Skocz do zawartości

Zdjęcie

[2016] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich

1063 odpowiedzi w tym temacie

#941 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1730 postów
  • SkądLublin

Napisano 24 maj 2016 - 15:28

Bluza ma do wymiany jedynie suwak na czerwony. O ile koszulki i spodenki zamawiałem z serii Sleek 2.0 o tyle bluzy są bez zmian względem ubiegłego roku.

Wstępnie proponowali skarpetki ale odmówiłem ponieważ np. ja nie chcę skarpetek, nie śpieszy mi się specjalnie i chcę mieć czerwony suwak i nowe ściągacze za które zapłaciłem. 

Najlepiej by było gdyby doszło do sytuacji że kto chce sobie wymienić koszulkę i poczekać to będzie miał taką możliwość a kto chce dostać ubrania teraz to dostanie jakiś prezent od Santini np. skarpetki. 

Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll

#942 lewajs

lewajs
  • Użytkownik
  • 84 postów
  • SkądBrzesko

Napisano 24 maj 2016 - 15:36

Więc ja czekam, bluze też chciałbym mieć z czerwonym suwakiem, i ściągacze też nowe, ciuchy nie kosztowały 200 zł tylko prawie 200 € co mnie kosztowało 780 zł bo taki był kurs więc oczekuję najwyższej jakości. Tyle się wyczekałem to i poczekam jeszcze trochę.

W twoim życiu liczy się najpierw samochód, później rower, a na końcu ja.

Kelly nawet nie mrugnął okiem. Na jego twarzy nie pojawił się choćby cień uśmiechu.

– Pomyliłaś kolejność. Na pierwszym miejscu jest rower. 

#943 palli

palli
  • Użytkownik
  • 580 postów
  • SkądKonstancin

Napisano 24 maj 2016 - 15:37

Jeśli masz siły by walczyć, to spoko. Fajnie by było gdyby temat zakończył się przed lipcem. Wakacje, środek sezonu, wiadomo o co chodzi...

Przewidując problemy z zamówieniem kupiłem sobie dodatkowy komplet wykonany przez Raso, więc mam w czym jeździć i mogę poczekać.

#944 SZYMSZEL

SZYMSZEL
  • Użytkownik
  • 186 postów

Napisano 24 maj 2016 - 19:03

URAZ jeśli chcesz walczyć o prawidłowo zrealizowane zamówienie to ja też mogę poczekać żeby otrzymać to co zamawialiśmy.

Jeśli to się wiąże z jakimiś dodatkowymi kosztami z Twojej strony daj znać chętnie się dorzucę....czyli składamy reklamację i czekamy dalej 

#945 pimpf

pimpf
  • Użytkownik
  • 415 postów
  • SkądwAw

Napisano 24 maj 2016 - 19:35

Ja też jestem za opcją płaciłem więc niech się wywiążą (nie mam ciśnienia mieć ciuchów na jutro)

Ale tez tylko pod warunkiem że URAZ nie ma dość.

każdy dźwiga swoje brzemię
HongFu HF-FM039 - 6871,2g
Radon ZR Race - 8222,8g

#946 Beymont

Beymont
  • Użytkownik
  • 116 postów
  • SkądPodkarpacie

Napisano 24 maj 2016 - 20:16

Moim skromnym zdaniem, jeśli się zapłaciło za to, więc powinniśmy reklamować. Jeśli oczywiście Uraz będzie miał tyle sił. Także ja jestem za reklamacją.

#947 maad11

maad11
  • Użytkownik
  • 233 postów
  • SkądLublin

Napisano 24 maj 2016 - 20:21

Też mogę poczekać. Skarpetki to trochę " nie mamy Pana płaszcza i co Pan nam zrobi" podejście. Jak już pisaliście, to nie są ciuchy za 30 zł, tylko kilkadziesiąt, kilkaset € od dostawcy "premium" - więc nie warto odpuszczać, reklamujmy!

Pozdrawiam

#948 Jedi23

Jedi23
  • Użytkownik
  • 166 postów
  • SkądŻarki Letnisko

Napisano 24 maj 2016 - 20:25

kurde vitesse czarny suwak, santini też czarny suwak, no ręce opadają...

mnie już wszystko jedno, ale w sumie mogę poczekać, tylko pytanie jak długo to będzie trwało, są w stanie się określić jak szybko mogą to załatwić?

#949 Gosc_wojtek10611_*

Gosc_wojtek10611_*
  • Gość

Napisano 24 maj 2016 - 20:57

Jak dobrze, że ciuchy w czarnych kolorach zamawiacie, przynajmniej nie jestem w dupie :D 

#950 sempik

sempik
  • Użytkownik
  • 103 postów

Napisano 24 maj 2016 - 23:18

Ja poczekam na wymianę.

#951 lewajs

lewajs
  • Użytkownik
  • 84 postów
  • SkądBrzesko

Napisano 24 maj 2016 - 23:51

Więc czekamy na stanowisko Santini w tej sprawie.

Kelly nawet nie mrugnął okiem. Na jego twarzy nie pojawił się choćby cień uśmiechu.

#952 shmoo

shmoo
  • Użytkownik
  • 1730 postów
  • SkądBrzeg, Wrocław, Bytom

Napisano 25 maj 2016 - 08:55

Niezła antyreklama :(

Ja najchętniej brał bym zwrot pieniędzy bo tylko tak można uzdrowić rynek, tyle że sprawa pewnie nie może być traktowana indywidualnie więc zdaje się na Prozora.

logo1pp-64x64.pngmedium.jpgbadge_new.png

#953 Gosc_Terry_*

Gosc_Terry_*
  • Gość

Napisano 25 maj 2016 - 11:22

Ja też mogę poczekać. Uraz jak masz zdrowie to reklamuj. Druga opcja to jakiś solidny rabat. Na rezygnację i zwrot kasy chyba nie ma co liczyć (a na to najbardziej zasłużyli).

#954 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1730 postów
  • SkądLublin

Napisano 25 maj 2016 - 13:44

Musimy poczekać na ostateczną decyzję. Prawdę mówiąc nie wiem jak to się skończy. Rabat jest problematyczny bo niby ile miałby wynosić? Zwrot całości to ostateczność, której chciałbym uniknąć z co najmniej 2 powodów. Najlepiej żeby się skończyło tak jak pisałem wczoraj.

#955 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1730 postów
  • SkądLublin

Napisano 25 maj 2016 - 15:50

Udało się załatwić wymianę ściągaczy i suwaków. W poniedziałek kurier ma zabrać koszulki i bluzy do Włoch.

Wysyła i wymiana może potrwać dłuższą chwilę (2-4 tygodnie), więc jeśli ktoś nie chce czekać i nie przeszkadza mu to co pokazałem na zdjęciach to proszę o kontakt do końca tygodnia. 

Jeśli ktoś zamawiał tylko spodenki i/lub dodatki od Santini to może się spodziewać wysyłki jeszcze w tym tygodniu. 

#956 lewajs

lewajs
  • Użytkownik
  • 84 postów
  • SkądBrzesko

Napisano 25 maj 2016 - 16:15

Ja czekam.

#957 palli

palli
  • Użytkownik
  • 580 postów
  • SkądKonstancin

Napisano 25 maj 2016 - 18:06

No to oby do lipca.

#958 shmoo

shmoo
  • Użytkownik
  • 1730 postów
  • SkądBrzeg, Wrocław, Bytom

Napisano 25 maj 2016 - 20:45

Jeśli masz siły by walczyć, to spoko. Fajnie by było gdyby temat zakończył się przed lipcem. Wakacje, środek sezonu, wiadomo o co chodzi...
Przewidując problemy z zamówieniem kupiłem sobie dodatkowy komplet wykonany przez Raso, więc mam w czym jeździć i mogę poczekać.

Ja tracę cierpliwość. Nie jestem jakiś w gorącej wodzie kąpany i mam na tyle kompletów że starczy na sezon,  ale po prostu za pieniądze które zapłaciłem jestem w stanie kupić w tej chwili fajne włoskie ciuchy outletowe za ekstra cenę (dokładnie dwa komplety). Jeżeli zrealizują zamówienie w umówionej kwocie z takim opóźnieniem i reklamacją przez brak zgodności z umową, bez żadnych gratisów to dla mnie stawiają się na równi z firmami krzak. Przykro mi ale nie wspieram takiej działalności i jeżeli nie dadzą dodatkowych giftów to już nigdy nie skorzystam z ich oferty zamówień indywidualnych. 

Spodziewam się że Raso albo Dmtex podejdzie poważniej do sprawy jeżeli się ich poinformuje skąd pochodzi zamówienie. Dodam że Pani z dmtex ma naprawdę anielską cierpliwość do klientów (typu Ja składający zamówienie chyba z 3 miesiące)

Nie oszukujmy się również że niektóre firmy są polskie. W pełni polskie udziały ma chyba jedynie Raso a i tak materiały biorą z Włoch.

logo1pp-64x64.pngmedium.jpgbadge_new.png

#959 biker1974

biker1974
  • Użytkownik
  • 456 postów
  • SkądMirków/Wroclaw

Napisano 25 maj 2016 - 22:22

Moze na jesieni sprobujemy w dmtexie lub raso?

#960 SZYMSZEL

SZYMSZEL
  • Użytkownik
  • 186 postów

Napisano 26 maj 2016 - 09:03

URAZ, ja poczekam....chociaż małżonka twierdzi że po Tatry Tour rzucam kolarstwo.....a to akurat wtedy kiedy dotrą ciuchy po reklamacji :-)

• macieyW lubi to

Dodaj odpowiedź