No to czekam z niecierpliwością
Zamówienie Ubrań Kolarskich Zima-Wiosna 2017 - Zakończone
Napisano 11 luty 2017 - 13:42
dajcie znać jak z jakością. Może tutaj: http://szosa.org/top...ach-kolarskich/
Zwłaszcza jeśli chodzi o wkładki.
Będę robił zamówienie i wybieram producenta.
Kandydaci to Verge, Martombike, Raso, Kallisto i Vitesse, także jak macie pomiędzy nimi porównanie, to świetnie.
Napisano 14 luty 2017 - 23:44
Strój dziś dotarł. Udało się trafić z rozmiarem. Wykonanie i wrażenia estetyczne bardzo dobre. Wkładka bardzo ciekawa, gruba z łagodnie stopniowaną grubościa. Zobaczymy, jak będzie w praktyce. Trzeba jeszcze sporo poczekać na odpowiednie temperatury, bo jakoś nowych ciuchów nie lubię przepacać na trenażerze. Wielkie dzięki za ogarnięcie sprawy :-)
Napisano 17 luty 2017 - 17:01
U mnie lekko rozmazał się adres odbiorcy, może następnym razem trzeba lepszy flamaster
To akurat bez znaczenia, bo na paczce jest dodatkowo naklejana etykieta.
Możecie wrzucić jakieś zdjęcia gotowego kompletu po założeniu? Może być bez twarzy Ciekaw jestem jak wygląda
Spróbuję pamiętać jeśli będę wybierał się na rower w najbliższym czasie. Kompletu może nie, ale samą bluzę.
Moim zdaniem jakość jest bardzo dobra. Ciuchy wydają się porządnie uszyte, do materiałów ciężko się przyczepić. Wkładka w spodenkach, tak jak od początku mówiłem, jest specyficzna i dopiero w praktyce się okaże jak się spisuje. Cenowo oczywiście wolałbym, żeby było taniej. Wyszło trochę drożej, niż Vitesse, ale nie wiem czy lepiej. Może ktoś ma porównanie. Od sporo tańszego Martombike jest moim zdaniem lepiej. W mojej koszulce Martoma po w sumie niewielu praniach, biały kolor w okolicach łączenia z niebieskim się już lekko zabarwił.
Do następnego (na pewno nie w najbliższym czasie)
Napisano 18 kwiecień 2018 - 18:36
W zeszłym roku przy zamówieniu Strado nie było jeszcze w ofercie. Nudo i tak jest dość minimalistyczna, w porównaniu do np. poduch od Vitesse. Mi to osobiście pasuje. W terenie nie jeżdżę, więc nie jestem w stanie się wypowiedzieć jak tam się spisuje. Patrząc po zdjęciach to wyglądają bardzo podobnie.