Zdecydowanie tak ! Dobra wiadomość pod koniec beznadziejnie zimnego dnia !
Ile trwa taka wysyłka między krajami ? 4-5 dni ?
edit : już widzę wszystko !
Scheduled Delivery: Monday, 23.05.2016, By End of DayNapisano 18 maj 2016 - 18:03
Zdecydowanie tak ! Dobra wiadomość pod koniec beznadziejnie zimnego dnia !
Ile trwa taka wysyłka między krajami ? 4-5 dni ?
edit : już widzę wszystko !
Scheduled Delivery: Monday, 23.05.2016, By End of DayW twoim życiu liczy się najpierw samochód, później rower, a na końcu ja.
Kelly nawet nie mrugnął okiem. Na jego twarzy nie pojawił się choćby cień uśmiechu.
– Pomyliłaś kolejność. Na pierwszym miejscu jest rower.
Napisano 23 maj 2016 - 11:20
W twoim życiu liczy się najpierw samochód, później rower, a na końcu ja.
Kelly nawet nie mrugnął okiem. Na jego twarzy nie pojawił się choćby cień uśmiechu.
Napisano 23 maj 2016 - 18:28
Napisano 24 maj 2016 - 13:07
Nie chcę tego pisać ale nie mam wyjścia... Santini wszyło niezgodne z projektem czarne suwaki oraz co gorsze w spodenkach są ściągacze nowego typu (sleek 2), a w koszulkach takie jak w ubiegłym roku (pomimo, że dopłaciłem do nowych). Rozmawiałem wczoraj z dystrybutorem i czekam na jakąś decyzję. Dzisiaj niestety już mi się nie udało dodzwonić...
Ubrania nadają się do używania ale trochę głupio by było zaakceptować tą sytuację płacąc premium. Będę jeszcze dzisiaj do nich dzwonił i dam znać co się udało załatwić.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 24 maj 2016 - 14:28
Jestem po rozmowie z dystrybutorem, może jeszcze dzisiaj będzie jakaś decyzja.
Chciałbym Wam pokazać o co w ogóle chodzi. Zrobiłem 3 zdjęcia:
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 24 maj 2016 - 14:47
Napisano 24 maj 2016 - 14:54
Moim zdaniem, za w sumie nie małe pieniądze to problem stanowi zarówno zamek jak i ściągacz. Panowie przez 5 miesięcy średni inteligentny szympans wykonałby takie zamówienie zgodnie z projektem.
Ustaliśmy jak zestaw ma wyglądać oraz jak ma być wykonany i taki powinniśmy dostać. Termin wykonania i traktowania nas przez producenta to już osobny temat.
Napisano 24 maj 2016 - 14:56
Napisano 24 maj 2016 - 15:25