pamietam cieze sie ze te 32 ki sa na 130 kg i sa tansze o okolo 200 euro
Nie tego się czytać nie da. Zrób porządek z telefonem, albo go nie używaj na forum.
Napisano 24 maj 2016 - 15:01
wlasnie rozmawialem z servisem Canyon i sprawdzaja czy na skladzie nie ma jakiegos 3Xl Endurace, jesli nie bedzie to widze Ultimate CF 9.0, jest ciutke drozszy i na Mavic Ksyrium Elite WTS ( ktore chyba tez za wytrzymale nie sa )
Jesli go wezme to Mavic Ksyrium Elite WTS bede chcal sprzedac jak nowki po dobrej cenie i zamowie od znajomego PTcycles.co.uk recznie plecione z super oblsuga klienta ( mam 2 zestawy od nich do Fulla i HT- miodzio)
Dla mojego ciala to i tak bedzie nowosc, oby sie tylko przyzwyczailo , ciezko mi rozroznic geometre w kolarce wiec dlatego pytam o Endurace-Ulitimate , moze jak zaczne od zera z ulitmate to i tak sie zaadoptuje i pozycja powinna byc ok, moze bym wiecej roznicy odczul gdybym juz jezdzil na kolarkach, lecz do tej pory HT i FULL
Napisano 25 maj 2016 - 10:07
Nie wiem skąd wziąłeś opinię, że te Ksyriumy nie są zbyt wytrzymałe bo akurat one uchodzą za koła dość pancerne i idealne na codzienne treningi. Jest to okupione kosztem trochę dużej wagi ale koła są nie do zdarcia. Ze mną zaliczyły naprawdę sporo dziur i sporo skoków przez krawężniki, tory i inne przeszkody i toczą się wciąż prosto i dobrze
No i gratuluje zakupu, Ultimate to świetna maszyna Jak przyjdzie to porób fotki i wrzucaj
Napisano 04 czerwiec 2016 - 20:52
Napisano 04 czerwiec 2016 - 21:25
Widzę, że w tym roku mają z tym problem, być może zmienili lakier albo coś bo w tamtym sezonie problemów nikt takich nie zgłaszał, a w tym roku już bodaj trzeci canyon na forum z taką przypadłością. W jeździe nie przeszkadza ale trochę niefajny efekt wizualny...
A dziurki w widelcu mają być, więc spoko
Tak czy siak to wciąż świetny rower więc gratuluje
Napisano 04 czerwiec 2016 - 21:40