Po przewertowaniu wątku rozumiem, że mimo późnego dołączenia, to lista chętnych jeszcze otwarta?
Jestem zainteresowany jednym kompletem Santini - koszulka + spodenki
Napisano 07 grudzień 2015 - 12:58
"MAMIL"
Napisano 08 grudzień 2015 - 20:10
Wrzuciłem linka do szyjącej ciuchy kolarskie polskiej firmy. Uważam, że warto wspierać rodzimy przemysł. Jako, że jestem z Nowego Sącza sam skorzystałem z ich oferty i jestem bardzo zadowolony. Wiele osób z okolicy jeździ w ich ciuchach. W zeszłym sezonie bodajże szyli komplety dla Wibatechu.
Napisano 08 grudzień 2015 - 20:28
Jasne, że czytałem. Wiem, że zamówienie dotyczy Santini. Sam w tamtym sezonie byłem zainteresowany ale z braku kasy się wycofałem. To była tylko luźna podpowiedź do rozważenia w przyszłości więc luz :-D
A teraz doczytałem, że Raso jest rozważane. W każdym razie polecam.
Napisano 08 grudzień 2015 - 20:30
pisałeś o ankiecie, że jest włączona w poście nr 335, a ja albo czegoś nie zrozumiałem, albo nie mogę znaleźć. Mam się gdzieś zalogować, czy w co?
A jak wygląda jakość Raso vs Santini?
Jaka była cena potówki z vitesse w zeszłym roku i czy w tym roku również będzie możliwość zamówienia (vitesse lub Raso?
Po przewertowaniu wątku rozumiem, że mimo późnego dołączenia, to lista chętnych jeszcze otwarta?
Do kiedy @Uraz przewidujesz składanie zamówień? Bo może być cieżko z kasą przed świętami
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 12 grudzień 2015 - 13:56
@Uraz - dwa pytania:
- jak rozumiem zamówień i wpłat należy się spodziewać w tym tygodniu? Nie chciałbym przegapić :-)
- i drugie - czy można ciuchy odebrać od Ciebie osobiście, bez płacenia za przesyłkę w PL?
Dzięki.
Napisano 12 grudzień 2015 - 17:01
Napisano 13 grudzień 2015 - 19:03
@Uraz - dzięki bardzo.
Pozdrawiam
Napisano 14 grudzień 2015 - 16:02
Proszę, "choćby jedno zdjęcie" Rozmiarówka jest trochę problematyczna bo kiedy zamówiłem ubrania testowe to nie dostałem wszystkich rozmiarów ... Może jeszcze coś się w tej kwestii zmieni jeśli ostatecznie padnie na tego producenta.