Krakowskie szosowanie
Started By
SPIKE
, 03 kwi 2010 09:03
856 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 marzec 2013 - 12:26
@Spike: Dzięki, zajrzę popołudniem w najbliższych dniach.
@Wilier: Daj w takim razie znać, póki co nie robię nic szczególnego, więc czasu mam sporo, mogę się dostosować, przyszły tydzień brzmi nieźle, szczególnie biorąc pod uwagę warunki na zewnątrz. Do Miechowa nie cisnę, ogólnie raczej nie jeżdżę supermaratonów, więc kołowanie 10h mnie nie jara za bardzo
@celar fragmenty tej trasy już znam, prześlicznie tam jest. A hopkę na Jurajskiej zjechałem jakoś w sobotę, faktycznie super fragment - z resztą dla mnie to nie lada góra w porównaniu z tym co miałem do tej pory :-) Jazda na oślep - chętnie, ale te okolice są mi totalnie obce, więc chociaż szablonowo sobie chcę zaplanować, bo potem mogą być problemy.. Ta druga trasa wygląda baardzo atrakcyjnie i pewnie spróbuję się z nią jakoś niedługo. Dzięki też za stronkę, przeglądnę przed następną jazdą.
@kobrys, bradi
O to też na pewno mi się przyda, dziękuję.
@Wilier: Daj w takim razie znać, póki co nie robię nic szczególnego, więc czasu mam sporo, mogę się dostosować, przyszły tydzień brzmi nieźle, szczególnie biorąc pod uwagę warunki na zewnątrz. Do Miechowa nie cisnę, ogólnie raczej nie jeżdżę supermaratonów, więc kołowanie 10h mnie nie jara za bardzo
@celar fragmenty tej trasy już znam, prześlicznie tam jest. A hopkę na Jurajskiej zjechałem jakoś w sobotę, faktycznie super fragment - z resztą dla mnie to nie lada góra w porównaniu z tym co miałem do tej pory :-) Jazda na oślep - chętnie, ale te okolice są mi totalnie obce, więc chociaż szablonowo sobie chcę zaplanować, bo potem mogą być problemy.. Ta druga trasa wygląda baardzo atrakcyjnie i pewnie spróbuję się z nią jakoś niedługo. Dzięki też za stronkę, przeglądnę przed następną jazdą.
@kobrys, bradi
O to też na pewno mi się przyda, dziękuję.
Napisano 20 marzec 2013 - 15:29
Czy w najblizszy weekend ktos jezdzi? Mam przerwe od wspolnych wypadow na szosie przez jakies kilka lat, w tym czasie bylo glownie mtb, szosa samodzielnie, i w ogole malo kilometrow. Ale na ten sezon zaplanowalem reaktywacje i wlasnie sie zastanawiam jakie mamy teraz ustawki. Dawniej jezdzil Cichy Kacik w weekendy, a teraz?
Napisano 24 marzec 2013 - 17:29
-5 albo i więcej, piękna wiosna :-) Pojeździłem tylko na mtb jakies 30km po lasku i wróciłem do domu. Na wałach koło tamy na Wiśle widziałem jednego szosowca, to ktoś z forum? Pozostaje czekać na lepsze (cieplejsze) dni, tymczasem zamówiłem na wyprzedaży zimowe buty spd :-)
Napisano 07 kwiecień 2013 - 09:36
Liczę, że to już koniec tego dziadostwa
W piątek 30km pyknąłem ale z 20min się ubierałem, już się doczekać nie mogę jak nogę będzie można opalić 
przy okazji piątkowej przejażdżki, pojechałem na lotnisko zobaczyć jumbo jeta
(w zasadzie to było głównym celem)
o 7:20 miał lądować, spóźnił się 30min i marzłem... :/
krótki filmik dla zainteresowanych, krotko go widać, bo mgła była + słabo to wykadrowałem
ale dźwięk cudowny
przy okazji piątkowej przejażdżki, pojechałem na lotnisko zobaczyć jumbo jeta
krótki filmik dla zainteresowanych, krotko go widać, bo mgła była + słabo to wykadrowałem
max dst:
412 km Kraków - Warszawa (2020)