Nie wiem jak z kolorami jest, ale możliwe że mają je w wielu kolorach.
Dla mnie wkładka jest bardzo wygodna, treningi po 3-4h nie sprawiają problemu. Znam jeszcze kilka osób które posiadaja te spodenki i nie mają z nimi problemów
Napisano 28 lipiec 2014 - 08:39
Napisano 28 lipiec 2014 - 11:57
Nazywajmy rzeczy po imieniu: znalazłeś nie "je", tylko ich podróbę. A to zasadnicza różnica.Znalazłem je też na alliexpress
(...)
Rozumiem że są to podróby a nie oryginalne rzeczy.
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 28 lipiec 2014 - 12:39
czyli tego co w spodenkach najbardziej istotne...
Napisano 28 lipiec 2014 - 14:31
Napisano 28 lipiec 2014 - 20:49
Napisano 29 lipiec 2014 - 21:28
[Szosa] Kelly's URC 5.0 2015 r.
[MTB] Kelly's GATE 5.0 2015 r.
www.easyapartamenty.pl
FB/easyapartamenty
Napisano 30 lipiec 2014 - 11:20
Ok na ten czas są dwie opcje Vitesse
Kolekcja Proline + Chrono Contact lub Ergo Plus Gel: czy ktoś ma chrono contact może będzie lepszą wkładką og Ergo plus gel?
www.easyapartamenty.pl
FB/easyapartamenty
Napisano 30 lipiec 2014 - 12:06
Też się zastanawiałem nad wkładką i szukałem po necie. I zdecydowana większość znalezisk sugeruje wybór ergo plus gel. Chrono Contact jest wkładką dość nietypową, tak jak piszą na stronie jest zupełnie inaczej połączona ze spodenkami, jest na wierzchu co może dziwnie wyglądać
Na szosę polecają Ergo Plus Gel, nawet znalazłem wypowiedź osoby, która pytała u źródła, która wkładka będzie lepsza na szosę, i Vitesse poradziło mu brać Ergo Plus Gel.
Z mojej strony powiem tyle, że wkładka świetna (Ergo), jedyny minus jest taki, że odkąd śmigam w spodniach Vitesse i tej ich wkładce to nie daje rady jeździć w innych spodniach. Po prostu nie da się usiedzieć, tak się tyłek przyzwyczaił do komfortu
Napisano 30 lipiec 2014 - 12:10
www.easyapartamenty.pl
FB/easyapartamenty
Napisano 30 lipiec 2014 - 16:10
Nie, kiwi black mnie niespecjalnie satysfakcjonował z uwagi na oczo*ebne logo i napisy. Nie lubie takiej stylistyki, poza tym to ja płacę firmie za ciuchy, a nie ona mi za bycie żywą reklamą...
Napisałem maila i okazało się, że można zamówić taki model Proline
Jest też opcja z białym napisem i takie zamówiłem.