Co jest nie tak z Core, bo wlasnie chcialem zamawiac? Recenzje w sieci sa dobre.
IMHO w serii/linii Core są zastosowane "podłe" lajkry, oraz bardzo złe fasonowanie, przykładowo - mam bluzę long sleeve Wiggins, po jej otrzymaniu miałem odesłać, główne mankmanety to: rękawy tak luźne że przypominały flage na wietrze, ściągacze na mankietach luźne, kieszonki na plecach zbyt wysoko ulokowane żeby tam sięgać, mam wrażenie że w ogóle tylny panel zbyt krótki, zbyt szeroka ogólnie - "sweter". Lajkra z tej serii rozciąga się tylko w dwóch kierunkach ...
aaaale....postanowiłem ją samodzielnie rozberać, i uszyć jeszcze raz ale już w wersji Aero, no i mam ją w swojej wersji custom
Powoli odchodzę od raphy, przetestowałem wszystkie linie ciuchów od nich - pozostawiam tylko te z linii Pro Team, jako te najbardziej praktyczne - dla mnie.
Jak chcesz coś z Raphy w dobrej cenie to poczekaj na wyprzedaże świąteczne/noworoczne *(czy jak one się nazywają...) wtedy cały asortyment idzie do przeceny *(momentami sporej, mniej więcej na poziomie cen Raso, Danielo)