ja też bym obstawiał za vitesse, myślę, że jedną z najważniejszych kwestii jest to, ze większość z nas zna już ich rozmiarówkę. Z inna firmą znowu będzie z tym problem, wymiany itd. Poza tym myślę, że jakość vitesse jest naprawdę przyzwoita, kontakt i cena również jest ich sporym plusem.
[2017] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 04 styczeń 2017 - 12:41
Tak, ale ankieta ws. koloru spodenek była jak jeszcze nie wiedzieliśmy jaka będzie góra.
Trochę jak seks przez telefon.
Nieśmiało proponowałbym narysować jak wyglądają wszystkie możliwe kombinacje góra-spodenki
Góra:
- Gobik granatowo-morski
- Gobik czarno-złoty.
2b. Gobik granatowo-złoty? Ktoś tam o takim chyba pisał, ale do złotego pasuje bardziej czarny IMO. - Volero
- Podia
Spodenki:
- granatowe ze wzorem z koszulki na ściągaczach
- czarne ze wzorem j.w.
- całe czarne
i wtedy zrobić ostateczne głosowanie.
- LoozaQ i boozy lubią to
Napisano 04 styczeń 2017 - 15:53
Nie jest to kolor niebieski ale "czarno granatowy" też nie jest. Ten "ciemniejszy" kawałek to materiał ocieplany z bluzy a ten "jaśniejszy" to spodenki. Różnica w kolorze wynika z różnicy w ilości odbijanego światła przez oba materiały.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 04 styczeń 2017 - 16:02
Ja obstawiam coś takiego
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 04 styczeń 2017 - 17:14
...Nieśmiało proponowałbym narysować jak wyglądają wszystkie możliwe kombinacje góra-spodenki
Góra:
- Gobik granatowo-morski
- Gobik czarno-złoty.
2b. Gobik granatowo-złoty? Ktoś tam o takim chyba pisał, ale do złotego pasuje bardziej czarny IMO.- Volero
- Podia
Spodenki:
- granatowe ze wzorem z koszulki na ściągaczach
- czarne ze wzorem j.w.
- całe czarne
i wtedy zrobić ostateczne głosowanie.
Popieram
Napisano 05 styczeń 2017 - 09:55
Ja obstawiam coś takiego
jeśli będzie taki kolor to prawie dobrze......gdyby był odcień i barwa jak z projektu 11 to byłoby idealnie
Napisano 05 styczeń 2017 - 19:06
Ten wrzucony wcześniej w temacie Contour Brush (a nie Splash, mój błąd), to chyba identyczny lub bardzo podobny kolor.
O ile dobrze zrozumiałem info na stronie Contoura, lycra też jest barwiona obustronnie: "brak sublimacji".
Inna sprawa, że model Contoura wziął sobie rozmiar za małe te galoty i to przez to wyglądają bardzo słabo.
Tutaj trochę zdjęć jak prezentuje się ten kolor na żywo:
(to ten ciemniejszy granat, z dwóch użytych)
Nie jest źle, ale osobiście wolałbym ciemniejszy. Verge (sąsiednie zamówienie) ma dużo ciemniejszą lycrę.
EDIT: Usunąłem 2 zdjęcia o których pisze Uraz niżej. Nie były tym kolorem.