrach gdyby Pudzian przyjechał z jego wydolnością ? ;-)Widzę też, że jutro chyba mocna jazda się szykuje, a ja mam malutko km w nogach. Co prawda wynika to z poświęcania dużej ilości czasu innym sportom, więc może nie będzie tak źle.
Zdaję sobie sprawę, przez 5 lat na AWFie nawet mnie zdołali to wpoić ;-) A poważniej to w większości sporty oparte na wysiłku aerobowym więc tragedii nie ma. Wiadomo jednak, że kolarstwo to zupełnie inna bajka niż bieganie, mimo że obie dyscypliny oparte na przemianach tlenowych.
Posted 03 June 2011 - 23:36
Bartosz napisał/a:
Choć przyznam że w takim cieple mule na rowerku, ale mam nadzieję, że ktoś narzuci szybsze tempo, to zaraz się rozbudzę![]()
Ok ale nie piszcie później że jeździmy za szybko ;-)
Hehe, dobra, postaram sie nie narzekać :mrgreen:
Generalnie to w ten weekend ja raczej spokojnie, organizm trochę osłabiony chorobą, ale nie będę narzekał jak to Misza stwierdził i stawiam się na trening
Posted 04 June 2011 - 13:01
Przy okazji chciałbym podziękować GreQ i pozostałym za znaczące ułatwienie mi powrotu po chorobie do jazdy w grupie. Na cały dystans nie byłem dziś jeszcze gotowy, ale 100km to dobry początek.
Posted 04 June 2011 - 14:48
Condoor, Vortac - dzięki :-P
Kolega, który się nie wyrobił na zjeździe dzwonił około 14:00 że jest OK. Fotkę ze zbiórki wrzucę później.
Posted 04 June 2011 - 15:22
Dobrze, że dzisiejsza przygoda tak się skończyła i jest nauczką na przyszłość, warto pomyśleć o kasku.
Wracając wywinąłem szlifa tuż przed domem ;p Wioząc w prawej dłoni truskawki niezdołałem wjechać pod krawężnik i się na nim poślizgnąłem, zdarłem noski w butach ;/
Dzięki WSZYSTKIM za dzisiaj! Pogodzie również.
Posted 04 June 2011 - 16:31
No chyba właśnie to + pościg, bo nigdy wczesniej nie doświadczyłem takiej słabości jak dziś :oops:. No i mocno się odwodniłem - po powrocie ważyłem 2 kg mniej :shock: a przecież wypiłem ze 3 litry w czasie jazdy i 1 litr po.Długie postoje zdecydowanie ścieły.
W tym pościgu razem z Aranau na MTB? Szkoda, że nie wytrzymałeś bo po kolejnych 20 km zrobiliśmy "spokojnego skróta" ;-) .Również dzięki za jazdę. Co prawda zostałem urwany zaraz za Grójcem, ale i tak jestem zadowolony. Do następnego!
Dzisiejsza fotka: http://img14.imagesh...djcie0022yt.jpg - jak zwykle oprócz wyrównania kadru i przycięcia chodnika z dołu nic więcej nie zmieniałem.
Kto jutro wpada do Komorowa? Może jakieś 70-80 km w tlenie?
Gosc_barmac_*
Posted 04 June 2011 - 17:47
W tym pościgu razem z Aranau na MTB? Szkoda, że nie wytrzymałeś bo po kolejnych 20 km zrobiliśmy "spokojnego skróta" ;-) .Również dzięki za jazdę. Co prawda zostałem urwany zaraz za Grójcem, ale i tak jestem zadowolony. Do następnego!
Szkoda, ale niepotrzebnie zawiesiłem się ze dwa razy pomiędzy grupami, kiedy się rozciągneliśmy.
Jutro niestety nie mogę, ale na pewno jeszcze się stawię i postaram utrzymać.
Posted 04 June 2011 - 17:58
Pafcio.......zawsze do usług...... 8-) Dodrze, że z tym Ziomkiem co miał dzwona, wszystko ok..........To jest nauka dla nas wszystkich Panowie........im nas więcej tym fajniej ale niebezpieczniej :-> I dlatego musimy mocniej wytężyć wyobraźnię, czego nie mogę powiedzieć o sobie, bo dziś np. w Grójcu, kiedy rozglądaliśmy się za sklepem tak zahamowałem bezmyślnie, że Prezes/Pafcio o mały włos nie wjechał we mnie....za co Pana Panie Prezesie.......Przepraszam :-? :mrgreen: A w ogóle to było super. Wszystkim Panowie dziękuje za wspólną jazdę i co.........do zobaczenia za tydzień.......... :-P P.S. Kurczę.......nie przewidziałem tylko jednego, że dziś było mocne słońce i w związku z tym przypiekło mnie jak bekon.... :-? Pozdrowienia dla Wszystkich :-)Uffff..... ale się ujechałem. Nie wiem, co mnie tak wykończyło, bo tempo było raczej normalne. Prawdopodobnie te postoje awaryjne no i gonienie w Grójcu po zakupach.
Condoor, Vortac - dzięki :-P
Posted 04 June 2011 - 18:17
Pewnie dlatego, że miałeś spokojny dojazd i rozjazd. Ja mam od fontanny do fontanny (ze skrótem i ostatnie 40 km po urwaniu) 130/31,8. Dobrze, że ktoś wymyslił spodnie kompresyjne - dziś znów się przydały :-PA jaki dystans Wam wyszedł ? Bo mi z Barmackiem wyszło ok 155 km i średnia jak się nie mylę ok 28 km/h.
Od 7 lat już nigdzie nie prezesuję co mnie niezmiernie cieszy :mrgreen: . Jeśli jeszcze pozostała mi "maniera" to sorki - walczę z tym....Prezes/Pafcio...
Spox. Ważne że nie wjechałem ;-)...kiedy rozglądaliśmy się za sklepem tak zahamowałem bezmyślnie, że Prezes/Pafcio o mały włos nie wjechał we mnie....
Skoro jutro nikt się nie wybiera do Komorowa to wpadnę na RB podtrzymać kontakty towarzyskie - nie ma wyścigu to będzie spokojnie i pewnie skończy się tradycyjnym piwkiem :mrgreen: .