[2017] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 08 styczeń 2017 - 21:11
Ale to chyba jest jedyny niebieski jaki Vitesse zaproponowało.jak dla mnie dalej kolor niebieski jest za jasny - dałbym o 30% ciemniejszy zdjecie z projektu 11 (volero) ten kolor jest ok a ten Gobik jest szafirowy wstawki/ściągacze pomarańczowe lub czerwone bez wzorków na koszulce i spodenkach
Napisano 08 styczeń 2017 - 21:39
Z pomarańczowym zdecydowanie lepiej.
Obie nogawki pomarańczowe albo jedna pomarańczowa a jedna czaarna
Może wąziutki pasem kosztem pomarańczowego w kolorze koszulki? (żeby nawiązać do stylistyki?ale tylko jedna nogawka taka...
każdy dźwiga swoje brzemię
HongFu HF-FM039 - 6871,2g
Radon ZR Race - 8222,8g
Napisano 09 styczeń 2017 - 05:31
Po zeszłorocznym zamówieniu Vitesse mam mocno mieszane uczucia. Koszulka i potówka wyjątkowo mi pasowały, spodenki naprawdę wygodne, niestety dramatycznie się prują. Końcem września spodenki miały już za sobą trzy naprawy. Pierwsza jako reklamacja - odrzucona. Kolejne rozprucie po 3 godzinach(sic) jazdy od naprawy gwarancyjnej. Następne dwie naprawy na własną rękę, taniej i szybciej.
Imo symetryczny wzór na klacie wygląda lepiej, zwłaszcza paski.
Napisano 09 styczeń 2017 - 08:38
Z pomarańczowym zdecydowanie lepiej.
Obie nogawki pomarańczowe albo jedna pomarańczowa a jedna czaarna
Może wąziutki pasem kosztem pomarańczowego w kolorze koszulki? (żeby nawiązać do stylistyki?ale tylko jedna nogawka taka...
o rany....może jeszcze piórko do kapelusza/kasku w kolorze tej wstawki
Po zeszłorocznym zamówieniu Vitesse mam mocno mieszane uczucia. Koszulka i potówka wyjątkowo mi pasowały, spodenki naprawdę wygodne, niestety dramatycznie się prują. Końcem września spodenki miały już za sobą trzy naprawy. Pierwsza jako reklamacja - odrzucona. Kolejne rozprucie po 3 godzinach(sic) jazdy od naprawy gwarancyjnej. Następne dwie naprawy na własną rękę, taniej i szybciej.
Imo symetryczny wzór na klacie wygląda lepiej, zwłaszcza paski.
no i proszę jest kolejna osoba przeciwna zamawianiu w Vitesse...super!!!
Napisano 09 styczeń 2017 - 11:29
Spoko ale jeśli spodenki mają być granatowe to kolor podstawowy musi być taki jak w pierwszym projekcie gobika
- Stach1901 lubi to
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 09 styczeń 2017 - 22:42
Spoko ale jeśli spodenki mają być granatowe to kolor podstawowy musi być taki jak w pierwszym projekcie gobika
Szczerze? To ja już nic nie rozumiem....
Wrzucane są różne odcienie gobikowo-vitessowego granatu. Jeśli ma być z czarnymi spodenkami to jest granat, ale jak ma być wszystko w kolorze to już jest niebieski. Rozumiem, że przysłali próbki materiału granatowego, rozumiem że triathlonista wrzucony tutaj na takim kolorze śmiga. Czy do szycia spodenek i koszulek używa się innego materiału?
Napisano 09 styczeń 2017 - 23:07
Jest możliwość zapisania się jeszcze? Jeśli tak to jestem chętny. Ze stroju z tamtego roku jestem bardzo zadowolony.
Stroje będą z Vitesse?
Zapisów jako takich już nie ma ale myślę, że przed 15 stycznia uda się uruchomić zamówienia więc każdy bez względu na to czy jest na liście czy nie będzie sobie mógł coś kupić (jeśli cena i projekt będą mu odpowiadały).
Na 95% Vitesse.
Czyli ładnie... a cena w poprzednim zamówieniu jak wyglądała ? Jak to cena nie odstraszy to jestem za.
Temat ceny był omawiany. Dokładne informacje będą podane jak uruchomię zamówienia.
Hej, a dziewczyny też mogą dołączyć się do zamówienia? Jeśli tak, to jestem chętna na komplet.
Vitesse odpisuje ma maile dot. rozmiarówki?
Tak mogą również dziewczyny. Co do odpisywania to ja z tym nigdy nie miałem problemu więc myślę, że i Ty nie będziesz miała.
Zapewne nic się nie zmieniło jeśli chodzi o rozmiary, ale warto żeby Uraz to potwierdził.
Co do kontaktu z Vitesse, to mi w sprawie filtru UPF (UV) w ciuchach jeszcze nie odpisali, ale jest to bardzo specyficzne pytanie.
W rozmiarach nic się nie zmieniło. Dokładniejsze informacje podam po otworzeniu zamówień.
Filtr UV jest (przynajmniej metki tak twierdzą)
Projekt symetryczny jak najbardziej, z pomarańczowymi wstawkami na spodenkach, ale same spodenki jak dla mnie powinny mieć kolor taki jak koszulka
Ja też jestem za tym żeby spodenki i koszulka były w 1 kolorze.
A czy jest szansa przegłosowania całych czarnych spodenek, które i tak do wszystkiego pasują?
Raczej nie. Musi być jaki element łączący wszystko w całość.
Czy jest możliwość zrobienia skarpetek pasujących do kompletu ?
Pewnie że jest ale ja tego nie będę organizował
Szczerze? To ja już nic nie rozumiem....
Wrzucane są różne odcienie gobikowo-vitessowego granatu. Jeśli ma być z czarnymi spodenkami to jest granat, ale jak ma być wszystko w kolorze to już jest niebieski. Rozumiem, że przysłali próbki materiału granatowego, rozumiem że triathlonista wrzucony tutaj na takim kolorze śmiga. Czy do szycia spodenek i koszulek używa się innego materiału?
To dość prosta sprawa. Koszulka jest drukowana więc może mieć każdy kolor a spodenki chcę żeby były barwione więc wybór kolorów jest ograniczony. Kolor "niebieski" z projektu gobika w rzeczywistości jest granatowy tak jak pokazałem na zdjęciach.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 10 styczeń 2017 - 14:44
Ta kombinacja kolorów też nie jest zła, ale zmieniłbym pare rzeczy tym razem tak: rękawek prawy jak w oryginale - błękitny,
nadruk na kieszeni też jak w oryginale (paski):
napis Vitesse przenieść do góry i do środka tak jak w oryginale:
nogawki bez kropek, obie takie same: granatowe z błękitnym paskiem pośrodku, coś jak tu (zamiast białego granatowy, a pasek pośrodku błękitny lub odwrotnie i pasek węższy):