A może zróbmy jeszcze ankietę żeby zamiast białego w spodenkach dać czarny kolor?
To spodenki nie są całe czarne?
Posted 14 December 2015 - 18:52
Ten opis Raso mnie nie przekonuje. Nie wiem dlaczego chcemy zmienić producenta ze sprawdzonego na kogoś kto nie przesłał pełnej rozmiarówki ( na stronie jest dziwna - udo? ) , ma słabiutką stronę na której nic nie ma i wygląda jak firma krzak (wiem że jest inaczej tylko dzieki waszym zapoewnieniom w tym temacie)
Sporo rzeczy z Raso jest niedogadanych a conajmniej tak wygląda: Zamek nie do końca, materiał koszulki,
Ja tam jestem za Vitesse - mam i sobie chwalę.
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Posted 15 December 2015 - 21:06
Santini można już zamawiać http://cycling-order.pl
Wybaczcie lekkie opóźnienie ale musiałem wynegocjować lepsze ceny, bo jednak przy poprzednich ustaleniach wyszło trochę za drogo. Jeśli chodzi o koszty wysyłki to do każdego zamówienia jest doliczone 2 zł na opakowanie i etykiety, dodatkowo do zamówień które zawierają produkty santini jest doliczone 8 zł (2 EUR) na przesyłkę z Włoch no i na koniec trzeba doliczyć koszty wysyłki w Polsce lub Europie.
Euro na dzień dzisiejszy jest drogie więc jeśli ktoś ma zapasy z okresu kiedy było np po 3.90 to może mi zrobić przelew w EUR zamiast PLN. Dla płacących w PLN przyjąłem kurs na poziomie 4.40
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 15 December 2015 - 22:47
Czy możecie pomóc także mi w doborze rozmiaru, bazując na zeszłorocznym zamówieniu?
181 cm, klatka 94 cm, pas 86 cm, waga 74 - 73 kg.
Koszulka z klatki wychodzi S z wzrostu już L... patrząc na realne wymiary pokazane na zdjęciach przez Uraza chyba lepszą opcją będzie L...?
Spodenki jestem na granicy rozmiaru M i L, ale tu chyba M będzie lepszym rozwiązaniem...
Będę wdzięczny za pomoc.
Posted 16 December 2015 - 00:40
To tak dla innych: 183cm wzrostu, 74kg wagi, 11%BF, klata 94cm, pas 83cm = z poprzedniego roku mam spodenki i koszulkę L i pasują świetnie. Zastanawiam się jedynie czy nie wziąć na ten rok koszulki M bo okazuje się, że w okresie Maj-Wrzesień sporo tracę wagi ale tak czy siak L'ka przez cały sezon była super więc dla takich wymiarów polecam właśnie L.
Posted 16 December 2015 - 12:44
To tak dla innych: 183cm wzrostu, 74kg wagi, 11%BF, klata 94cm, pas 83cm = z poprzedniego roku mam spodenki i koszulkę L i pasują świetnie. Zastanawiam się jedynie czy nie wziąć na ten rok koszulki M bo okazuje się, że w okresie Maj-Wrzesień sporo tracę wagi ale tak czy siak L'ka przez cały sezon była super więc dla takich wymiarów polecam właśnie L.
Dzięki!
Wychodzi na to, że spodenki mogę brać L, a nie M, skoro u Ciebie przy nieco mniejszym obwodzie w pasie były OK. Mam jeszcze pytanie dot. koszulki - wynika, że L będzie dobra na mój obwód klatki. Tak się jednak zastanawiam jeszcze nad długością, czy L nie będzie jednak zbyt długa na mnie, skoro sprawdza się na Twoich 183 cm... :-)
Pozdrawiam
Posted 16 December 2015 - 14:30
@Maad11 - Te koszulki są wyjątkowo krótkie więc nie sądzę żeby na kimkolwiek były zbyt długie
@Palli - L'ki powinny być dobre, te ciuchy są strasznie rozciągliwe, bez problemu idzie zrobić 2cm luzu Zresztą jak zamawiałem rok temu to miałem ze 2-3cm więcej w pasie niż obecnie.
Jak ktoś nie miał styczności z takimi ciuchami to od razu uprzedzam żeby się nie przestraszyć - ja jak je zobaczyłem pierwszy raz to się przeraziłem, wyglądają mniej więcej jakby były o 10 rozmiarów za małe. Tyle, że ich możliwości rozciągania są naprawdę duże
Posted 16 December 2015 - 14:40
@Piotrkol91 - Dzięki serdeczne :-)