Faktycznie, nie zwróciłem uwagi na to. Wychodzi na to że mi tez nie naliczyli kilku. Napiszę maila.
Zakupowe Abc
Napisano 22 sierpień 2016 - 18:37
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Napisano 12 kwiecień 2018 - 07:07
W związku z przypadkami braku autoryzacji płatności przy wykorzystaniu karty kredytowej przypominamy, że karta taka powinna działać w systemie bezpieczeństwa 3D security. Płatności kartami nie działającymi w tym systemie niestety nie są autoryzowane i możliwa jest tylko płatność przelewem.
Jednocześnie informujemy, że zmiana w specyfikacji zamówień opłaconych kartą w systemie 3D oraz PayPalem nie jest już możliwa po złożeniu zamówienia. Zatem dołożenie czegoś do zamówienia nawet jeśli paczka nie opuściła jeszcze naszego magazynu nie uda się.
Przypominamy także, że wciąż wysyłka do Polski zakupów o wartości powyżej 100 euro jest darmowa (po odliczeniu zwrotów), darmowy jest także zwrot większości towarów po zakupie w terminie do 30 dni.
Napisano 11 marzec 2019 - 19:59
Zakupy bez VATu:
Ponieważ coraz więcej osób zwraca się z prośbą wystawienia faktury na firmę przypominam:
1 najlepiej założyć konto przed dokonaniem zakupów, tak jak opisałem na początku tego wątku
można dopisać informacje o firmie w komentarzu do zakupów, ale trochę to spowalnia proces przetwarzania zamówienia
2 często klienci pytają dlaczego po zalogowaniu się na konto firmowe nie widzą wszystkich danych firmy lub cena wciąż jest brutto. Niestety ze względu na powiązanie strony z systemem automatycznego przetwarzania zamówień system przetwarza ceny brutto. To oznacza, że:
- przy płatności kartą wpierw pojawia się obciążenie karty w kwocie brutto, a potem, w momencie wysyłki towaru obciążenie zamienia się na kwotę netto lub po wykonanej transakcji zwracamy VAT na konto karty, z której dokonano płatności
- przy płatności przelewem cena bez VATu pojawi się na "proformie" która przyjdzie od nas w kwocie netto. W przypadku zamówień rowerów niestety im bliżej sezonu okres wyczekiwania na taką proformę może się wydłużyć do 48 h.
- przy płatności PayPalem ściągana jest kwota brutto i potem oddajemy VAT na konto klienta aby otrzymać jego zwrot na konto bankowe prosimy o podanie pełnych danych bankowych IBAN & SWIFT także na mój email, a ja poprowadzę sprawę dalej.
3 Zdarza się, że faktura dostarczona z towarem nie jest taka, jak być powinna. Niepełna nazwa firmy, niepełny adres lub pomylony z adresem dostawy - proszę dać znać emailem przesyłając zdjęcie lub skan faktury jaką wysłaliśmy. Proszę wtedy księgowość o korektę i wystawiają fakturę właściwą w PDFie, którą ja odsyłam do klienta
Napisano 23 luty 2020 - 13:23
- Bzyk lubi to
Napisano 02 kwiecień 2021 - 13:25
Zamówiłem ostatnio kask i mam w podsumowaaniu zamówienia:
status zamówienia : czekamy na dostawę artykułu Szacowana data dostawy: Delivery date in clarificationCzy to oznacza że kasku nie mają w magazynie i muszę czekać na dostawe? Jeżeli tak to słabo bo nie mam w czym jeździć
Dodaj odpowiedź
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: rower, ROSE, jak zamówić, zamówienie, płatność, rowery wysyłkowe, przesyłka, faktura 0 VAT
Rowery oraz części →
Rowery oraz ramy →
Jaki rower do 3500zł? →
Pierwsza Szosa Dla Kobiety - Do 3000 ZłNapisany przez ocet-na-rower , 18 cze 2024 szosa, kobieta, rower, sensa |
|
||
Giełda →
Wspólne zamówienia →
Zamówienie Grupowe Ubrań Kolarskich - Gobik 2023Napisany przez d8wid , 01 paź 2022 Gobik, Zamówienie |
|
||
Warsztat →
Warsztat →
Suport Hollowtech Ii Karbonowa Rama, Problem Z OdkręceniemNapisany przez tymooteusz , 08 lip 2021 suport, hollowtech, II i 6 więcej |
|
||
Rowery oraz części →
Rowery oraz ramy →
Nasze rowery →
Cube Litening C:62 Pro 2017 60Napisany przez Piotr92 , 22 mar 2021 Cube, Rama, Rower |
|
||
Rowery oraz części →
Rowery oraz ramy →
Nasze rowery →
Trek Madone Sl6 Project OneNapisany przez dmxzor , 28 lut 2020 trek, madone, projectone, szosa i 1 więcej |
|