a w końcu na jakim projekcie stanęło ?
[2017] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 14 styczeń 2017 - 22:34
Powód - 3 dni temu przedstawiłem projekt i nikt nie zgłosił uwag. Ja dla mnie kolor akcentów nie ma znaczenia, może być pomarańcz, błękit lub cokolwiek innego. Kropki, kreski, umiejscowienie logo - obojętne.
Problem jest tylko taki, że jak napisałem jakiś czas temu, 15 stycznia startują zamówienia więc nie ma za bardzo czasu na wprowadzanie zmian.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 14 styczeń 2017 - 23:29
W takim razie oddajcie głos na kolor i wzór. Ankieta jest na górze tematu. Liczą się tylko głosy ludzi z listy. Głosowanie trwa do jutra. Kolory i wzory do wyboru.
Napisano 14 styczeń 2017 - 23:37
No to po jaki czort później były wprowadzone w ogóle inne propozycje i poddawane innym głosowaniom?
Jeśli w pierwszym głosowaniu zadecydowano o fakcie że koszulka ma być kolorowa a spodenki czarne, to wydaje mi się, że trzeba było się tego trzymać od początku do końca. W kolejnym wygrały w sumie 3 projekty, volero, gobik oraz podia, gdzie praktycznie tylko chyba podia miała czarne spodenki.
Napisano 14 styczeń 2017 - 23:59
Już śpieszę z wyjaśnieniem.
Jeśli dobrze pamiętam to w chwili uruchomienia 2 głosowania kwestia kolorów była nierozstrzygnięta ze względu na remis "czarny + kolor" oraz "granat + granat". Można było zgłaszać projekty które odpowiadały tym 2 wyborom i między wszystkimi zgłoszonymi zostało przeprowadzone głosowanie nr. 2. Kto wygrał wiadomo.
W międzyczasie jednak doszło nieco głosów na korzyść "czarny + kolor" więc się dostosowałem.
- bogcz lubi to
Napisano 15 styczeń 2017 - 10:00
Z zainteresowaniem śledzę cały wątek choć już trochę się gubię w tym co było głosowane i co wygrało w której ankiecie, rozumiem jednak że realizowany będzie projekt gobik a cała dyskusja toczy się wokół koloru spodenek oraz kropek ( pomarańczowe/niebieskie).
Niestety, bez względu na to jaka opcja ostatecznei zwycięży, przychylam się do tego co napisał Boozy, wszystkie omawiane propozycje są, jakieś takie bez polotu, aczkolwiek są i tacy dla których idealny byłby chyba strój w jednolitym kolorze granatowym lub wręcz czarnym, pytanie czy po to robimy projekt aby ubierać się w ciuchu które wyglądają jak kupione na wyprzedaży w Lidlu?
Szkoda, bo VItesse używam i jestem zadowolony z ich ciuchów, i w tej sytuacji wolę już kupić gotowca. Ku inspiracji, kolekcja Rogelli Camo:
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3