Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 wrz 2009 21:47
4326 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_pablopax_*
Napisano 22 maj 2012 - 20:17
outoftimeman, no i jak dzisiejsza jazda, ile zrobiliście? Dziś minęliśmy Daniela, chyba wracał do domu, on jest w ogóle na forum tutaj. Szkoda, że się nie zgrał z nami.
Piotrek dzięki za kręcenie, traska super. Łukasz nie nastawiaj się na jakieś górne loty na jutro:-) Łapiemy się na Krakoskiej, tak jak ostatnio ?
Piotrek dzięki za kręcenie, traska super. Łukasz nie nastawiaj się na jakieś górne loty na jutro:-) Łapiemy się na Krakoskiej, tak jak ostatnio ?
Napisano 22 maj 2012 - 21:24
pafcio, a jak sądzisz
Ja tam jeszcze nie byłem, ale kolega jeździł w weekend turystycznie i wrzucił fotki na facebooka. Wygląda to zachęcająco. Może w Czwartek zrobię objazd tej trasy po pracy. Było by fajnie bo to ładna droga i można w Radziejowicach skręcić na Żyrardów (też fajna droga), a następnie w Tartaku Brzózki w lewo i jest fajna trasa do Mszczonowa. A dalej to już wiadomo super asfalcik i hopeczki do Piotrkowic.
pablopax, pojechaliśmy tak http://connect.garmi...ivity/181025924
Kolega kupił sobie szosę kilka dni temu, raczej niewiele wcześniej jeździł, głównie biega półmaratony itp. Jutro to jednak nie wiem czy dam radę, ale w Czwartek mógłbym się wyrwać wcześniej i można by pojechać do Mszczonowa sprawdzić co z tym nowym asfaltem. A co do umówki to możemy się łapać na tel, chyba, ze ktoś wyraziłby na forum chęć uczestnictwa w wieczornym treningu wtedy możemy się ustawić pod fontanną. Ja jestem za takim modelem tylko kto tak późno jeździ? ;-)
pablopax, pojechaliśmy tak http://connect.garmi...ivity/181025924
Kolega kupił sobie szosę kilka dni temu, raczej niewiele wcześniej jeździł, głównie biega półmaratony itp. Jutro to jednak nie wiem czy dam radę, ale w Czwartek mógłbym się wyrwać wcześniej i można by pojechać do Mszczonowa sprawdzić co z tym nowym asfaltem. A co do umówki to możemy się łapać na tel, chyba, ze ktoś wyraziłby na forum chęć uczestnictwa w wieczornym treningu wtedy możemy się ustawić pod fontanną. Ja jestem za takim modelem tylko kto tak późno jeździ? ;-)
Napisano 26 maj 2012 - 12:20
Co to za jakieś alternatywne ustawki?!?! Może umawiajmy się o 9 bo ostatnio wiele osób chce wracać wcześniej? Dziś było nas 4. Dzięki chłopaki za wspólną jazdę i do jutra mam nadzieję. Dzisiejsza trasa http://connect.garmi...ivity/182083682
Napisano 29 maj 2012 - 11:05
Koledzy,
dzięki za bardzo dobry trening startujący tradycyjnie z Komorowa o 10 godzinie. Wyszło nam dokładnie 100 km ze średnią 32 km/h.
:mrgreen:
Fajnie było, ale przy sklepie trzeba było jednak skręcić w prawo. Ominęliśmy najładniejszy odcinek z hopką i drogą prowadzącą dolinką.
Napisano 29 maj 2012 - 11:37
Koledzy,
dzięki za bardzo dobry trening startujący tradycyjnie z Komorowa o 10 godzinie. Wyszło nam dokładnie 100 km ze średnią 32 km/h.
:mrgreen:
Fajnie było, ale przy sklepie trzeba było jednak skręcić w prawo. Ominęliśmy najładniejszy odcinek z hopką i drogą prowadzącą dolinką.
Następnym razem pojedziemy inaczej...i może uda się ominąć cześć słabej nawierzchni. :-)
Napisano 29 maj 2012 - 17:58
No i od dziś (bo dziś stwierdziłem) mamy asfalt w Żyrówku. To ten 160m odcinek, który w ub. roku był piaskowy, na wiosnę utwardzony a teraz proszę - asfalcik :-).
Niestety, trylinka przed Warką nadal ma się dobrze i dojazd do Warki od tejże strony wciąż do dupy.
Niestety, trylinka przed Warką nadal ma się dobrze i dojazd do Warki od tejże strony wciąż do dupy.