mam vezuvio i musze powiedzieć że spodziewałem się więcej... po pierwszym wyjściu poszedł szew na udzie... niby cena nie jakas wygórowana więc nie ma co się spodziewać niewiadomo czego ale jakąś jakość powinny prezentować... już raczej wybiorę co innego przy kolejnych zakupach...
Spodenki Rowerowe - Letnie
Napisano 07 lipiec 2014 - 09:26
Zastanawiam się nad nowymi spodenkami, stare doprowadzają mnie do szału. Chciałbym zmieścić się w budżecie około 200 zł. Swoją myśl skłaniam ku Vezuvio, ale ciekawi mnie, czy uda się kupić taniej porządne spodenki z tej półki w Niemczech? Ma ktoś jakieś informacje na ten temat?
Napisano 07 lipiec 2014 - 09:32
Po kilku dłuższych jazdach w spodenkach vitesse z zieloną wkładką potwierdzam dobrą opinię , naprawdę w kwocie c.a. 200 pln mają niewielką konkurencję
Napisano 11 lipiec 2014 - 15:33
Cześć, również szukam spodenek rowerowych do 200zł, najlepiej z dużą wkładką, mam na oku:
Vezuvio LaFonte - byłem na nie zdecydowany ale nie dostałem odpowiedzi w sprawie doboru rozmiaru, jak tak patrze na tabelkę to mieszczę się w 3 rozmiarach, no i do tego skrajne opinie o produkcie.
QuestSport BIB SHORTS -Profi Tour De Pologne z wkładką TSR Proffesional, jakieś opinie? bo Spodenki Accenta DSR wychwalano właśnie za taką samą wkładkę.
Vitesse Speed Line - czy może warto dołożyć do proline? ale to już będzie ponad budżet
MCSPORT Racing Team - też nie znalazłem opinii ale chwalą się, że to ta sama wkładka co w spodenkach Assos a te z kolei uchodzą za bardzo wygodne i drogie.
Proszę o pomoc.
Napisano 15 lipiec 2014 - 11:55
Witam, Bardzo prosze o polecenie jakichś spodenek do jazdy na szosie i okazyjnie MTB. Jezdze do 3h. Zalezy mi na
1. jak najwygodniejszej wkładce
2. spodenki musza być czarne, bezbarw
3. bez szelek
zelowe sa lepsze niz standardowe ?
wolalbym na ten cel nie przeznaczac wiecej niz 150 pln z wysylka
http://www.decathlon...id_8241509.html co sadzicie o tych ?
albo takie , maja wkladke zelowa
http://mcsport.pl/pl...acing-team.html
Napisano 15 lipiec 2014 - 19:32
chociaz po jednej czy dwoch jazdach nie bedzie to obiektywna opinia, dodatkowo od marnej jakosci wkladki zrobila mi sie rana na kosci miednicy i boli jak cholera, w ogole nie moge jezdzic, tylko biegam. takze musze czekac az sie zagoi zanim wsiade na siodło