Jaka Rama 'aero' - Canyon Aeroad Vs Cervelo S5
Posted 07 October 2016 - 21:51
Poza paroma drobnym szczegółami nawet bardzo
To fajny bajk jeśli się bardzo lubi grzebać albo ma się kumatego serwisanta któremu chce się płacić za grzebanie.
Sporo niedopracowanych szczegółów które potrafią do oporu zirytować.
Wg mnie rower który w najniższej wersji kosztuje ponad 20 tysięcy zł powinien być perfekcyjnie dopracowany i zrobiony z rewelacyjnego materiału, skoro ma wiele dedykowanych części zrobionych tylko i wyłącznie do tego roweru.
Bez przesady składasz ustawiasz i śmigasz pewnie nie ma idealnych rowerów ale konstrukcja jest jak najbardziej przemyślana pod względem jezdnym i czuć to podczas jazdy
#23 Gosc_tobo_*
Posted 07 October 2016 - 22:16
Poza tym ja nie napisałem ani jednego złego słowa o właściwościach jezdnych tylko o szczegółach konstrukcyjnych i serwisie. Ja nimi nie jeżdżę więc nie muszę na siłę pisać dobrze o moich zakupowych pomyłkach. Ja nie płacę za ich obsługę serwisową, nie muszę nikogo przekonywać do zakupu i jego sensowności. Jednak na pewno dla mnie sprzęt za 25-60 tysięcy powinien działać perfekcyjnie a dedykowane do niego części, zaprojektowane i zdobione tylko do tego modelu powinny być rewelacyjnej jakości i dopracowane. Nie znoszę firmowej tandety.
Posted 03 November 2016 - 08:33