Tak w temacie zamka: zamówiłem w egobike koszulke giro d'italia ("stockową"), wczoraj doszła, bardzo dopasowana, cienka lycra, a zamek jakby od kurtki wzięty. I lekko faluje, nie tak jak na zdjęciu kolegi, wcześniej załączonym, ale jednak. Musi być to "sprawa zamkowa"
[2016] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 12 maj 2016 - 07:36
Problem jest taki, że Vitesse ma nie do końca aktualne tabele rozmiarów, zmieniają kroje, a tabelki na stronach zostają nieaktualne. Kupiłem niedawno od nich kurtkę i wg tabelki 3ka miala byc idealna, a przyszla wielka i wymiary nijak się nie zgadzały z tym co mają w tabelkach na stronie, po mailu okazało się, że właśnie zmienili krój i musiałem wymieniać na 2ke.
Podobnie jest z bluzą z długim rękawem z obecnego forumowego zamówienia, przód jest dużo krótszy od tej, którą kupiłem przez ich stronę jakiś rok temu, natomiast obwód kołnierza przy szyi jest niestety większy i nie przylega idealnie, tak jak w starej.
#905 Gosc_Mender_*
Napisano 12 maj 2016 - 07:41
Może chce ktoś bibki zamienić z 3 na 4?
Zamowilem 2 sztuki i jedną nową mogę zamienić, w nogach i długość jest ok ale niestety na tyłu zaciasne i otarcia się robią niepotrzebnie.. ostatnie jakie zamawiałem 3 były ok, ale może się rozciągnęły.. lub wkładka ubiła.
Warszawa
Napisano 12 maj 2016 - 08:24
Do obsługi jako takiej nie mam zastrzeżeń, zawsze szybko odpisują itd, ale strone mają już mocno nieaktualną, ostatnio na fb coś pisali, że pracują nad nową, zobaczymy.
Ja zamówiłem spodenki w rozm 4, wczoraj po pierwszej jeździe chyba jednak wolałbym 3ki, ale trudno.
Napisano 12 maj 2016 - 11:06
Wszyli też widzę gumkę z przodu
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Napisano 15 maj 2016 - 22:16
Jak ktoś byłby zainteresowany to mam na sprzedaż:
Koszulka ultimate rozmiar 3 (zamówienie 2015-nie używaną z metkami) 170 zł
Spodenki ultimate rozmiar 4 (zamówienie 2015-nie używane z metkami) 170 zł
Koszulka proline rozmiar 3 (zamówienie 2014-używana z 4 razy) 150 zł
Koszulka ultimate rozmiar 3 (zamówienie 2016-nie używana z metkami) 170 zł
Sorki że tu spamuję ale coś modelator nie chcę od wczoraj zatwierdzić mojego ogłoszenia w dziale sprzedaży a w pierwszej kolejności chciałbym sprzedać użytkownikom tego forum
kontakt: [email protected]
Napisano 18 maj 2016 - 15:49
W twoim życiu liczy się najpierw samochód, później rower, a na końcu ja.
Kelly nawet nie mrugnął okiem. Na jego twarzy nie pojawił się choćby cień uśmiechu.
– Pomyliłaś kolejność. Na pierwszym miejscu jest rower.
Napisano 18 maj 2016 - 17:58
Musieli pracować jak był rest day 1Z46W5066861234560
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll