Jeśli masz siły by walczyć, to spoko. Fajnie by było gdyby temat zakończył się przed lipcem. Wakacje, środek sezonu, wiadomo o co chodzi...
Przewidując problemy z zamówieniem kupiłem sobie dodatkowy komplet wykonany przez Raso, więc mam w czym jeździć i mogę poczekać.
Ja tracę cierpliwość. Nie jestem jakiś w gorącej wodzie kąpany i mam na tyle kompletów że starczy na sezon, ale po prostu za pieniądze które zapłaciłem jestem w stanie kupić w tej chwili fajne włoskie ciuchy outletowe za ekstra cenę (dokładnie dwa komplety). Jeżeli zrealizują zamówienie w umówionej kwocie z takim opóźnieniem i reklamacją przez brak zgodności z umową, bez żadnych gratisów to dla mnie stawiają się na równi z firmami krzak. Przykro mi ale nie wspieram takiej działalności i jeżeli nie dadzą dodatkowych giftów to już nigdy nie skorzystam z ich oferty zamówień indywidualnych.
Spodziewam się że Raso albo Dmtex podejdzie poważniej do sprawy jeżeli się ich poinformuje skąd pochodzi zamówienie. Dodam że Pani z dmtex ma naprawdę anielską cierpliwość do klientów (typu Ja składający zamówienie chyba z 3 miesiące)
Nie oszukujmy się również że niektóre firmy są polskie. W pełni polskie udziały ma chyba jedynie Raso a i tak materiały biorą z Włoch.