Ja dostałem od chłopaków tutaj, teraz jestem już po pierwszym bloku, więc mam jedną darmówkę dla nowego użytkownika. Dmxzor, jeśli chcesz spróbować TR to podaj imię i nazwisko oraz maila na priv, wyśle ci zaproszenie.
Poszło! ![]()
Napisano 18 listopad 2019 - 18:09
Napisano 18 listopad 2019 - 20:22
Napisano 18 listopad 2019 - 20:36
Napisano 19 listopad 2019 - 05:57
To jest powód dla którego raczej nie odpisuję w tym wątku już od dawna. Za prawie każdym razem to samo - mail już jest zarejestrowany.. Jak ktoś już uśmiecha się spod wąsa że cebula za free to mógłby chociaż zadbać o nowe dane bo to siara jak na promocjach w Lidlu.
Jakby coś - prawie zawsze mam 3 zaproszenia, można pisać od razu na PW z danymi.
Napisano 19 listopad 2019 - 07:57
Poszukaj na torrentach. Może będzie darmowa wersja.
Powyższe może być zrozumiane jako informacja do szukania nielegalnej wersji programu, która posiada obejścia umożliwiające korzystanie z cudzej wiedzy, dorobku intelektualnego bez opłaty. To kradzież.
Program jest darmowy. Użytkowanie już nie i wymaga subskrypcji. Z miesięcznych testów po zaproszeniu można uczciwie korzystać RAZ. Jeśli się spodoba, należy docenić czyjąś pracę i uczciwie im za nią zapłacić. Nie stać? Używaj alternatyw.
Analogicznie można to porównać do promocji w sklepie na jakiś produkt. Spróbowałeś, jest dobry - kolejną porcję kupujesz za pełne wynagrodzenie sprzedającego. Nie szukasz sposobu jak to ukraść. Proste?
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 19 listopad 2019 - 08:49
To należy wyraźnie napisać, a nie sugerować kradzież.
Tak jakby ktoś się żalił, że chętnie pojeździłby na jakiejś szosówce ale go nie stać na zakup, a inny poradziłby "idź tam, stoją i sobie weź". Żart? Nie widzę w tym nic śmiesznego.
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 19 listopad 2019 - 10:10
Dziękuje wszystkim za extra odpowiedzi i sprowadzenie mnie na ziemię. Myślałem że kod można wykorzystać w aktywnym już koncie. Sam program Trainerroad jest extra drugi rok śmigam ale cena którą teraz zrobili to jakaś masakra. Trzeba będzie przeboleć 19$ i dalej śmigać. Chyba że znacie podobne aplikacje za mniejszą kasę?