Czekam razem z Wami.
[2016] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 04 maj 2016 - 19:39
No nie dali... Jutro będę próbował się tam dodzwonić. W ostatnim mailu jaki dostałem było napisane że ubrania mają być gotowe 5 maja więc mam nadzieję, że tak właśnie będzie bo już powoli zaczynam tracić cierpliwość.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 04 maj 2016 - 19:54
Mi się z zamówienia sprzed 3 lat koszulka pruła na szwach gdzie popadnie. Szczególnie z tyłu przy kieszonkach. Spodenki jeszcze pewnie kiedyś od nich zamówię ale koszulki na razie nie.
Miałam też jakąś mini wprasowankę od środka, chyba po wadzie materiału. Z zewnątrz nie widać.
Napisano 05 maj 2016 - 15:21
Mam 2 złe wiadomości. Nie ma szans na dotrzymanie terminu 5 maja bo właśnie dzień się kończy, a ubrań nie ma i urwał mi się totalnie kontakt z przedstawicielem santini czyli egobike. Od tygodnia nie mogę się dodzwonić, nie mam odpowiedzi na maile ani sms-y. Dzisiaj napisałem bezpośrednio do santini czy wiedzą co się dzieje ale jeszcze nie mam odpowiedzi.
Żeby uspokoić nieco sytuację pieniądze są bezpieczne także w razie gdyby nic z tego zamówienia nie wyszło to będzie z czego oddawać.
- ZwyklyKoles lubi to
Napisano 05 maj 2016 - 16:28
Mam 2 złe wiadomości. Nie ma szans na dotrzymanie terminu 5 maja bo właśnie dzień się kończy, a ubrań nie ma i urwał mi się totalnie kontakt z przedstawicielem santini czyli egobike. Od tygodnia nie mogę się dodzwonić, nie mam odpowiedzi na maile ani sms-y. Dzisiaj napisałem bezpośrednio do santini czy wiedzą co się dzieje ale jeszcze nie mam odpowiedzi.
Żeby uspokoić nieco sytuację pieniądze są bezpieczne także w razie gdyby nic z tego zamówienia nie wyszło to będzie z czego oddawać.
Szkoda miejmy nadzieje, że jednak się uda.
A jak było w tamtym roku ? Zamawialiście i wszystko było zgodnie z terminami ?
W twoim życiu liczy się najpierw samochód, później rower, a na końcu ja.
Kelly nawet nie mrugnął okiem. Na jego twarzy nie pojawił się choćby cień uśmiechu.
– Pomyliłaś kolejność. Na pierwszym miejscu jest rower.
Napisano 05 maj 2016 - 17:45
W tamtym roku nie było takich problemów komunikacyjnych z egobike, a to właśnie one a nie samo Santini są główną przyczyną problemów i opóźnień. Tak czy inaczej teraz to już przeszli samych siebie bo nie ma z nimi kontaktu w ogóle. Nie wiem czy są na wakacjach czy coś im się stało ale nie sposób się tam dodzwonić. Santini przysłało jakiś miesiąc temu rysunki płaskie i ostateczną fakturę czy coś takiego więc o zamówieniu wiedzą. Mam nadzieję, że jutro znajda kogoś kto mówi po angielsku i odpiszą albo że egobike wrócić do świata żywych.
Napisano 05 maj 2016 - 18:28
Lub dzwonić do skutku, ważne, że kasa jest bezpieczna, co innego gdyby mieli ją u siebie to wtedy mielibyśmy problem
Wydaje mi się, że przed końcem maja nie ma co liczyć na nowe ciuchy. :/
W twoim życiu liczy się najpierw samochód, później rower, a na końcu ja.
Kelly nawet nie mrugnął okiem. Na jego twarzy nie pojawił się choćby cień uśmiechu.
– Pomyliłaś kolejność. Na pierwszym miejscu jest rower.
Napisano 05 maj 2016 - 18:31
Dzwoniłem z kilku numerów dzisiaj i kilka dni wcześniej, napisałem 2 SMS-y, napisałem maila, powinni oddzwonić. Facebook milczy od 26 kwietnia, na stronie sklepu mają tylko 2 numery i na oba dzwoniłem. Do tej pory nigdy czegoś takiego nie było.
Napisano 05 maj 2016 - 19:40
kurde, lipa straszna, ja być może jutro po południu będę w Katowicach to mógłbym tam podjechać i zobaczyć co się stało z tą firmą.
A pytanie mam jeszcze takie, ponieważ zamówiłem i vitesse i santini, czy jest możliwość otrzymania wcześniej ubrań z vitesse? Jeśli santini będzie na dniach to poczekam, ale jak mają być np. za miesiąc, to chciałbym wcześniej otrzymać ubranie z vitesse.