Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pojęcie Kół Idealnych, Czy Coś Takiego W Ogóle Istnieje? Może Zipp 303 ?

41 odpowiedzi w tym temacie

#41 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3262 postów
  • SkądPoznań

Napisano 14 kwiecień 2015 - 09:47

Jest sporo nie zaangażowanych testow, wiec nie robmy z aero kolejnej konspiracji, ono jest i dziala, czy komus to sie podoba, czy tez nie. Jak jestes na zmianie, to mozna caly efekt grupy rowniez o tylek potrzaskac, jestes tylko Ty i opor powietrza (dla uproszczenia inne pomijam) ;)
danilasu2 chetnie bym poznal te zalety, na czym one maja wlasciwie polegac?
Dla mnie i nie tylko, ciekawa dyskusja wlasnie na temat LW jest na WW, te kola nie maja nic magicznego, oprocz ceny no i trzeba przyznac wygladu. Chetnie np zobaczylbym jak proste sa Twoje kolka ;) jak maja bicie, a duzo z nich ma i to spore po wyciagnieciu z pudla, co z tym zrobisz? Jestem ciekaw co bedziesz pisal, jak LW zmieni ksztalt obreczy ;)

Kolarz stanowi 90%oporu w pozycji klasycznej. Możesz poprawiać pozostałe 10% za wiele nie zyskasz.

A uproszczenie, że na zmianie jesteś tylko ty, to większe uproszczenie niż zyski z takiego aero.

LW pewnie zmieni kształt, skoro są chętni kupować czemu nie zrobić czegoś co chcą kupić.

Cudne P5 jakoś nie wygrywa, bo liczy się noga.

• danielasu2 lubi to
Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.logo_phpBB.gif<p>

#42 danielasu2

danielasu2
  • Użytkownik
  • 523 postów
  • Skądirlandia

Napisano 14 kwiecień 2015 - 09:55

Z opiniami na ww tez jest róznie ,ktos mysli ze wyda na kola czy rower kupe kasy i sam pojedzie nie bedzie oporow powietrza i drgań. Lw kleja ludzie , a wiadomo ze ludzkie oko nie jest komputerem . Jezdze na nich i jestem zadowolony , cena natomiast jest wygórowana jak wiekszosc cen w dzisjeszych czasach . Pojęcie kół idealnych nie istnieje każdy produkt ma wady i zalety.. Osobiście nie podoba mi sie wizja szerokich obreczy w szosie to nie fat bike.
  • gucio lubi to

Dodaj odpowiedź