Jump to content

Photo

[2016] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich

1063 replies to this topic

#841 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1,730 posts
  • SkądLublin

Posted 04 May 2016 - 19:27

Czekam razem z Wami.

Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll

#842 shmoo

shmoo
  • Użytkownik
  • 1,730 posts
  • SkądBrzeg, Wrocław, Bytom

Posted 04 May 2016 - 19:36

Nie dali żadnego śledzenia? Uraz że Ci się chce jeszcze tu pisać ;)

logo1pp-64x64.pngmedium.jpgbadge_new.png

#843 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1,730 posts
  • SkądLublin

Posted 04 May 2016 - 19:39

No nie dali... Jutro będę próbował się tam dodzwonić. W ostatnim mailu jaki dostałem było napisane że ubrania mają być gotowe 5 maja więc mam nadzieję, że tak właśnie będzie bo już powoli zaczynam tracić cierpliwość.

#844 Kolunio

Kolunio
  • Użytkownik
  • 336 posts

Posted 04 May 2016 - 19:45

Witam
Przesyłam zdjęcie tego zaciągnięcia materiału. Czy ma ktoś podobny problem?Dołączona grafika

#845 shmoo

shmoo
  • Użytkownik
  • 1,730 posts

Posted 04 May 2016 - 19:54

Mi się z zamówienia sprzed 3 lat koszulka pruła na szwach gdzie popadnie. Szczególnie z tyłu przy kieszonkach. Spodenki jeszcze pewnie kiedyś od nich zamówię ale koszulki na razie nie.

Miałam też jakąś mini wprasowankę od środka, chyba po wadzie materiału. Z zewnątrz nie widać.

#846 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1,730 posts
  • SkądLublin

Posted 05 May 2016 - 15:21

Mam 2 złe wiadomości. Nie ma szans na dotrzymanie terminu 5 maja bo właśnie dzień się kończy, a ubrań nie ma i urwał mi się totalnie kontakt z przedstawicielem santini czyli egobike. Od tygodnia nie mogę się dodzwonić, nie mam odpowiedzi na maile ani sms-y. Dzisiaj napisałem bezpośrednio do santini czy wiedzą co się dzieje ale jeszcze nie mam odpowiedzi. 

Żeby uspokoić nieco sytuację pieniądze są bezpieczne także w razie gdyby nic z tego zamówienia nie wyszło to będzie z czego oddawać. 

• ZwyklyKoles likes this

#847 lewajs

lewajs
  • Użytkownik
  • 84 posts
  • SkądBrzesko

Posted 05 May 2016 - 16:28

Mam 2 złe wiadomości. Nie ma szans na dotrzymanie terminu 5 maja bo właśnie dzień się kończy, a ubrań nie ma i urwał mi się totalnie kontakt z przedstawicielem santini czyli egobike. Od tygodnia nie mogę się dodzwonić, nie mam odpowiedzi na maile ani sms-y. Dzisiaj napisałem bezpośrednio do santini czy wiedzą co się dzieje ale jeszcze nie mam odpowiedzi. 

Żeby uspokoić nieco sytuację pieniądze są bezpieczne także w razie gdyby nic z tego zamówienia nie wyszło to będzie z czego oddawać. 

Szkoda :( miejmy nadzieje, że jednak się uda.

A jak było w tamtym roku ? Zamawialiście i wszystko było zgodnie z terminami ? 

W twoim życiu liczy się najpierw samochód, później rower, a na końcu ja.

Kelly nawet nie mrugnął okiem. Na jego twarzy nie pojawił się choćby cień uśmiechu.

– Pomyliłaś kolejność. Na pierwszym miejscu jest rower. 

#848 dywyn

dywyn
  • Użytkownik
  • 705 posts

Posted 05 May 2016 - 16:39

Z tego co pamiętam było w terminie. W sumie to wolałbym dostać zwrot kasy bo i tak mam zamiar sprzedać ten zestaw (po cenie zakupu). Tak długo czekałem, że w międzyczasie kupiłem dwa inne zestawy na lato :)

#849 palli

palli
  • Użytkownik
  • 580 posts
  • SkądKonstancin

Posted 05 May 2016 - 17:23

Trochę słaba opcja. Jedna majówka bez ciuchów już za nami, druga lada moment i chyba też się nie uda. Mam nadzieję, że wyrobią się z realizacją przed sezonem urlopowym.

Uraz, daj proszę znać jak będzie wiadomo na czym stoimy.

#850 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1,730 posts
  • SkądLublin

Posted 05 May 2016 - 17:45

W tamtym roku nie było takich problemów komunikacyjnych z egobike, a to właśnie one a nie samo Santini są główną przyczyną problemów i opóźnień. Tak czy inaczej teraz to już przeszli samych siebie bo nie ma z nimi kontaktu w ogóle. Nie wiem czy są na wakacjach czy coś im się stało ale nie sposób się tam dodzwonić. Santini przysłało jakiś miesiąc temu rysunki płaskie i ostateczną fakturę czy coś takiego więc o zamówieniu wiedzą. Mam nadzieję, że jutro znajda kogoś kto mówi po angielsku i odpiszą albo że egobike wrócić do świata żywych.

#851 lewajs

lewajs
  • Użytkownik
  • 84 posts
  • SkądBrzesko

Posted 05 May 2016 - 18:19

Ciekaw jestem czy zaczęli je w ogóle szyć :D

Kelly nawet nie mrugnął okiem. Na jego twarzy nie pojawił się choćby cień uśmiechu.

#852 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1,730 posts
  • SkądLublin

Posted 05 May 2016 - 18:23

Bardziej interesujące jest to co się stało z polskim przedstawicielem i jak się tego dowiedzieć.

#853 z wiatrem we włosach

z wiatrem we włosach
  • Użytkownik
  • 85 posts

Posted 05 May 2016 - 18:26

może spróbować u nich coś kupić i przekonać się czy żyją

#854 lewajs

lewajs
  • Użytkownik
  • 84 posts
  • SkądBrzesko

Posted 05 May 2016 - 18:28

Lub dzwonić do skutku, ważne, że kasa jest bezpieczna, co innego gdyby mieli ją u siebie to wtedy mielibyśmy problem :D

Wydaje mi się, że przed końcem maja nie ma co liczyć na nowe ciuchy. :/

#855 blazej

blazej
  • Użytkownik
  • 291 posts

Posted 05 May 2016 - 18:31

Na fb ostatni wpis egobike 26 kwietnia

Wysłane z mojego SM-T815 przy użyciu Tapatalka

#856 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1,730 posts
  • SkądLublin

Posted 05 May 2016 - 18:31

Dzwoniłem z kilku numerów dzisiaj i kilka dni wcześniej, napisałem 2 SMS-y, napisałem maila, powinni oddzwonić. Facebook milczy od 26 kwietnia, na stronie sklepu mają tylko 2 numery i na oba dzwoniłem. Do tej pory nigdy czegoś takiego nie było.

#857 sirkozi

sirkozi
  • Użytkownik
  • 2,297 posts
  • SkądGdańsk

Posted 05 May 2016 - 18:49

Ktoś z Katowic mógłby do nich podjechać. Chociaż patrząc na Streetview to nie sklep, tylko wynajęte biuro. ;/

#858 shmoo

shmoo
  • Użytkownik
  • 1,730 posts

Posted 05 May 2016 - 19:26

Zapytam kilku osób z IC Katowice. Może coś wiedzą.

#859 Jedi23

Jedi23
  • Użytkownik
  • 166 posts
  • SkądŻarki Letnisko

Posted 05 May 2016 - 19:40

kurde, lipa straszna, ja być może jutro po południu będę w Katowicach to mógłbym tam podjechać i zobaczyć co się stało z tą firmą.

A pytanie mam jeszcze takie, ponieważ zamówiłem i vitesse i santini, czy jest możliwość otrzymania wcześniej ubrań z vitesse? Jeśli santini będzie na dniach to poczekam, ale jak mają być np. za miesiąc, to chciałbym wcześniej otrzymać ubranie z vitesse.

#860 sempik

sempik
  • Użytkownik
  • 103 posts

Posted 05 May 2016 - 21:50

Sporo ludzi robi sobie mocno wydłużony majowy weekend. Może wrócą 9 maja?

Reply to this topic