[2016] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 09 maj 2016 - 11:05
Tak, możesz się powołać na mnie. Wyślij zdjęcie i zapytaj czy to "normalne" że koszulka się tak układa.
Swoją drogą, jak temat suwaków pojawił się na forum prosiłem o zdjęcie ale nic mi nie przysłałeś. Na jedynym które dostałem suwak wyglądał ok więc nie zgłosiłem problemu bezpośrednio do vitesse.
Moje koszulki ultimate wyglądają normalnie. Suwak faluje się tyle ile ma prawo na koszulce uszytej z cienkiej lycry.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 09 maj 2016 - 11:59
Nie jest za mała na pewno Wysłałem maila do Vitesse, Zobaczymy co mają do powiedzenia.
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Napisano 09 maj 2016 - 13:30
Napisano 09 maj 2016 - 14:46
Panowie mam 184 i siedzę książkowo w wymiarach z tabeli vitesse. Zeszłoroczna 4 leży idealnie i opina ciało. To nie ja źle zamówiłem, nie jestem niewymiarowy, To koszulka jest do dupy. Mam ją odesłac do Vitesse - po kontakcie z nimi.
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Napisano 09 maj 2016 - 18:00
W twoim życiu liczy się najpierw samochód, później rower, a na końcu ja.
Kelly nawet nie mrugnął okiem. Na jego twarzy nie pojawił się choćby cień uśmiechu.
– Pomyliłaś kolejność. Na pierwszym miejscu jest rower.
Napisano 09 maj 2016 - 18:44
Koszulki Vitesse mają zbyt długi zamek lub zbyt mocno napięto materiał podczas wszywania. Jestem jednak zaskoczony że Vitesse się tak powinęła noga, mam od nich zestaw ubrań wiosenno-zimowych i są to najlepsze ciuchy jakie mam.
Co do Santini to jakaś lipa z tą firmą Egobike, niepoważne to. Niemniej Urazowi kupiłbym skrzynkę piwa czy innego ulubionego napoju za tę robotę bo ja bym nie miał tyle cierpliwości
Napisano 09 maj 2016 - 19:15
Co do Santini to jakaś lipa z tą firmą Egobike, niepoważne to. Niemniej Urazowi kupiłbym skrzynkę piwa czy innego ulubionego napoju za tę robotę bo ja bym nie miał tyle cierpliwości
Przeciętny Polak nie uwierzył by Urazowi że robi to dobrowolnie
@Uraz po tym zamówieniu będziesz jaszcze coś organizował?
Szkoda że nasz rynek taki mały jest bo przez to trudno o porządnego dystrybutora czy nawet sprzedawcę który ma towary od A do Z.
PS. W zeszłym roku czy 2 lata temu wyskoczyłem z propozycją na jakiś upominek dla Uraza to nikt się nie odezwał
Napisano 09 maj 2016 - 21:27
To jak już męczymy temat to do końca
Mi też wciskają bajki o gumce ale ewidentnie różnice robi zamek. Napisałem w odpowiedzi że zależy mi na wymianie zamka a nie wszywaniu gumek. Jutro wysyłam.
Napisano 10 maj 2016 - 10:20
Koszulki kolarskie zazwyczaj trzeba brać 1 lub 2 rozmiary mniejsze niż sugeruje tabela jeśli się chce mieć dopasowanie rodem z kombinezonu czasowego (wyjątkiem jest np. santini sleek). Warto też mieć na uwadze, że do takiego dopasowania mocno zalecana jest kolarska budowa i waga ciała, której (nie oszukujmy się) prawie nikt nie ma. Inna kwestia jest taka, że lepiej się układają i maskują "zimowe zapasy", grubsze koszulki z poliestru takie jak te z serii proline. A na koniec przypominam, że vitesse na życzenie udostępnia próbki rozmiarowe więc na przyszłość, w dość prosty sposób można uniknąć problemów z nieodpowiednim rozmiarem.
@shmoo Upominków nie trzeba A czy będę organizował to zależy od dostępności wolnego czasu, ilości chętnych, kursu euro i kilku innych rzeczy takich jak projekt (bo z tym są zawsze największe problemy).
@sirkozi Będzie, będzie
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll