jazda bez trzymanki to luz, ale z tym na stojąco to ostrożnie, jak mnie w tył wyrzuciło to mam piękną czarną krechę na szafie xDchociaż jeszcze wiele przede mną - mam na myśli jazdę na stojąco , czy bez trzymanki etc.
Napisano 27 marzec 2008 - 22:31
mam do wydania ze 35/40 zl na siodelko + przesylka ogolnie jezdze MTB a szosowke buduje sobie dla przyjemnosci i nie wiem co mam kupic... :/ na allegro znalazlem 2 siodelka ktore mnie w miare zainteresowaly ale nie wiem czy sie nadaja...
http://allegro.pl/it...bur_sensor.html
http://allegro.pl/it...a_polecam_.html
(czerwone)
prosze o pomoc i pozdrawiam
#126 Gosc_Kaczan_*
Napisano 28 marzec 2008 - 11:16
jazda bez trzymanki to luz, ale z tym na stojąco to ostrożnie, jak mnie w tył wyrzuciło to mam piękną czarną krechę na szafie xD
To ja miałem tesz takie przeżycie.
Tylko, że ja jadąc koło PKP Wa-wa Wschodnia dmuchnęło mnie :oops: z boku. Wyłożyłem się przez kierkę na lewy nadgarstek.
Straty:
-musiałem kupić nowe rogi (to była Miejska Merida) jednego rogu nie chcieli sprzedać. :cry:
- stłuczony nadgarstek (znowu od strony wewnętrznej) :mrgreen:
- i najgorsze: dwóch młokosóf miało niezły ubaw (się im nie dziwie)
- przez koło 3 miechy miałem stresa, którego ciężko wyleczyć. :-/
Wniosek:
Stójka dobra, ale bałdzo ryzykowna :evil:
Napisano 28 marzec 2008 - 19:37
Ja sobie ostatnio kupiłem SKN-a i powiem ze nawet nie musiałem sie do niego przyzwyczajac. I ogólnie nie narzekam na wygode w sumie to juz zapomniałem ze dokonałem zmiany siodełka.Ja zamierzam kupic san marco skn za 60zł, wygląda fajnie, ale czy jest wygodne nie wiem :-/ , co wy o tym siodle myslicie ??
#132 Gosc_Jelitek_*
Napisano 28 marzec 2008 - 19:37
Ja zamierzam kupic san marco skn za 60zł, wygląda fajnie, ale czy jest wygodne nie wiem :-/ , co wy o tym siodle myslicie ??
o SKN są dwie odmienne opinie. Ja nie znosze tego siodełka. Powoduje mnie odparzenia i otarcia, a do tego nigdy nie mogę go dobrze ustawić.
Napisano 28 marzec 2008 - 19:42
Ja sobie ostatnio kupiłem SKN-a i powiem ze nawet nie musiałem sie do niego przyzwyczajac. I- ogólnie nie narzekam na wygode w sumie to juz zapomniałem ze dokonałem zmiany siodełka.Ja zamierzam kupic san marco skn za 60zł, wygląda fajnie, ale czy jest wygodne nie wiem :-/ , co wy o tym siodle myslicie ??
Napisano 30 marzec 2008 - 17:50
Ja z San Marco przetestowałem wiekszosc modeli jako ze pracowalem z dobrymsklepierowerowym, takze testowe siodeleczka objezdzilem wszystkie, ale mimo ze wygladaly pieknie, to zadne nie dawalo takiego komfortu jak stary rolls [ale nie duo, ktore velo ma w ofercie]tez od san marco, teraz zamierzam kupic sobie nowe do 2giego roweru. wazy ciut ponad 300 g ale po 150 km zero dolegliwosci poza zmeczeniem, polecam szczerzeJa sobie ostatnio kupiłem SKN-a i powiem ze nawet nie musiałem sie do niego przyzwyczajac. I- ogólnie nie narzekam na wygode w sumie to juz zapomniałem ze dokonałem zmiany siodełka.Ja zamierzam kupic san marco skn za 60zł, wygląda fajnie, ale czy jest wygodne nie wiem :-/ , co wy o tym siodle myslicie ??
Napisano 30 marzec 2008 - 19:30
Powiem szczerze ze własnie przed skn miałem własnie rollsa. Ale sie rozwarstwiło i musiałem zmienic. Prawda bardzo wygodne ale na skn mam tosamo. A jak ktos chce miec bardzo wygodnie to niech sobie kanape zamontuje :-DJa z San Marco przetestowałem wiekszosc modeli jako ze pracowalem z dobrymsklepierowerowym, takze testowe siodeleczka objezdzilem wszystkie, ale mimo ze wygladaly pieknie, to zadne nie dawalo takiego komfortu jak stary rolls [ale nie duo, ktore velo ma w ofercie]tez od san marco, teraz zamierzam kupic sobie nowe do 2giego roweru. wazy ciut ponad 300 g ale po 150 km zero dolegliwosci poza zmeczeniem, polecam szczerze
a tak apropo najszybsza kanapa na swiecie ponoc 147km/h wyciaga :roll: