Jarna Klasika 29.05.2010
Started By
swiatek
, 21 sty 2010 12:54
35 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 kwiecień 2010 - 20:30
Witam, chciałbym się dowiedzieć, czy macie może sprawdzony nocleg w okolicach startu? Noga dobrze kręci, chciałbym pojechać się sprawdzić, ale zupełnie nie wiem gdzie nocować. Być może coś na temat jest napisane na stronie organizatora, ale w innym języku, nie lubię się w tym babrać.
Ma ktoś z Was doświadczenia z tego wyścigu? Grupa jedzie razem i następuje selekcja, czy raczej od startu do mety jest nawalanie na maska?
pzdr
Ma ktoś z Was doświadczenia z tego wyścigu? Grupa jedzie razem i następuje selekcja, czy raczej od startu do mety jest nawalanie na maska?
pzdr
Napisano 28 kwiecień 2010 - 21:28
Już pisałem odnosnie tego wyścigu, ale napisze jeszcze raz. Wyścig nparawde dobrze zorganizowany i warty polecenia. Trasa fajna, drogi w wiekszości dobrej jakości. Jedynym mankamentem jest start po którym następuje długi łagodny zjazd, co prawda droga szeroka, ale w zeszłym roku było sporo kraks. Jeśli chodzi o sam wyścig to jak ktoś jest mocny i ma jakieś pojecie o ściganiu to do pierwszego znaczącego podjazdu na ok 85km nawet się za bardzo nie zmęczy. Od tego podjazdu zaczyna się selekcja naturalna od tyłu, ale żeby się załapać do czołówki warto podjazd zaczynać z przodu, kolejny podjazd Strbskie Pleso ponownie uszczupla czołówkę z kilkudziesięciu do najwyżej kilkunastu zawodników, no i wszystko roztrzyga sie na podjeździe do mety. Wyścig bardzo fajny, na organizację i trasę nie ma co narzekać. Jedynie wpisowe troche spore.
A odnośnie noclegów to ja przed Tatry Tour nocowałem w Zakopanem, jakieś 40-50 km od startu, z noclegami tam raczej nie powinno być problemu.
A odnośnie noclegów to ja przed Tatry Tour nocowałem w Zakopanem, jakieś 40-50 km od startu, z noclegami tam raczej nie powinno być problemu.
Napisano 29 kwiecień 2010 - 09:08
Witam, chciałbym się dowiedzieć, czy macie może sprawdzony nocleg w okolicach startu?pzdr
w nowej leśnej jest dużo kwater
http://nova-lesna-no...zakwaterowanie/
zawsze tam nocowałem jak chodziliśmy po górach i przed tatry tour też
mam takie numery gdybyś chciał:
Nowa Leśna ul. Sławkowska 279 tel.: +42 524 42 52 51
Nowa Leśna ul. Sławkowska 324 tel.: +42 524 42 26 10
Nowa Leśna ul. Sławkowska 337 tel.: +42 524 45 24 20
to są kwatery prywatne