Szukam pomiaru kadencji ewentualnie prędkości do bryton 310 znalazłem coś takiego:
http://allegro.pl/cz...bb-246e96320e40
Jakieś opinie?
Posted 31 May 2017 - 09:51
Szukam pomiaru kadencji ewentualnie prędkości do bryton 310 znalazłem coś takiego:
http://allegro.pl/cz...bb-246e96320e40
Jakieś opinie?
Posted 02 June 2017 - 19:07
Nie zakładałeś innego konta czasem? Miałem tak i okazało się, że mam dwa konta. Jedno założone z maila i jedno z facebooka albo stravy. Jeden licznik może być na raz sparowany tylko z jednym kontem.
Możliwe
coś namieszałem jak chciałem ze strawą połączyć.
Co z tym fantem zrobić?
Posted 02 July 2017 - 18:53
Ktoś może wie co zrobić ale bryton 310 zawiesił mi się na ekranie wyłączania i nic nie da się zrobić ? Czy jedna opcja to czekać do momentu rozładowania baterii czy da się zrobić jakiś hard reset czy coś ?
edit. hard reset zadziałał. Nalezy nacisnać wszystkie 3 przyciski jakby ktoś miał podobny problem
Posted 07 July 2017 - 11:05
Posted 07 July 2017 - 11:30
Nie do końca rozumiem twojego posta ale i tak postaram się odpowiedzieć ![]()
Jazdę na Stravę możesz wrzucić ręcznie, podłączając 310 do komputera i wysyłając plik *.fit z odpowiednią datą (https://www.strava.com/upload/select)
Jeśli synchronizowałeś jazdę przez BT i pojawiłą się ona w aplikacji oraz na stronie Brytona, a nie pojawiła się na Stravie to znaczy, że nie sparowałeś aplikacji/strony Brytona ze Stravą lub nie masz włączonej opcji Autosync. Sprawdź swoje ustawienia.
Posted 07 July 2017 - 11:45
Posted 07 July 2017 - 12:31
Czas na zmiany
Planuję zamienić 310 na 330. Jestem mega zadowolony przez 10 miesięcy używania - nie działo się z licznikiem absolutnie nic złego. Wszystko działa jak należy więc z czystym sumieniem zamieniam na inny model.
Mam pytanie do użytkowników 330. Czy nie ma problemu z wgrywaniem i korzystaniem z wgranych tras? Co w momencie kiedy z jakiś powodów nie pojadę "po śladzie" albo będę chciał skrócić trasę podczas jazdy ale jednak dotrzeć do celu?
P.S. Gdyby ktoś był chętny na używaną 310 w bdb stanie, to zapraszam .
Posted 07 July 2017 - 17:10
Witam,
Mam Brytona 310 i mam problem z wyświetlaniem treningu...
Podłączyłem miernik mocy Stages, udało mi się go skalibrować i podczas jazdy czujnik mi wszystko pokazuje.
Niestety w podsumowaniu treningu nie ma żadnej informacji na temat mocy (ani maksa,ani średniej itp)
Czy to jest gdzieś w ustawieniach i ja tego nie mogę znaleźć?
Czy poprostu Bryton nie zapisuje takich danych?
Dzięki za pomoc
Posted 07 July 2017 - 19:00
Oczywiście, ze zapisuje. Nie wyświetla ich tylko w podsumowaniu. Żeby to obejść możesz sobie ustawić pola mocy średniej i maksymalnej i zobaczyć je zanim zastopujesz całkowicie trening. Albo po prostu korzystać ze Stravy do analizy swoich danych. Tam wszystko jest ładne i przejrzyste.
Posted 07 July 2017 - 21:55
Oczywiście, ze zapisuje. Nie wyświetla ich tylko w podsumowaniu. Żeby to obejść możesz sobie ustawić pola mocy średniej i maksymalnej i zobaczyć je zanim zastopujesz całkowicie trening. Albo po prostu korzystać ze Stravy do analizy swoich danych. Tam wszystko jest ładne i przejrzyste.
A rzeczywiście -tam wszystko jest ![]()
jeszcze tylko muszę rozwiązać problem sparowania tel z brytonem i będzie ok -jedno nie widzi drugiego i nie mogę ich połączyć… ;/
Dzięki!!!
Posted 13 July 2017 - 17:31
Panowie mam problem po próbie sparowania bryton 310 ze smartfonem mam komunikat:
Konto Bryton jest już sparowane z tym UUID
Wiecie może o co chodzi?
Właśnie borykam się z tym samy problemem. 310 usunąłem z aplikacji i z konta a 330 wyświetla mi taki właśnie komunikat. Rozwiązałeś jakoś ten problem Morf3usz?
Posted 13 July 2017 - 18:40
Właśnie borykam się z tym samy problemem. 310 usunąłem z aplikacji i z konta a 330 wyświetla mi taki właśnie komunikat. Rozwiązałeś jakoś ten problem Morf3usz?
Niestety nie, pisałem do suportu brytona, ale nie odpisali ![]()
Jak ma ktoś rozwiązanie to niech napisze.
Ostatnio podczas treningu zawiesił się, ale restart pomógł.